Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Homeopatija mrtev zob

mrtev zob

Pozdravljeni

Zelo rad prebiram vaše nasvete, sedaj pa tudi jaz potrebujem nasvet glede mrtvega zoba. Približno pred tremi leti so mi iz šestice zgoraj odstranili živec in ta zob je praktično mrtev. Ne boli me zob ampak korenina po zobom in dlesen. Bolečina je vzdržna ampak je moteča. Zobozdravnica pravi da ga je potrebno izpuliti, kaj mislite vi?
Hvala

Pozdravljeni,
Mrtev zob je tujek v organizmu. Vse tujke se organizem po naravni poti želi znebiti, tako da naredi vnetje, gnojenje in ostale stvari, da tujek naposled izpade. Nekatere tujke v naravnih potekih telo tudi sprejme, a jih nekako ogradi, da ne delajo zgage v organizmu in niso mesto konstantnega kroničnega vnetja. To se sedaj vaš organizem v osnovi trudi narediti. Kaj je primerno narediti, ne vem. Načeloma je odstranitev zoba preprosta rešitev, obstajajo pa tudi zobozdravniki, ki skušajo te procese globlje razumeti in ti bodo bolj kompetentni za pravo mnenje. Sam bi na vašem mestu poiskal mnenje zobozdravnika Damirja Škripca.

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

Najlepsa vam hvala za vas odgovor. Nekako tako sem tudi jaz razmisljala in sem se ze narocila pri zobozdravnici. In ker jo imam sele v petek , zob in dlesen me pa mocno boli sem sla v lekarno in mi svetovali Atropa bella-donna C30. V prvi uri jemanja 3x po pet kroglic potem pa vsak dan do petka 1x na dan. Povejte mi je to prav?
Hvala

Vredno je poskusiti, obstaja določena verjetnost, da vam bo to zdravilo dobro delo.

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

New Report

Close