Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje Mravljinci v prstih na roki

Mravljinci v prstih na roki

Pozdravljeni!

Sem v 34. tednu nosečnosti in ponoči se zbujam tudi po 5x na noč, ker mi nekateri prsti na rokah zaspijo, čez dan pa imam neprestano mravljince v prstih in to predvsem na desni roki.
A ima mogoče katera podobne izkušn je in kaj bi bil lahko vzrok?

Hvala za odgovore.

LP

Meni se je v 1. nosečnosti dogajalo, da mi je pol roke pomravljinčilo ponoči. Ne boj se, po porodu mine:) Vzroka pa ne vem..verjetno nekaj pritiska kam. V tej nosečnosti še čakam na to ‘sladkost’ in še na ostale-npr grozovito boleče stopalo po noči in zjutraj.. 😉

Meni se je v 1. nosečnosti dogajalo, da mi je pol roke pomravljinčilo ponoči. Ne boj se, po porodu mine:) Vzroka pa ne vem..verjetno nekaj pritiska kam. V tej nosečnosti še čakam na to ‘sladkost’ in še na ostale-npr grozovito boleče stopalo po noči in zjutraj.. 😉

Tudi jaz imam iste težave, desna roka je ves dan na pol mravljinčasta, takoj, ko nič ne počnem, npr. ponoči, pa tudi za računalnikom, če je na miški, pa popolnoma. Hecen občutek, ampak se navadiš. Jaz sem 38 tednov noseča in imam to težavo že sigurno mesec dni ali več. Prav tako izredno boleča stopala vsako jutro, ko vstanem iz postelje. S slednjim se soočam že gotovo 3 mesece. To je vse normalno in kmalu bo minilo, tudi pri tebi. Uživaj svojo nosečnost, če je to vse, kar te tare, je le-ta prečudovita.

Lep dan

New Report

Close