Najdi forum

MOŽICELJ ME NAPADA :)

Včeraj na OH dan je prišel (hvala k ni na ker drug dan)…. Je reku, da morm vse kar mam sladkega pojest….in jst sm jedla……ampak nism mogla vsega :)))))))))

zdej ga teram……..prosim pomagajte
POČ POČ POČ POČ POČ POČ POČ POČ POČ POČPOČ POČ POČ POČ POČPOČ POČ POČ POČ POČPOČ POČ POČ POČ POČPOČ POČ POČ POČ POČPOČ POČ POČ POČ POČPOČ POČ POČ POČ POČPOČ POČ POČ POČ POČPOČ POČ POČ POČ POČPOČ POČ POČ POČ POČPOČ POČ POČ POČ POČ

CRKNI HUDIČ :)))))))))))

Lep dan vsem,
Taja

p.s. sm se mogla spraznit hehe

ja, poznam situacijo. Včasih se jih name spravi en kup, ki me kar vneto obskakujejo ;)) No, včasih se jim tudi jaz ne morem upreti, pa takrat ponavadi popijem kakšen kapučino z vodo. Glih najboljša rešitev ni, ampak konkretne sladkarije bi me še bolj napadle.

Pa da ga ne bi meni slučajno poslala, pazi se.

nikamor ga ne pošiljam……potolkla ga bom ubila, pa makar sedim tistih 5 let v arestu :)))))))))

Jaz sem pa bila prepričana, da si ga že ubila, pokončala, racefrala…..razstavila na prafaktorje!
Pripravljala sem že svoje morebitno pričanje pred veliko poroto, kjer bi vsekakor stala na tvoji strani in poikušala dokazati upravičenost tvojega dejanja.

Ma da ni to tisto kakšno nadnaravno bitje, ki se znova namnoži iz še tako majhnega koščka, ki ostane od njega?

TAJA PO NJEM!

Pomendraj ga, opluvaj in zabriši v najbližjo straniščno školjko in odplakni.

Naj se še tako sladko dobrika in milo prosi, ne daj se. Ali pa ga nafutraj s čim takim, kar ne prenese in se bo zvijal v divjah bolečinah. Naj trpi nadlega nadležna!

Pozdravček MArika

V VSAKEM PRETEŽKEM ALI PREDEBELEM ČLOVEKU ŠE VEDNO TIČI VITKO BITJE. LE ZBUDITI GA JE TREBA. Pozdravček Marika

zakaj ti je pa rekel, da moraš kaj sladkega pojest? meni se to zdi izredno nesramno. moj niti pomisli ne, da bi mi ponudil, kaj šele kaj drugega…no, seveda ga to ne odvrne od raznih sendvičkov, pic, kolačkov…je pa tako manj prepovedanega zame:)

Meni pa kruh ponuja, tisti čisto svež hrustljav… Ma jaz te možice non-stop pobijam in ne vem od kod vraga se jemljejo. Množijo se kot miši ali pa še bolj pogosto. Grrrr :(((((((( Pa če bi me sotrpinke eno deratizacijo izvedle in uničile vso to nesramno golazen ? Po moje bi bil to uboj v samoobrambi in bi za kazen dobile le obvezno hujšanje :))))))

veš kaj, ipak je to tujec, spomni se maminega nasveta “s tujci se ne pogovarja”……:-)

tako je……stran s tujci, sploh s tistimi, ki so se nasilno vselili v to lepo hiško (beri mene:)))))))))

kurc pa sociala…..vn ga bom vrgla iz stanovanja pa nej gre k vsem ostalim brezdomcem (baje jih je veliko takih hehe)………..

tako, je že bolje…….:)

lp, Taja

še moja pobožna želja – TUDI K MENI GA NE POŠLJI. Posebej ne ponoči!
Kar naj tava okoli, zgubljen in shiran, &%#VVV@@@ naj ga gleda.
Meni sedaj ravno nekako lepo gre tale moja dietka, veš.

a čmo uvest 24 urno dežurstvo? hehe……bomo z metlami hodile okol pa jih podile:)))))))))))))))))

straža hahahhah

Ideje pa maš, ideje! Glej, da možiclju pošteno naprašiš rit in naj se zaduši in za vedno izgine in še vsa svoja semena naj vzame s seboj in naj jih ne trosi po naših (zdaj že lepših) hiškah. Res ne rabimo igrati sociale. TKO; VEN Z NJIM!!!! Nabavimo poštene metle, da ne bo pri prvem udarcu šla na pol!!

He he he mene ste pa nasmejale…
Se vam pridružujem da ga spodimo iz naše bližine, zadnje čase tut okol mene leta in mi skuša na krožnik spravit vse mogoče …

Pa en lep dan želim, Joan

Tud jaz sem že vse zaklenila, da ja ne bi prišel kaj na obisk.

No, ja, ko bo pa Miklavž okoli hodil, ga pa le spustimo notri. Saj letos pravi,da bo samo sadje nosil. Pa šibe, za tiste, kaj preveč grešimo.

New Report

Close