Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! Možu za 30 let??

Možu za 30 let??

Pozdravljeni imetniki in imetnice krasnih idej!

Nezadržno se približuje možev 30. rojstni dan. Pa vas ne bom prosila za idejo za darilo (ker jo že imam!) in tudi ne za verz, ki naj mu ga napišem v čestitko (ker jih imam že kar nekaj izbranih!), ampak vas tokrat prosim, če mi daste kakšno idejo, kar bi mu poklonila tako “za zraven”, nekaj, kar bi bilo res samo od mene. Najina 2,5 letnica mu bo podarila odtis svojih rokic na papirju (to je edina ideja, ki jo premorem). Kaj pa jaz?

Ker vem, da ste polni idej, vas prosim, da kakšno delite z mano. Morda je vas partner (partnerka) kdaj presenetil s kakšno prav izvirno potezo oz. ste vi njega (njo)? Če vam ni odveč, vas prosim, da mi jo zaupate. Zelo vam bom hvaležna!

Pa še to: Imate kakšno dobro idejo za knjigo, ki bi jo možu kupila moja babica? Vem, da ga sama najbolje poznam, pa me kljub temu zanimajo vaši namigi!

Najlepša hvala za odgovore in lep pozdrav!

Urša

Tasca bi ga najbolj presenetila s kaksnim darilnim bonom v bliznjem nocnem lokalu.

Tisto s hcerkico je dobra ideja!

s tvoje strani pa lahko dobi kako dobro uro.

Moj je ob 30-letnici dobil za zraven večerjico doma v dvoje + striptiz 😉 Na koncu sva imela oba nekaj (veliko..) od tega in se še danes (po 4 letih) z veseljem spomniva na to :))) Najina (takrat 6-mesečna) bebica je bila tisti večer pri babici, mu je pa dala za roj. dan odtis svoje nogice.

lp

kaj pa mogoce kaksen skupni obisk savne ali pa morda kaksna masaza ali
pa povabilo na nocno kopanje npr. v Terme Snovik v Kamniku?

Ciao,

kaj pa če bi poleg odtisov vajine male, dodala še svoje odtise in pripisala kaj izvirnega.
LP, Brina

hvala vsem, ki ste mi odgovorile. sem se že odločila, da upoštevam brinin predlog. odtis moje in hčerkine roke na a4 format, vse to prilepim na a3 format, spodaj kaj lepega pripišem in dam pod steklo. mislim, da bo zelo lepo, če mi bo le uspelo tako, kot sem si zamislila. in najlepša hvala gospodični, ki mi je pomagala z nasveti v trgovini, ker sem sama res bolj ne-umetniška duša.

hvala še enkrat in lep pozdrav!

urša

Lepo in osebno darilo je kakšen portret. Posamezen, družinski, ljubezenski, otroški… Ma vse sorte… Kolegica riše ful lepo in za đabe:
http://metkaonlinehallofart.blogspot.com/

New Report

Close