Najdi forum

motoristična poroka-za zabavo

Moj znanec je motorist in se kmalu poroči. Radi bi mu pripravili “fešto” in pravo motoristično poroko z matičarjem. Ker sami nimamo ideje, me zanima kakršenkoli nasvet v zvezi s tem.

Če kaj bereš Motorista, pol si verjetno vido kak je zgledala Netopirska motoristična poroka ne?
“Pa smo ga, poročili namreč, našega predsednika Netopirjev Fafa. Dolgo se je odločal in preizkušal svojo izvoljenko Sašo, ki je tudi iz vrst Netopirjev, zdržala je in uspešno opravila vse preizkuse in za nagredo, ha, če je to sploh nagrada, je dobila “enga hudga” grdega motorista. Kakorkoli že, poroka je bila res na visokem motorističnem nivoju. Ženin in nevesta ter vsi svatje smo bili namreč v usnju, na magistrat pa smo se pripeljali kar na svojih motornih konjičkih, okrašenih z zastavami in balončki, prava paša za radovedne oči mesta Velenje, ki se je kopalo v popoldanskem soncu. V povorki motorjev se nam je pridružilo še veliko naših prijateljev iz sosednjih motorističnih klubov in skupaj smo pospremili našega predsednika do matičarja kjer je komaj pričakal, da je lahko dahnil “DA” in potem s strahom, ki ga je bilo čutiti po vsej dvorani pričakal tudi “DA” svoje Saše.. Po tem strogo uradnem delu, ki sm oga seveda malo motoristično obarvali, smo se odpeljali na kraj dogajanja same zabave v Topolšico. Tam smo mu kar mi sami motoristi pripravili še cerkveno poroko, da bi zveza med ženinom innevesto zdržala dlje kot motoristična sezona. Potem pa je zabava trajala pozno v noč, vino in pivo je teklo v potokih, mize so se kar šibile od samih izbranih jedi. Resnično sta se potrudila naša va mladoporočenca Faf in Saša ter nam pripravila zares čudovito zabavo. Še enkrat se jima vsi Netopirji zahvaljujemo in jima zaželimo še dolgo skupno življenje, zdravja, sreče in razumevanja na njuni in pa, da ne pozabita na nas motoriste, kajti vsako leto je obletnica poroke in mi je ne bomo pozabili.” Motoklub Netopir, Šoštanj. Iz Motorista, august 2002. Modela mata pa kar GW :))

Ja jaz sem vsekakor za motoristično obleko, kakršno koli že mata – od glave do pet bi se temu reklo, no, čelado lahko pred poljubom snameta:)))). Najlepše bi se blo z motorjem pripeljat direkt do matičarja v stavbo ali cerkev, samo rahlo dvomim da bo kaj takega možno izvest. Pozanimaj se pa probaj organizirat). Po poroki obvezno ena dobra, kratka fura po okolici, obvezno mimo prve policijske postaje:)), hmm…dost bi pomagalo če bi povedal od kod ste? Darila ste že kaj izbirali?

New Report

Close