Mož si me ne želi več
Pozdrav vsem!
Verjetno ste na temo, ki muči mene, že večkrat razpravljali. V vaš forum se danes vključujem prvič, zaupala vam bom moj problem in sledila ev. odgovorom.
Torej: kaj menite o tem, da me mož “odklanja” že tretji mesec, točneje, od septembra sva “spala” skupaj samo enkrat. Pred tem sva se enkrat sprla, ne prvič in ne zadnjič. Potem sem se en mesec jaz zvečer podvizala v posteljo, zdaj, ko pa bi človek pričakoval, da….. – čez dan mi celo privošči kakšen poljubček ali drugačen namig, zvečer ali ko sva končno sama – pa želi, da ga pustim pri miru. Počakala bom še kakšen dan, potem se morava “usest in zment”. Njemu je 60 let, jaz jih imam 10 manj in sva kar dobro pri zdravju.
Povedati moram, da sem pred enim letom imela jaz hude “klimakterične” težave, depresije, nevroze, etc., zdaj sem spet OK, zadeve so se, do nadaljnega, stabilizirale. Je zdaj napadlo njega??
Kako naj pričnem razgovor, kaj naj mu postavim za merilo, naj mu zagrozim, da bom skočila čez plot (?!?)?
Za vsak praktičen ali strokoven nasvet že vnaprej hvala!
Ne postavljajte nobenih meril. Predlagajte mu le odkrit pogovor, bodite strpni in dobronamerni, ker ne veste za kaj gre. Vaš mož je v letih, ko mu lahko peša spolna moč in moški so v teh stvareh zelo občutljivi. Tudi na zdravnike se težko obrnejo, čeprav bi marsikateremu lahko pri težavah pomagal urolog. Torej, dokler ne veste zakaj gre, pa tudin drugače vam svetujem, da napadalnost in grožnje z varanjem opustite. Razumem, da ste jezni, ne vem pa zakaj ste s pogovorom odlašali toliko časa.
Alenka B