Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Hormonske motnje Mozolji

Mozolji

Stara sem 30 let in imam mozolje! Groza!
To je razlog da jemljem Diane35…po 2mesecnem premoru sem bila kot kaksen pubertetnik…..ker vem da jim ne bom mogla jemati vecno….me zanima kaj lahko storim….da se znebim mozoljev….v kratkem namrec nameravam zanositi?

Hvala

Glede mozoljev ni treba skrbeti, to je tud cisto normalno ce jih imas ko si starejši.

Z mozolji ni nic narobe, ni jih treba skrivati al odstranjevati, nektere mozolji se polepsajo, tako da ni za skrbeti glede mozoljev 🙂

P.S. Zanosiš lahko tud z mozolji, nic ne bo narobe, sigurno ze ves, sam tablet pa ne bi blo fajn jemat medtem ko nosiš otroka.

Ce pa res želiš odsranit mozolje, pojdi v lekarno, naj ti da, ene 3 kreme so ne trenutno ne spomnim, sem uporabljal pred enim letom ko sem imel 14 let pa niti ne veliko mozoljev, samo je odtranlo se tiste ki sem jih imel 🙂 V glavnem je ena krema za izpiranje, drugi je gel za spiranje z vato, tretja je pa kremo ua po uporabi prvih dveh ko je samo zascitna krema, ni drago pa uporabljas lahko dlje casa, vse tri so zelene barve, prve dve so v flaski, tretja je v tubici, neki na A je bilo ime 🙂

Veliko srece!

New Report

Close