Najdi forum

mož bi seksal, meni pa ne diši

No, naša enapsihologinja bo tukajle kmalu lahko odprla zasebno ordinacijo !:-))

==================================================== Tudi glavni dobitki so največkrat samo ... zadetki! (R.K.) ====================================================

Ti si pa res obsedena!!!

S čim, mirellca ?:-))) Od česa??:-))) Jap, danes sem obsedena od lunce!:-))

==================================================== Tudi glavni dobitki so največkrat samo ... zadetki! (R.K.) ====================================================

Ooooooooooooo, pardon, sem mislila, da mi je repliko dala mirella, pa zdaj vidim, da je to le ena Marela !!!

Mirella, moje iskreno opravičilo !

Marela = ja,sem obsedena, od vsega, kar mi življenje nudi, predvsem pa od življenja samega !:-))))))

dobro, da sem prišel,
samo, danes dežuje,
bo zbor kar pod marelo.

Ko berem te poste, sem se spomnila na eno prijateljico. Bila je poročena in vedno je dala vedeti kako vroče odnose imata z možem, najraje podkrepljene z alkoholom, da otroke zakleneta v sobo, onadva pa potem… In ko sem tako malo pomislila, se mi je v momentu prav vse v njenem stanovanju zagravžalo, kavč, naketerm se sedela, vsaka kljuka, fotelj, ker sem spoznala, da so čisto nasvinjani. Mene v hišo ni več dobila, niti kave nisem več mogla piti od nje, ker sem vedno pomislila na njiju dva kako se žvalita po stanovanju, stroju, itd…
Na to še vedno pomislim,ko gremo kam na obisk in dam nato vedno vso našo obleko doma prat, ker se mi enostavno vse gravža!!

Wau, želiš kaj posebnega povedati Alison?:-)))))) In komu … meni, odvisnici ali vsem nam ??:-))) Če želiš meni kaj povedati, naj ti le repliciram, da ima pač vse svoje meje in o tem, kar ti je pripovedovala prijateljica in ti zdaj pripoveduješ tu na tak način, ne vem, čemu ji praviš … prijateljica ??? :-))) Vsak človek ima svoje navade in če si ti tako sterilna kot si, najbrž imaš partnerja, ki mu to odgovarja in se ljubita tam in tako, kot to vama odgovarja, dvomim pa, da potem lahko in boš zmogla še kam drugam kdaj vstopiti brez teh predhodnih razmišljanj, kot jih imaš, kajti … vse prijateljice in vsi prijatelji ti ne bodo razlagali, kje, kdaj in kako se ljubijo, kot ti je ta prijateljica, ti pa nikoli ne boš vedela, če se ni ravno tisti skodelici, iz katere pijše kavo pri full uglajenem poslovnem paru … kaj čudnega zgodilo?

Na kaj pa misliš, ko greš pit kavo v biffe??? Kaj, če je tisti natakar pravkar šel s svojim prijateljem “ročno v svet užitkov” in ti takoj nato prihitel skuhat kavo in ti jo postreči na mizo, prej kot je poskrbel za higienske ukrepe ????? :-))))))))))

Kaj pa, če je v restavraciji, kamor si zašla v vsej svoji prefinjenosti in v lepi večerni gala obleki na romanitčno večerjo s partnerjem, kuhar pravkar nekaj onegavil z natakarico tam zadaj, pa sta potem vse postorila na prostoru, kjer se streže in ti nato malo svoje omakce prinesla še za desert …?????????? :-))))))))))))))

Le kako in zakaj tako razmišljaš ? POglej, kaj lahko naredi domišljija, preberi si, kam te lahko domišljija pripelje ? Mene je pripeljala v “odvisnost od seksa”, kam pa bo tebe ….??? V doživljenjsko vzdržnost in “monkovsko čiščenje” vsega, kar vidiš ???? :-))))))))))

Thanks, NorTON, vem, kaj si imel v mislih !:-))) Bodi dobro tudi ti in … pelji se še ti z nami !:-))) Postani tudi ti “odvisnež”, če ne od česa drugega, pa si vzemi za objekt odvisnosti “forume” ??? :-)))) So zanimivi, polni življenja, polni vsega mogočega in spoznavanj !:-)))

Zdaj si mi zagravžala pa prov vse in upam, da ne bom imela kdaj opravka s tabo, ker tvoje omakce (fuj) res ne maram imej jo zase. No mogoče si tista bivša prijateljica celo ti, ko si tak hot..
Led si daj med noge, pa bo bolje!!

Joj, joj, joj, Alison, nisem jaz tista tvoja prijateljica, zagotovo ne, ker mi na kraj pameti nikoli ne bi padlo tebi ali tebi podobnim razlagat svoje seksualno življenje in navade! Ne vem, kje si zasledila kaj podobnega, da bi si to lahko mislila!:-)))

Moje omakce naj ti ne grejo na živce in na gravž, grejo naj ti tiste po restavracijah in po betulah ! Tam se po tem vprašaj, mene ni treba, hotela sem ti prikazati, kaj vse lahko naredi domišljija … in kot vidim, tebi dela 150/uro! :-)))))

A za hot me imaš?? Res??? Tudi prav??? Ti, Marela in enapsihologinja ste najbrž res ena “full kull skupinica – one man band”, ker lahko iz enega samega posta, kjer se opisuje seks kot šport razberere, da je nekdo hot in kaj vem kaj še ???? Ja, psihologija na višku ?? Morda ste pa celo res naredile kakšen spešl izipit iz področja “proučevanja virtualne osebnosti na podlagi postov v določeni temi” ????? :-))))))))))

Sedi, čista deseetka ! :-))))

Le glej, da boš danes dobro seksala, da boš jutri malo bolj umirjena, vsaj nekaj časa!

Alison, malo ledeka si na čelo daj … :-))))) Bo tam našel led primernejše mesto kot med mojimi nogami !:-)))

Srce moje zlato, nič ne skrbi ti za to, za moj dober seks sem odgovorna sama … !:-))) Umirjena naj bom? Zakaj? Zaradi tebe? Jaz se počutim čisto dobro taka, kot sem in tako, kot sem in počutim se full umirjeno, kar pa ne bi upala trditi zate? :-)))) Dej no, nasmejčkaj se malo, tako ja, zdaj pa še malo, yeeeeeeeeeeeesssssssssss, tooooooooo, smeh je res pol zdravja, vidiš, tudi ti to znaš, smejati se, glej, glej, in kako full dobro izgledaš, ko se smejčkaš, še, dej še, še malo, takoooooooo ja!:-)))))

madona marija(1) …..
:)))))

se čudiš potem, da se dedcem kar meša, če rečeš, da nosiš salonarje za v službo??? Da je poročen s tako žensko, ki ga je sam za zarod izkoristla, se je pa fino zakalkuliral:)

In le kje sexajo taki moralni ljudje, tiste trikrat, za otroke??? V spalnici dajo na posteljo polivinil, da česa ne posvinjajo, pa potem z Domestosom izperejo vso posteljnino in roke, obleko…..da nebi “okužili” kake prjatlce, ki bo na kavo jutr pršla:)))))))

Huda je ta luna…trka in trka….posebno neuravnovešene moralistke:)

Mirella, ti povem, da tako, kot sem se nasmejala danes, se pa res že dolgo dolgo nisem! BOg daj še kakšen tak četrtek!:-)))))))))

Jap, in danes imam spet … GANZ NEUE SALONARJE! Ma kuAli si ti dobra, res si dobra no! In tale naša Primorka, tale naša “enapsihologinja”, teli se je pa kšeft odprl tako hitro, da se bo težko uskladila s časom in potrebo po diagnozah, Alison pa najbrž ne bo kar nekaj dni seksala ???:-)))))))))

Joj pa daj nehajte no, da Alison ne bo pobruhala tipkovnice, pol boste še pa odškodninsko odgovorne. Samo čakajte še, ko bo začela s tem, kako se da najti vaš IP. Fuj packe! Pa da si še drznete seksat v SVOJEM STANOVANJU, pol pa v takšno svinjarijo vabit svoje prijateljice. Jao, jao. Jaz bi se zamislila, še bolje, jaz bi kr nehala seksat :)))))))
Alison, če sta se tvoja prijateljica in njen samo žvalila itak ni panike. Si zamisliš, da sta šla dalje? Pa da te kap no.

(((((((((((( – : – )))))))))))))))

Ma si ti dobra, ksantipa22 !!:-))) Jap, nehat bo treba, res, da nau odškodninske odgovornsti in da nau iskanja IP-jev, ha, ha, ha !!:-))))

ne štekam bejbe,če se vam sex tolk gabi,kaj se žente pa otroke rojevate,nune so spoštovane in nihče ne pričakuje od njih da bojo sexale..samostanov se ne manjka..tudi to je ena rešitev

Kjer ne pričakuješ, te ponavadi vedno kaj preseneti.

Sicer pa dotične gospe zgleda smaterajo, da je seks namenjen izključno za otroke delat.

Hlače do kolen, kiklo čez glavo in opravit v petih minutah, v čisti temi :-)))))

New Report

Close