Najdi forum

Mreža proti komarjem

Čez mesec dni gremo prvič z našim pikcem na morje. Gremo v Dalmacijo in po izkušnjah sodeč, ob večerih mrgoli komarjev. Ali kdo ve, kje bi se dobila mreža za na posteljo proti tem nadležnežem? Hvala! N.

Lansko leto so jo imeli v Rutarju- takšno na pri kateri je na vrhu obroč, potem se pa razširi in jo obesiš nad posteljo. Jaz sem jo kupila v Ikei. Če imate pa prenosno posteljico in vaš pikec še ne vstaja, lako kupite tudi mrežo na metre, ki jo imajo v Bauhausu in z njo pokrijete posteljico, ki ima ob straneh tako že mrežo. Če znate šivat jo lahko sami sešijete iz starih zaves. Sama sem jih naredila in prišila na “ježka”, drugi del ježka pa sem prilepila na okvir okna.

Lp, jst

Midva sva ravno včeraj kupila mrežo proti mrčesu. Nisva kupovala ravno za na posteljo ampak za na okna in moram rečt, da se je že prvo noč super obneslo. Pri nas pa, ko imamo odprto okno večkrat prileti kakšen sršen, osa pa tudi komarje imamo. Mreže so res zakon!
Dobiš jih v ” Bauhousu ” . Imajo različne dimenzije, tako da je dobro vedeti vsaj približno kako veliko mrežo rabiš in tudi proizvajalci so različni. Midva sva po nasvetu prijateljev vzela ” Tesa ” mreže – res so nekoliko dražje a baje najboljše in najtrpežnejše. Tako za na dopust bo pa verjetno dobra tudi kakšna cenejša varianta. Imajo res veliko izbiro!
Pa lep dopust brez pikov in nadležnega brenčanja! V.

Hvala za nasvet! N.

imam isti problem….rabim mrežo za na zložljivo posteljico. Pa grem v Merkur, vidim mrežo za voziček 130x70cm, premerim skupaj z prodajalko (postelja je 120×60) in doma paše!!!!

Kupila sem od TESA za 1170 SIT

veliko sreče

Nam se je najboljše obnesel Baygon, ki ga vtakneš v vtičnico. Mrežam ne zaupam preveč, pa še otroku je lahko neprijetno ob pogledu nanjo.
Če boste kampirali – se dobijo tudi takšni na baterije.

Veliko užitkov na morju!
Iva

čao!
ravno včeraj sem kupila v Arielu mrežo proti komarjem za posteljico 2.990 SIT in za voziček 990 SIT. preizkusila je pa še nisem, ker še nisem rodila.
lp

New Report

Close