Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! mravlje faraonke

mravlje faraonke

pa vse, kar ni v hladilniku so že požrle.

Po stanovanju pa hodim kot polocaj – gledam po stenah, tleh in vsepovsod, v upanju, da najdem novo četico.

za pop****

HELP!!!!

Špricaj s Faracidom, nastavi vabe Raid, tako se jih jaz vsaj za silo rešujem. Jih je pa vseeno vsak dan nekaj na pultu. Zadnjič sem glodala kruh s pršutom na fotelju v dnevni sobi in nisem videla, da mi je košček pršuta padel na tla. Drug dan, ej, skoraj sem kozlala, polno faraonk na tistem preklemanem pršutu.

preišči celo stanovanje in probi najdet gnezdo – NAVADNO JE TAM kjer bolj malo jemljes stvari ven , pa ni nujno da je kuhinja
ko tisto odstaniš se jih lahko hitreje znebiš
v gnezdu imajo matico in jo hodjo futrat…

V katerem kraju, bloku pa imate faraonke? Kaj pa v Šiški, katere, stavbe, bloki imajo faraonke oziroma jih preverjeno nimajo? Lepo prosim za informacije, da vem, kje bom kupil stanovanje, da ne bom dobil še to navlako?

pri nas jih je bilo po kuhinji polno, gnezdo pa potem najdeš na nemogočih mestih.No, preden smo šli na dopust, smo vse pošpricali s faracidom, tudi v kopalnici in na WC-ju. Od julija še nisem nobene vidla, tako da morda res poskusi s faracidom pošpricat njihove potke …

če natreseš sol jih moti pa ididejo. Ali pa nekje nasipli malo sladkorja in ko bodo navalile na njega jih daš na lopat in odneseš ven.

Faraonke ljubijo jajčni rumenjak (od trdo kuhanih jajc) in pa tekočino iz konserve tune v lastnem soku.

Jaz dam eno ali drugo v globoko posodo in jo nastavim nekam na vidno mesto in ponavadi je že čez nekaj ur tam vse polno mravelj. Potem to preprosto zlijem stran in se tako znebim ogromno mravelj.

Na žalost pa v bloku mravlje pridejo skozi zračnike, tako da se po mojem te nadloge ne bomo nikdar znebili.

New Report

Close