Najdi forum

Oče od kolegice je imel silne težave in je bil dolgo v bolnici. Tam se je okužil z MRSA bakterijo, ki je rezistentna na vse antibiotike in je hud problem se tega rešiti.
Imate s tem izkušnje in bi se dalo to pozdraviti?

Te bakterije niso nič posebnega, se pa jih bojijo ljudje s šibkim imunskim sistemom in po operacijah. Klasična medicina jih neuspešno uničuje z antibiotiki. Mi, alternativci, pa imamo na razpolago različne možnosti za krepitev imunskega sistema, ki potem sam opravi z bakterijami.

Preberite si na primer o koloidnem srebru na internetu (tudi v slovenščini se kaj dobi). Lahko poskusite z jemanjem homeopatskega pripravka Streptococcus Aurus (posvet s homeopatom o doziranju). Poleg tega mora oče od kolegice jemati visoko dozirane vitamine, organskega izvora. To bi bili poskusi brez terapevta. Mogoče bi bilo vseeno smiselno, da si poiščete tudi kakšnega celostnega terapevta.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Bi povedala naše izkušnje. Moja mama jo je tudi imela in je dobila na recept posebno tekočino za grgranje in vsakodnevno tuširanje s posebnim tekočim milom in čim večkratno menjavo posteljnine in perila in je bil uspeh.

pozdrav

Spoštovani,

želim vas opozoriti, da koloidno srebro lahko povzroča nepovratno zastrupitev in hudo škodo organizmu. V tujini so ga prepovedali oglaševati. Več o tem si preberite tukaj:

http://www.quackwatch.org/01QuackeryRelatedTopics/PhonyAds/silverad.html

Ta spletni vir je zanesljiv. Urejujejo ga ameriški zdravniki. Tudi avtor članka je zdravnik. Pod člankom imate še več povezav na zanesljive spletne vire.

Lepo vas pozdravljam!

Irena

Jaz bom morda bolj laično napisala…..
Naj razložim…..
Dve leti nazaj še domačemu izbranemu zdravniku ni bilo jasno kako se spoprijeti s tem…..ni bilo nobenega pravega nasveta…..In sem preprosto kontaktirala Infekcijsko kliniko v Celju…. in prišla do zdravnice….ter dobila vse potrebno…….
Sedaj se ne spomnim več točno kolikokrat….ampak se mi zdi…da smo morali dvakrat na dan…….očeta dobro umiti…..za ta namen smo dobili tekoče milo…..z rokavico dobro drgniti vse dele telesa……Za grlo je dobil tekočino za grgranje……ter za v nos mazilo….Vse to se je delalo nekaj dni…..Vmes – po vsaki kopeli……je bilo potrebno popolnoma zamenjati vse perilo….posteljnino….vglavnem….po vsaki kopeli sem popolnoma na novo počistila in preoblekla njegovo sobo……..
Ko je bilo to končano….je bilo potrebno kontaktirati patronažo….da so prišli vzeti brise grla,nosa,pod pazduho in mednožja……Ampak brise je bilo potrebno vzeti trikrat…..da je bilo sigurno,da mrse ni več…….
Oče je čakal na operacijo…..in prisotnost Mrse je bila ovira……
Mrso je dobil v bolnišnici….ampak ko je bil enkrat doma…..je bilo osebju vseeno……..znajti smo se morali sami……Zapleteno….težko….potrebno veliko truda….

to okužbo dobijo bolniki s oslabljenim imunskih sistem,v bolnišnici ,dolgotrajnim ležanjem ali jemanjem antibiotikov ,mrsa-meti rezistenten stafilokok aureus se izloči iz organizma sam od sebe drugače se takega bolnika dekolonizira -razkužuje s sredstvi ,ampak svojci nimajo razloga za kakeršnokoli bojazen te bolezni saj je to naša normalna spremljevalka kože flore ali sprememb na koži-naj skrbi za boljši življenski slog;prehrana ,gibanje …priporočam jemanje kakšnih vitaminskih pripravkov npr.unicap t ,,,mrsa je pa trdovratna in ponavadi izzveni po dalšem časovnem obdobju ,je pa redna spremljevalka v moji službi tako da brez bojazni.. lp

Čestitam.
Končno nekdo v Sloveniji, ki priporoča visoke doze vitaminov.
LP Linus

Kolidno srebro je učinkovito in zelo poceni sredstvo, zato farmacevske tovarne z njim niso zadovoljne. Na vse načine ga poskušajo “relativizirati”, podobno kot na primer s stevijo. Moje izkušnje z njim so zelo dobre.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Gospod, žal že pokojni,je uspešno prestal operacijo na srcu. Vse ok. umrl je pa zaradi MRSE…..

New Report

Close