Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Mož bi, jaz pa nikakor!!!

Mož bi, jaz pa nikakor!!!

Pozdravljeni!!

Prav vesela sem, da obstaja tale forum, ker upam, da se bodo našli tudi odgovori zame. Stara sem 28 let poročena že dve leti, skupaj s tem partnerjem pa že enajst let!
Začelo se je pred slabim letom, ko mi je prvič predlagal, če bi poskusila v troje.
Šok! Človek, ki sem mislila da ga poznam, da je zame odprta knjiga je v trenutku postal tujec. Človek, ki se me je nekdaj želel, samo mene , ki se je poročil z menoj da z mano ustvari družino, ki je prisegal na zakon dveh ljudi je nenadoma izginil. Ne želi si še otroka, pravi, da se samo enkrat živi, da nisem odprta in da se me je drugače predstavljal, da se mu zdi to čisto nekaj normalnega in da ni čudno, če zakoni propadajo, ker je dolgčas!!

Čist sem down! Na trenutke sploh ne vem, kdo ima prav in kaj je prav od samega prepričevanja, samo jaz se ne dam. Zame je pač spolnost dveh zakoncev nekaj intimnega, svetega,nekaj kar imata samo dva in nihče drug. Prisotnost nekoga drugega bi samo razruval najin odnos, ker pač jaz nisem za in se mi to enostavno upira. Sprva sem mislila, da bo s tem odnehal, da bo razumel, da se mi to ne zdi prav, vendar ne. Pravi da sem ga razočarala in mi non stop poriva to misel pred oči sveto prepričan, da z njegovo idejo ni nič narobe in bi morala biti tudi jaz za.

Tudi sex z njim se mi že upira, pa naj povem, da je bilo super deset let, vse mogoče fantazije sva probala,v dvoje seveda,ampak očitno to ni dovolj.

Kaj naj naredim?????????????Čisto sem razočarana in prizadeta!!

Hvala!

Edita,jaz te popolnoma razumem….tudi jaz ne bi nikoli v troje…kar pa ne ne pomeni,da ti ostali ne bodo svetovali drugače,,,,tudi na teh straneh si lahko prebereš V TROJE…..ampak jaz nikakor ne bi prenesel,da mojo ženo še nekdo boža,poljublja,kaj šele da prodre vanjo……nikoli ne bi dovolil…pod nobenim pogojem ne,tudi za ceno razveze……takšen pač sem in se ne bom spremenil….drugo je,če bi npr.sexal z dvema čisto drugima ženskama v troje….ti sicer nisi napisala,kaj je predlagal tvoj mož,še enega moškega ali žensko….meni se zdi s še eno žensko dosti bolj sprejemljivo kot z moškim…..kaj češ,moški EGO…..ne daj se Edita,ker očitno nisi ženska za te štose in boš kasneje zaradi tega trpela…..

Pozdravljena!
Verjamem, da si šokirana. Tudi jaz bi bila. Nič nimam proti vsem mogočim zadevam, vendar v dvoje.
Pred časom sem svojega moža vprašala kaj si on misli o tem in njegov odgovor:
ne bi mogel z mano in še eno oz. enim – ne bi mu bilo všeč, če bi gledala kako sexa in po možnosti uživa z drugo, še manj, da bi on opazoval moje dogodivščine s tretjim, pa čeprav bi bil udeležen.
Ne vem, če sem ti kaj pomagala. Povedati sem ti hotela, da se o tem in o vsem pogovorita, kar se dolgčasa tiče se pa da popestriti tudi na druge načine.

Hvala Jože in Anita

Jože pravi, da nisem povedala s kom je predlagal z moškim ali z žensko.

Predlagal je žensko, in ko sem mu rekla, kaj pa če bi si jaz zaželela še enega moškega(mislila sem, da se bo pritožil). Ja, zakaj pa ne? Šok!

Edita

Veš kaj Edita,ti mu “resno” predlagaj,da bi bil to moški in da ga bo moral on tisti čas,ko bo ta moški počasi prodiral vate,stimulirat po riti….bomo vidli kako bo reagiral…hehehehe…..po moje mu ne bo kaj preveč všeč……

Zanimivo je slisati, “Nič nimam proti vsem mogočim zadevam, vendar v dvoje”. Katere so to zadeve. Besedna zveza “vsem mogocim”, mi v tem kontekstu zveni precej bolj perverzno kot v troje.
Mogoce si pa spolna “orodja” nasih partnerjev le prevec lastimo.
Nickoliko primerov spolnega trpincenja v zakonu poznamo, kjer je zrtev v vecini primerov zenska. Dostikrat zenska trpi zato, ker si jo moz lasti, ker misli, da ga bo drugace izgubila, da je pac to v zakonu treba pozreti ipd. Pravica do orgazmicnega seksa je pri zenskah manj prisotna, uveljavljena kot pri moskih.

Kaj je bolje, da zenska trpi spolno zlorabljanje ali da odklene moza iz zakonskega stereotipnega jarma in obratno on njo.

Moski in zenske smo si v tem pogledu pac razlicni in to je dejstvo. Dejstvo je tudi, da se pogledi iz generacije v generacijo menjajo.

Hipoteticno (fantazijsko) vprasanje:
Ste na samotnem otoku (nevezan samec ali samica), kjer se kot po cudezu znajdeta se dve lepotici oz. dva lepotca, ki pac nakazeta, da bi zadevo izvedli v troje? Kaj storiti!

Ne verjamem, da ni vecian izmed vas ze fantazirala na to temo in pri tem ni imela prav nic slabih obcutkov.

Edita!

Verjamem, da ti moje nakladanje ni prevec v pomoc, pa vendar ti povem, da fantaziranje se ne pomeni, da bo jutri pripeljal tretjo osebo in od tebe zahteval da se jima pokoris.
Probaj vprasanje obrniti in mu ti zaupaj, da si bila na samotnem otoku in se imela fino z dvema postavnima mulatoma ali pa celo mulatkama. Verjamem, da ti bo njegova mimika obraza in odtujen pogled povedala veliko.
Nekdo bo rekel, da je to izzivanje hudiča. Sama presodi!

Svoboden si toliko, kolikor svobode dopuščaš drugim!

Lep pozdrav

Mxxxxx, mislim, da me nisi dobr razumel. Mož misli resno in to hudo resno! Nazadnje mi je predlagal, naj potipam svojo sodelavko če je za -štekaš-tip misli resno!!! jaz pa sem stoprocentno proti, ker mi notranji jaz ne pusti, da bi niti pomislila na to. Pač taka sem in mislim da mi glede tega nič ne manjka, niti se ne mislim spreminjati, ker v zakonu si z nekom da si deliš to življenje, ne pa da se zaradi zakonca spreminjaš. Vem, da se bo kdo obesil na zadnji stavek, da se tudi njemu ni treba spreminjati zaradi mene, pa saj je imel devet let časa, da bi mi vsaj enkrat namignil, da mu gre to po glavi, ne pa da mi to prikriva in mi pove šele po poroki. Najbrž si je mislil, da ne bo s poroko nič, če mi pove prej, saj me pozna, jaz mu nisem nikoli skrivala svojih občutkov in želj, ki pa so res bolj družinske kot karkoli drugega. Sem pač tako vzgojena in mislim, da prav nič narobe, bi si pač poiskala človeka, ki bi bil isth misli kot jaz. Zakaj???

Edita

Jaz te čist štekam! S tipom sva imela ravno včeraj pogovor o teh zadevah in oba sva se strinjala v naslednjem: on ne bi mogel gledati, kako nekdo drug seksa z mano, jaz ne, kako on seksa s katero drugo.
Je pa še ena možnost, ki sem jo predlagala (čeprav so to bolj fantazije, pogovor, zelo močno dvomim, da bo kdaj prišlo do tega že zaradi “tehničnih” problemov-kako najti prave osebe): jaz in še eno dekle bi se poljubljali, ….on bi pa gledal. Ali pa z drugim parom: medve bi počeli svoje zadeve on dva pa bi gledala, na koncu pa bi vsak seksal s svojo…To se mi zdi tista zgornja meja…Kaj praviš na to?

Jaz te čist štekam! S tipom sva imela ravno včeraj pogovor o teh zadevah in oba sva se strinjala v naslednjem: on ne bi mogel gledati, kako nekdo drug seksa z mano, jaz ne, kako on seksa s katero drugo.
Je pa še ena možnost, ki sem jo predlagala (čeprav so to bolj fantazije, pogovor, zelo močno dvomim, da bo kdaj prišlo do tega že zaradi “tehničnih” problemov-kako najti prave osebe): jaz in še eno dekle bi se poljubljali, ….on bi pa gledal. Ali pa z drugim parom: medve bi počeli svoje zadeve on dva pa bi gledala, na koncu pa bi vsak seksal s svojo…To se mi zdi tista zgornja meja…Kaj praviš na to?

To kar ti je predlagal moz dandanes ni nic kaj presenetljivega. Ljudje pac ne vemo kaj bi si vse zmislili, da bi bilo bolj zanimivo. Tudi v spolnosti. Imela sem prijateljico katere moz si je zelel prav to kot tvoj: seksati v troje. In na moje presenecenje sem bila izbrana jaz. Seveda bi bil dobrodosel tudi moj partner. NE HVALA sva rekla oba. Poglej. V spolnih fantazijah je masikaj mogoce. Z mojim mozem imava podobne fantazije. Npr. jaz, on in se en moski ali pa jaz, on in se ena zenska. Fino, ampak samo v fantaziji. Udejanit pa si tega ne zeliva, ker potem bi ne bila vec fantazija. On pravi, da ne bi mogel gledati kako se jaz z nekom seksam in uzivam pri tem in obratno.
Aja. Ta moja kolegica pa mi je razodela kako se zgodbe taksnih, ki to udejanijo koncajo-ne sicer vedno, ampak pogosto-razidejo se. Slej ko prej pride do ljubosumja ali cesa drugega. Povej to mozu.
Torej: bodi trdna, ostani pri svojem mnenju.

Draga Edit

Kot vidim po vašem pisanju, sta še oba mlada in če sta skupaj že deset let pomeni, da nihče od vaju ni imel prav bogatih iskušenj na področju spolnosti, zato mi je razumljivo, da mlad moški pri tridesetih letih, ki ni izživel svoje spolne fantazije teži k spremembam pa čeprav sta oba rada eksperimentirala in sta poskusila vse …

Vse to nima nobene zveze z ljubeznijo in razumljivo je da se ti je v trenutku podrl svet, saj si živela v prepričanju da vajin odnosne more prav nič zamajati…

V spolnosti je dovoljeno vse le v primeru, če se s tem strinjata oba partnerja, zato se nikakor ne trudi ustreči partnerju za vsako ceno, če si ti tega ne želiš in če on tega ni sposoben sprejeti ti predlagam, da zaživiš na novo in si poiščeš partnerja, ki bo vreden tvoje ljubezni in ki te bo spoštoval.

Lep pozdrav
tom 29let

Draga Edita,

odgovoril ti bom zelo na kratko, ker mislim, da ta zakonitost 100% drzi:

v ljubezni, se posebej pa v spolnosti, je vse tisto, kar si OBA partnerja želita, normalno.

Pa še nekaj: če bi odgovarjal dr. Košiček, potem bi zagotovo napisal, da je tvoj mož homoseksualec, da te sploh ne ljubi, ipd. Predlagam ti, da se z možem temeljito pogovoriš, saj si sama napisala, da je vajin zakon tik pred zlomom, če je seveda pogovor še sploh mogoč. Tvoj mož še ni odrastel (oz. je še vedno zelooo otročji), zato sama preceni, če je še med vama toliko ljubezni, da lahko prebrodita te težave. Sicer je res bolje, da si življenje ustvariš na novo. Menim pa, da bi temeljit pogovor lahko rešil vajine težave, vendar se zavedaj, da je v zakonu ključno popuščanje in prilagajanje obeh zakoncev. Upam, da se tega zavedata.

Lep pozdrav in srečno,
Učo

Hi!
Tudi jaz mislim da z njegovo idejo ni nic narobe. To idejo ima vecina moskih, samo veliko jih ne upa priznat, so pa tudi taki ki si o tem sploh razmislat ne upajo, od raznih copat in podobno…skratka…to je zelja vsakega tipa, tko da ni treba biti nad svojim nic razocarana. Se joze je priznal da bi mogoce sel…ampak si verjetno tega ne upa rect zeni. :). Torej…lahko je nad tabo razocaran, tudi jaz bi bil nad svojo. Ampak tako pac je. Niso vse zenske za akcijo. Majhen odstotek je bolj zadrzanih…..ampak to ne sme biti ovira v vajinem odnosu. Se bo pac moral s tem sprijaznit…kaksne bodo pa posledice je pa od njega in tebe odvisno. Ce bi to na vsak nacin rad probal tudi ce te zgubi, to enkrat ziher bo probal. ce ne sedaj pa cez 20 let, oziroma ko bo imel priloznost….Ampak se enkrat to so zelje vsakega moskega, zato ne misli da bos kdaj najdla tipa ki nima takih zelja. lahko najsdes samo tipa ki ti tega ne bo upal povedat in tega tudi ne storiti. tudi takih je ogromno…vecina…redki smo taki ki si to upajo priznat in predlagat.

Drugace pa odvisno. So razlogi za in proti. Za jih ne bom nasteval ker te jaz ne mislim v to prepricevat…..

Razlog proti: Ce si 100% prepricana da noces niti v sanjah, da te druge zenske niti pod razno ne rajcajo, tudi ko si ful vzburjena ko bi pocela vse, ce ti gre na bruhanje ko samo pomislis na to, skratka ce si se pripravljena tudi lociti od njega zaradi tega pol te zastopim. Pol mu to povej in mislim da te bo pustil primeru, ce mu je kaj do tebe. Videl sem primere po TV-ju, ko je bila zenska ravno tako proti, ampak je na koncu vseeno pristala za seks v troje (samo da je pac zadovoljila partnerja..kao naj mu bo enkrat) se z eno zensko. Ampak ko je prislo do akcije, da bi se mogla slect, je dozivela full zivcni zlom in mislim da so jo mogli peljat celo v bolnico…

torej….moj nasvet….pusti se presenetit…..vsaj poskusi, tako kot je bilo v filmu 9 tednov in pol….ta film si oglej mogoce bo kaj pomagal…..

hehe…jaz bi bil tut s tem zadovoljen, ce se vec ne da

Vsak od vaju ima svoje želje, zahteve in potrebe, ki jih je treba uskladiti, če želita, da zakon funkcionira.

Če tebi do tega ni, ti pač ni in je to tvoja odločitev.

Po drugi strani pa je moževa želja precej običajna želja, ki je ravno tako legitimna in ni zaradi tega z njim nič narobe in tudi NIMAŠ nobene pravice, da si zaradi tega prizadeta, razočarana, šokirana, skratka vsa tvoja negativna čustva so neupravičena, bojim pa, da so samo vrh ledene gore…

Precej nam pove, da si mož pri teh letih še ne želi otrok in da bi rad še “užival”. Se pravi, da še ni začutil starševske želje in ne ve, da ravno otroci prinašajo največje užitke v življenju. Zreli ljudje začutijo starševsko željo kot neko nadaljevanje globoke ljubezni…

Verjetno še nista imela kakega skoka čez plot, oziroma za kaj takega še ne veš, se pravi, da še nisi bila v situaciji, da bi mu lahko kaj resnega odpustila, ker pa tako burno reagiraš na to njegovo malo željo, bi rekel, da je tudi tvoja ljubezen že precej zvodenela in da si z njim iz navade, občutka varnosti in ga pojmuješ predvsem kot svojo lastnino.

Ampak v vsakem zakonu pride do kriz in tudi takih, da se ti zakonec celo tako zagravža, da se ga niti dotakniti ne moreš. Tudi take krize lahko uspešno minejo.

Rešitev že veš, to je samo pogovor, pogovor in pogovor. Ne bo lahko, še marsikaj boš zvedela o njem in on o tebi, naučiti se boš morala, da smo v življenju v resnici sami, da moramo funkcionirati in biti srečni predvsem sami za sebe, šele potem lahko srečo deliš z drugimi.

Pri tem je dejstvo, ali boš pristala na zahtevano preizkušnje absolutno nepomembno. En seks gor ali pa dol, pravijo da že 10% Nemcev redno hodi v swinger klube. Čisto možno je, da se boš ob tovrstnem poiskusu sama zapalila in boš ti glavni iniciator vajinih nadaljnih izletov v grupne vode…

Če veruješ, se zahvali za čudovito preizkušnjo, ki ti jo je dal Bog. Po njej boš:
– bodisi imela srečen zakon
– bodisi boš osvobojena neprave zveze in bolj zrela in pripravljena za naslednjo zvezo, ki bo sigurno bolj kvalitetna kot ta

p.s. Nikakor v tej krizi ne delajta otrok!

Jaz sem prepričana, da je fantazija čisto nekaj drugega kot udejanjenje tega. Me prav zanima, če sta Farmer in Edvin to že probala, ker se jima pač zdi, da je to kul. Mene bi to osebno zelo prizadelo, pa ne mislit da se z partnerjem tega ne pogovarjava. Se, vendar sva oba misli, da tega nebi nikoli zares probala, ker se enostavno nebi mogla gledati kako z drugim. Je pa res, da sva mnenja, da je Bog dal zakon zato, da se dva na poti te preizkušnje znata zakonca tudi brzdati (sveti zakon ima pač določene zapovedi in ena od teh je :Ne želi si bližnjega žene).;islim, da je cena, ki jo plačaš za tako dejanje previsoka in če raje reskiraš, da ugodiš partnerju, čeprav veš, da je posledica lahko negativna, mislim, da ni vredno.Pa bi bil sam in bi se gonil na okoli kolikor te je volja!

Laura:-I

Dragi farmer!
Predstavljaj si, da imas svojo zeno zelo, zelo rad. In potem si predstavljaj, da jo seksa drugi, ona pa blazno uziva. Bolj kot pri tebi. Uzitek, ne?

Draga Edita,

Sprijazni se, da se s svetlobno hitrostjo približuješ klubu ločenih zensk. Še slepcu je jasno, da se te je mož dokončno naveličal, zato ima normalno take želje. Če sta skupaj od tvojega 17 leta, je to bila nezrela ljubezen brez seksualnih izkušenj, ki si jih pa tudi v teh letih nista mogla dobiti, ker pač nista še ničesar izkusila in take ljubezni nikoli ne trajajo kaj dolgo.Mož si je zaželel novih užitkov, do katerih ima vso pravico, saj je še mlad, ti si pa že vsega naveličana, kaj šele bo pri 40, če si že zdaj dolgočasna! Take žene ima pa vsak hitro dosti, pa če si še tako mlada. Žalostno. Prej ko se boš sprijaznila s tem, manj bo bolelo. Ampak tako je življenje. Žal.

Hehe, Edvin, ….U can leave your hat on….!!! :)))

lp,

Kere bedarije….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close