Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Mož bi, jaz pa nikakor!!!

Mož bi, jaz pa nikakor!!!

Ah, jebi ga.
Moja žena ni moja last. Ampak je samostojna osebnost, ki dela kar želi, vesel vsakega trenutka, ki ga nameni meni.

Veš, Edita, res si v nezavidljivem položaju.Kakorkoli se boš odločila boš trpela. Prav ima po svoje tudi Farmer, ko pravi, da ima mož pravico do svojih želja. Če boš popustila in šla v to zato, da mu boš ugodila verjemi, pri sebi ne boš mirna.Sprašujem se, kakšna je to ljubezen moškega, do svoje žene, da bi bil pripravljen gledati, kako nekdo drug seksa z njegovo, NJEGOVO ženo.
Če se bo ločil od tebe, ker nisi pristala na ta nori predlog, bodi še vesela, kajti dobro, da se je pokazal v pravi luči še pravočasno (pred prihodom otrok).
Pa še to. Če ti je predlagal kaj takega, ti bo verjetno še kaj bolj norega.Pa nikar ga ne opravičuj, da je še mlad, pa da bi še kaj probal in take traparije.Tak človek te ne bo nikdar cenil.
Bodi trdna in ostani pri svojem prepričanju in obdrži svoje dostojanstvo!

Nisem se mogla zadržati,da ti ne bi napisala tegale odgovora.
Ne vam namreč zakaj bi bila zaradi izražene želje tvojega partnerja prizadeta in razočarana.Mislim da si lahko vesela ,da je tako iskren in ti je povedal za svoje želje.Večino moških nima toliko …. da bi to povedali svoji partnerki ,ampak raje iščejo rešitve v drugih posteljah.Mislim,da preveč ljudi meša ljubezen in sexualne potrebe v isti koš.Ljubezen v troje na pomeni,da te mož nima rad,ampak le nekaj novega,kot je nov katerikoli položaj.Stvar je le v temu,da se moraš osvoboditi pred pomisleki,da je to nekaj groznega ,če bo z vama še nekdo tretji.Edino,kar je pomembno je to ,da je ta tretji nekdo,ki je obema privlačen in vreden zaupanja.Veliko parov se razide oziroma si postanejo nezvesti ravno zaradi enoličnosti v odnosih.Postane jim dolgčas in ko se jim pokaže možnost jo zgrabijo z obema rokama.
Torej-premisli,kaj ti več pomeni:nekakšno prepričanje, da je to nekaj groznega in da to ne boš niti poiskusila in s časoma ostala sama ali osamljena,ali pa da poiskusiš in se odločiš ali ti je zadeva všeč ali ne! Edita je pisal/pisala:
>
> Pozdravljeni!!
>
>
> Prav vesela sem, da obstaja tale forum, ker upam, da se bodo
> našli tudi odgovori zame. Stara sem 28 let poročena že dve
> leti, skupaj s tem partnerjem pa že enajst let!
> Začelo se je pred slabim letom, ko mi je prvič predlagal, če
> bi poskusila v troje.
> Šok! Človek, ki sem mislila da ga poznam, da je zame odprta
> knjiga je v trenutku postal tujec. Človek, ki se me je nekdaj
> želel, samo mene , ki se je poročil z menoj da z mano ustvari
> družino, ki je prisegal na zakon dveh ljudi je nenadoma
> izginil. Ne želi si še otroka, pravi, da se samo enkrat živi,
> da nisem odprta in da se me je drugače predstavljal, da se mu
> zdi to čisto nekaj normalnega in da ni čudno, če zakoni
> propadajo, ker je dolgčas!!
>
> Čist sem down! Na trenutke sploh ne vem, kdo ima prav in kaj
> je prav od samega prepričevanja, samo jaz se ne dam. Zame je
> pač spolnost dveh zakoncev nekaj intimnega, svetega,nekaj kar
> imata samo dva in nihče drug. Prisotnost nekoga drugega bi
> samo razruval najin odnos, ker pač jaz nisem za in se mi to
> enostavno upira. Sprva sem mislila, da bo s tem odnehal, da
> bo razumel, da se mi to ne zdi prav, vendar ne. Pravi da sem
> ga razočarala in mi non stop poriva to misel pred oči sveto
> prepričan, da z njegovo idejo ni nič narobe in bi morala biti
> tudi jaz za.
>
> Tudi sex z njim se mi že upira, pa naj povem, da je bilo
> super deset let, vse mogoče fantazije sva probala,v dvoje
> seveda,ampak očitno to ni dovolj.
>
>
> Kaj naj naredim?????????????Čisto sem razočarana in prizadeta!!
>
>
>
> Hvala!

Stvar ni v temu,da ugodiš partnerju ,ampak da je dobro obema-oziroma vsem.Tukaj ne gre za to da se delaš da ti je v redu,če ti ni,ampak da ti je v redu.Jaz sem ženska in mi je to všeč,mojemu tipu pa tudi.Zaradi tega se nimava nič manj ali več rada, ker je to samo del užitka,ki ga najdeva v najinem sexu.Če ne moreš niti pomisliti,da bi te nekdo drug,ali da bi tvoj tip eno drugo ,kako sta potem odmislila,da sta imela pred tem kakšnega drugega partnerja s katerim sta sexala(ali mogoče sploh nista prej z nikomer)?

Vesela sem, da sem še našla takšnega moškega kot je moj mož, ki pravi: Moja želja je bila, da bi našel žensko, s katero bi si delil to življenje in sem jo našel.

Laura

Prosim vas vse skupaj, ki Editi svetujete ločitev!”#$%&
Sprašujem vas, ali to pomeni, da ko v zakonu ali pa partnerstvu nasploh naletiš na težavo jo rešiš na najbolj banalen možen način? Ljudje smo družabna bitja in za potešitev te človeške potrebe, se je včasih treba malce bolj potruditi, kot pa podpisati listič, ki “reši” vse naše probleme.
Ločitev ni rešitev, je zadnji možni inštrument, formalnost. Pred tem pa obstaja vrsta drugih načinov (pogovor, svetovalnice, samopomočne skupine kot je tale …)

Draga Edita!

nagon Vs. razum

Moški obrnemo ploščo, če se nas postavina realna tla. Če je tvojemu možu kaj do tebe in vajine zveze, bo pač moral upoštevati tudi tvoje želje. Zdaj je vajina zveza na preizkušnji, ki ji v življenju sledijo še nove in nove.

Svetujem ti, da nagonske težnje tvojega moža obrneš na razumski nivo. kar pomeni, da s pogovorom in dejanji daš vedeti “žrebcu”, da če bo pretiraval, te bo izgubil! Zelo pomemben dejavnik, IZGUBA!!! Npr. Obnovi stike s tvojim zelo dobrim prijateljem, ki so zamrli z vajino poroko. Ne v smislu seksa, samo prijateljstvo bo dovolj, da bo mož začutil, da te počasi izgublja in da ni sam na tem vesoljnem svetu, še manj pa, da si njegova last. Seveda to stori tako, da bo on to izvedel (npr. naj te prijatelj pokliče po telefonu – pusti možu naj on dvigne slušalko). Verjetno se ti je posvetilo kam pes taco moli, zato se sama domisli kaj izvirnega.

Ko bosta obana na realnih tleh, se pogovorita, poiščita pomoč ipd.

Želim vama uspešno prebroditev te preizkušnje in upam, da se srečamo v kakšni konferenci kot npr. “zakaj moj otrok noče spati”, “kaj je narobe z dudo” ….

Lep pozdrav,

Mxxxx

Nisi ti tista, ki mora obupavati.
Očitno je fantaziral o podobnih situacijah že prej, pa ni imel j…, da bi povedal. Prav, naj to počnejo tisti katerim je to všeč. Če se ne moreta pogovoriti in ne dojame, da ti ni do tega verjetno ne bo popusti in pač poskusil drugje. Nimaš otrok to pomeni, da je odločitev popolnoma na tvoji strani in če ne želiš, da se ti zagabi še vse ostalo kar počneta skupaj (pa ne mislim samo na seks) vzemi stvari v roke in razmišljaj o tem, če ga sploh potrebuješ. Ločitve pri 28 letih so lažje kot pri 40-tih. Ostane pa ti druga možnost, da vztrajaš in upaš, da ga bo minilo (če ga bo); kaj pa bo s tabo do takrat?

To je vprašanje za Bino.

what….tell me in english, without accent…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close