Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Multipla skleroza možnost:ja ali ne???

možnost:ja ali ne???

20.4. sem zbolela, kazalo je na prehlad oz. angino…dobila sem ospen, ki pa mi ni pomagal po 1 tednu sem bila še vedno ista…ker bi se mi kmalu zaradi trganja in občutka teže po rokah in nogah zmešalo sem odšla nazaj k zdravniku, zamenjali so mi antibiotike…dobila sem sumamed, stanje se je malce izboljšalo ne pa povsem…

problemi/simptomi, ki se mi dogajajo iz dneva v dan

težko diham (občutek ostajanja brez zraka), utrujenost, zaspanost, brezvoljnost, pozabljivost, hitre spremembe v razpoloženju, imam čudne občutke v rokah in nogah (mravljinčenje, trganje, krči, srbečica, bolečina (niti ne znam razložiti, vendar bi si najraje potrgala iz rok in nog vse kite, žile, mišice)), zaspim samo, če sem res utrujena, najraje bi jokala in jokala, ker me tej “mišični krči” ali karkoli že je to dogajanje v mojih rokah in nogah, tako bolijo za popi…. bolečine pri spolnih odnosih, pekoč občutek pri odvajanju vode in občutek kot da imam skoz poln mehur tudi po izpraznenju, bolečine v prsih (niti dotika ne prenesem),

problemi/simptomi, ki se mi dogajajo občasno

pri hitrem pogledu na drugo stvar dvojna slika, bolečina pri premikanju oči, bolečina za očmi, miglanje pred očmi, velikokrat se mi zavrti, pojavljajo se mi občasne slabosti, vsake toliko izgubim ravnotežje, hudi glavoboli, pogosta diareja, bruhanje, dehidriranje (čeprav na dan popijem po najmanj 3L tekočine…

zdravnica pravi, da bodo problemi izginili in naj se ne sikiram, saj sem še mlada (24 let)…meni pa je zaradi bolečin (krčev) v rokah in nogah in oteženem dihanju za znoret…za obesit se…pa sem zelo močna osebnost, se redko kdaj zrušim

kaj mislite Vi??? je možnost na ms, da ali ne??? na kakšne vse preglede bi morala iti, da bi ugotovili ali je ali ni???

aha pa še to že od 20.4. imam vročino od 37.5. do 38

poskusite najti rešitve tudi na:
http://www.sreca1.com/zdravje.htm

ne bo vam žal
Iztok

New Report

Close