mož smrči
Imam težavo, ki traja že kar nekaj let. mož namreč veliko smrči in ne morem spati, stalno ga moram suvati, da premakne položaj in vsaj za nekaj časa preneha. Včasih grem spat kar na kavč, kjer pa ni najbolj udobno in sem ponavadi potem še bolj utrujena! Kaj naj naredim? Od česa sploh pride to žaganje in kako se da pomagati?
Hvala Ana
Namesto takih investicij in predelav je že boljše preseliti sebe ali pa svojega dragega “smrčača” v drug prostor.
Hm, hm, sam kolegica pa pravi, da ga vseeno sliši, ker je v sosednjem prostoru.
Pravi, da bi morala imeti 10 sobno stanovanje, da bi ga preselila (ali sebe) v nabolj oddaljeno sobo. To bo pa bolj težko, a ne? Torej?
Imaš nekaj možnosti – lahko se nehaš s tem obremenjevati in si rečeš – kako lepo je, da ga imam poleg sebe, pa četudi smrči. Z malo humorja človek stvari laže prežveči. Ta metoda je moja, kadar zasmrči moj mož.
In zelo resno: obstaja kirurški poseg, ki je sicer malo krut (no vsaj meni se zdi), vendar menda pomaga. Opravljajo ga seveda samoplačniško (npr. v Barsosu na Gregorčičevi v Ljubljani). V prvi vrsti bi si ga seveda moral želeti in soglašati z njim tvoj mož, ki bi moral poseg tudi prestati. Če in ko bosta o tem izvedela več (tudi o z njim povezanimi tveganji) se bosta lažje odločila.
Špela