Včeraj na OH dan je prišel (hvala k ni na ker drug dan)…. Je reku, da morm vse kar mam sladkega pojest….in jst sm jedla……ampak nism mogla vsega :)))))))))
zdej ga teram……..prosim pomagajte
POČ POČ POČ POČ POČ POČ POČ POČ POČ POČPOČ POČ POČ POČ POČPOČ POČ POČ POČ POČPOČ POČ POČ POČ POČPOČ POČ POČ POČ POČPOČ POČ POČ POČ POČPOČ POČ POČ POČ POČPOČ POČ POČ POČ POČPOČ POČ POČ POČ POČPOČ POČ POČ POČ POČPOČ POČ POČ POČ POČ
CRKNI HUDIČ :)))))))))))
Lep dan vsem,
Taja
p.s. sm se mogla spraznit hehe
Jaz sem pa bila prepričana, da si ga že ubila, pokončala, racefrala…..razstavila na prafaktorje!
Pripravljala sem že svoje morebitno pričanje pred veliko poroto, kjer bi vsekakor stala na tvoji strani in poikušala dokazati upravičenost tvojega dejanja.
Ma da ni to tisto kakšno nadnaravno bitje, ki se znova namnoži iz še tako majhnega koščka, ki ostane od njega?
TAJA PO NJEM!
Pomendraj ga, opluvaj in zabriši v najbližjo straniščno školjko in odplakni.
Naj se še tako sladko dobrika in milo prosi, ne daj se. Ali pa ga nafutraj s čim takim, kar ne prenese in se bo zvijal v divjah bolečinah. Naj trpi nadlega nadležna!
Pozdravček MArika
Meni pa kruh ponuja, tisti čisto svež hrustljav… Ma jaz te možice non-stop pobijam in ne vem od kod vraga se jemljejo. Množijo se kot miši ali pa še bolj pogosto. Grrrr :(((((((( Pa če bi me sotrpinke eno deratizacijo izvedle in uničile vso to nesramno golazen ? Po moje bi bil to uboj v samoobrambi in bi za kazen dobile le obvezno hujšanje :))))))
Ideje pa maš, ideje! Glej, da možiclju pošteno naprašiš rit in naj se zaduši in za vedno izgine in še vsa svoja semena naj vzame s seboj in naj jih ne trosi po naših (zdaj že lepših) hiškah. Res ne rabimo igrati sociale. TKO; VEN Z NJIM!!!! Nabavimo poštene metle, da ne bo pri prvem udarcu šla na pol!!