Mreža proti komarjem
Lansko leto so jo imeli v Rutarju- takšno na pri kateri je na vrhu obroč, potem se pa razširi in jo obesiš nad posteljo. Jaz sem jo kupila v Ikei. Če imate pa prenosno posteljico in vaš pikec še ne vstaja, lako kupite tudi mrežo na metre, ki jo imajo v Bauhausu in z njo pokrijete posteljico, ki ima ob straneh tako že mrežo. Če znate šivat jo lahko sami sešijete iz starih zaves. Sama sem jih naredila in prišila na “ježka”, drugi del ježka pa sem prilepila na okvir okna.
Lp, jst
Midva sva ravno včeraj kupila mrežo proti mrčesu. Nisva kupovala ravno za na posteljo ampak za na okna in moram rečt, da se je že prvo noč super obneslo. Pri nas pa, ko imamo odprto okno večkrat prileti kakšen sršen, osa pa tudi komarje imamo. Mreže so res zakon!
Dobiš jih v ” Bauhousu ” . Imajo različne dimenzije, tako da je dobro vedeti vsaj približno kako veliko mrežo rabiš in tudi proizvajalci so različni. Midva sva po nasvetu prijateljev vzela ” Tesa ” mreže – res so nekoliko dražje a baje najboljše in najtrpežnejše. Tako za na dopust bo pa verjetno dobra tudi kakšna cenejša varianta. Imajo res veliko izbiro!
Pa lep dopust brez pikov in nadležnega brenčanja! V.