Najdi forum

Zadnje čase opažam mravljinčenje prstov desne roke, kot po daljši vožnji s kolesom. Opravljam stoječe delo in tudi sedeče, poklic krupje. Zanima me vaše mnenje, saj nekih bolečin v vratu ali hrbtu ne čutim, le občasno. Ali je mogoče, da je to od hrbtenice, saj niso prisotne bolečine-vsaj zdaj ne, ko je roka mravljinčasta. Lep pozdrav!

Spostovani,

V kolikor pri vas ni bilo kaksne mehanske poskodbe vratnega dela hrbtenice ali komolca, je velika verjetnost, da vasi problemi izhajajo iz vratnega dela hrbtenice, ki je lahko tudi posledica vasih delovnih pogojev in prisilne dolgotrajne drze.
V tem trenutku tezave sicer se niso tako izrazite, lahko pa se poslabsajo, zato vam svetujem cimprejsnje zdravljenje in saniranje situacije.

Lep pozdrav,

Ali je mogoče, da me zaradi tega boli večkrat glava, posebno v predelu ušes, kot da bi me bolela ušesa? Drugače pa se vsak dan ukvarjam s tekom.

Dostikrat opažam neokusne reklame kiropraktikov – zdravimo vse vrste glavobolov. To seveda ni res, saj lahko zdravimo le tiste, ki so povezani z vratnim delom hrbtenice, ki pa jih je res največ.
Tako je tudi pri vas. Potreben bi bil natančen pregled, da se ugotovi vzrok vaših glavobolov. V kolikor ugotovimo, da je ta v vratnem delu hrbtenice, vam bomo lahko pomagali.

Lep pozdrav

kakšne posledice lahko pusti hrbtenični infarkt.

New Report

Close