Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina mravljinci, slabo počutje

mravljinci, slabo počutje

Ne vedno, ampak na dva meseca približno se počutim grozno. Predvsem v glavi imam čuden občutek, prav počasi jo moram obračati, mravljnci me dajejo predvsem po levi strani in zdi se mi na trenutke, kot da bom padla od vrtoglavice. Pred časom se m bila pri zdravniku pa je rekel, da je to utrujenost. za glavo sem bila na pregledu, pa so mi rekli da je migrena. strah me je da je kaj hujšega, čeprav je takšno stanje mogoče res takrat, ko sem malo bolj obremenjena. ampak, da doživljam takšno nedoločeno stanje mi je zelo čudno in traja kakšne dve leti. drugače sem zdrava. hvala za kakršnokoli pomoč.

Spoštovani!

Glavobol bi morali opisati moalo bolj podrobno, da bi ga lahko stalčil v neko skupino. Če ste z nevarnim mislili na tumor, gre v takih primerih predvsem za nočni galvobol, ki je stalen, ne pirhaja v napadih in ni hud.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pregovor: "Eno jabolko na dan podi zdravnika stran."

Vam povem po pravici česa me je strah. ravno včeraj sem poslušala oddajo po radiju, ko je bila gostja neka gospa z multiplesklerozo. Ko sem poslušala se mi je zdelo, da imam kar takšne simptome. Groza! Od česa bi lahko bili mravljinci predvsem po levi strani?

iMAM PODOBNO TEŽAVO AMPAK NI SLABEGA POČUTJA. mENI SE JAVLJAJO OBČASNO SAMO MRAVLJINCI V DESNI POLOVICI GLAVE REDKO V LEVI. KAJ JE TO. ALI JE TO LAHKO OD VRATNE SPONDILOZE.
LP NINA

Spoštovani!

Tudi človeku, brez mravljincev ni mogoče zagotovoiti, da nima multiple skleroze, le da se mu ne pozna. Prav tako tudi vam ne morem zagotovoiti, da jo imate, čeprav opis vaših znakov ne ustreza opisu težav pri multipli sklerozi. Bolniki z multiplo sklerozo občutijo nekako neke vrste elktriziranje, bolj kot tipično mravljinčenje.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Spoštovani!

Če imate ugotovoljneo vratno spondilozo, le-ta lahko povzorča opisane težvae zaradi pritiska na živce ali živčne korenine. Poskrbite za redno razgibavanje vratu, če imate sedečo in enolično delo ter si krepite vratne mišice z rednimi vajami.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

New Report

Close