Najdi forum

Pozdravljeni,

sem mama dvema fantkoma. Prvi je star 3 leta, drugi pol leta. Oba imam doma in se z njima ukvarjam praktično od jutra do večera. Obenem še gospodinjim. Če imam vmes uro zase je že veliko. Mož hodi v službo – pisarniško nezahtevno delo. Domov prihaja okoli 17h, nato postori še kaj malega okoli doma in ob 21h običajno že spi, s tem da se v posteljo opravi že ob 20h. Meni, da bi se mu morala vsak večer posvetiti – sex seveda. Ampak jaz zvečer preprosto vidim samo še posteljo, ker se ponoči še zbujam zaradi mlajšega. Meni, da bi si moral najti ljubico, če bo šlo tako naprej. Kaj pa menite vi? Sem res grozna žena in bi morala zbrati še več energije in se mu posvetiti ali kaj naj sploh naredim, da me bo razumel? Ker me preprosto ne.

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

Pozdravljena.

Relacija med dvema potrebuje ljubezen, sočutje , spoštovanje, nežnost…. in obojestransko razumevanje, morda občasno tudi sprejemanje kompromisov. Pomemben dejavnik je tudi komunikacija, torej obojestransko deljenje dejstev, želja in potreb. Nasvet: če imate možnost, da kdo od bližnjih “počuva” otroke bi bila to priložnost za vaš počitek in kasneje tudi morda do intime. Napisala ste da je drugi otrok star 6. mesecev: v kolikor dojite si mleko izbrizgate in shranite v stekleničkah; predvidevam, da poleg dojenja dajete tudi adaptirana mleka; oseba, ki bi čuvala otroka lahko oboje koristi – pod pogojem, da imate seveda osebo na razpolago.

V kolikor nimate te možnosti pa vama svetujem, da navkljub vašemu delu z otroki in njegovemu službenemu delu, najdeta čas drug za drugega. Sicer se bo oddaljitev drug od drugega samo še stopnjevala.

lp

izr. prof. dr. Andrej Starc, izredni profesor javnega zdravstva seksolog, terapevt medicinske hipnoze Ambulanta za integrativno medicino Dr. Starc www.dr-starc.com
Objava čaka odobritev

New Report

Close