Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Estetska in plastična kirurgija mozne posledice povecanja prsi!

mozne posledice povecanja prsi!

Pozdravljeni, Dr. Leskovsek!

Ze kar nekaj casa spremljam ta forum in priznam, je dokaj informativne narave.

Tokrat me zanima, ali vi pacientki, ki pride k vam na informativni razgovor, razlozite in poveste kaksne so vse mozne komplikacije med in po posegu?

Namrec, predpostavimo lahko, da pacientke ponavadi nimajo znanja in informacij o tem, kaj vse se lahko post-festum zgodi. Ali torej vi opozorite svoje pacientke na mozne posledice?

Hvala in lep pozdrav!

Suzana

Živijo
🙂

ta forum je del informacij, ki jih pacientka lahko dobi.
Med pogovorom ob pregledu skušam razjasniti čim več zadev tako dobrih kot slabih. Po njaboljših močeh skušam na razumljiv način pojasniti vprašanja in vzpostaviti stik z osebo , ki je prišla k meni.
Odločitev za poseg in izbira zdravnika sta na strani pacienta. Še posebaj pri estetskih posegih si morate vi priti na jasno v kakšno tveganje se spuščate in kaj za to dobite. Ravno tako pa moram jaz oceniti in se odločiti ali sem vas pripravljen operirati oziroma vam pomagati pri vaših težavah in kako.
Pogovor o možnih zapletih se v glavnem vrti okoli najpogostejših in najverjetnejših težavah.
(Vseh možnih komplikacij pa je toliko, da človeško življenje ni dovolj dolgo , da bi o vseh bral kaj šele jih videl. 🙂 pa še vedno nove in nove se pojavljajo)

Lep pozdrav

Aleš

Najlepsa hvala za odgovor. Zagotovo potrkam tudi na vasa vrata.

Lep dan se naprej!

Suzana

New Report

Close