Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca motnje srčnega ritma

motnje srčnega ritma

Spoštovani!
Sem športnica, stara 26 let. Že od 10 leta se ukvarjam se s športom, ki zahteva trenutne maksimalne obremenitve. V zadnjih dveh letih opažam predvsem pri začetku obremenitev, da imam neenakomeren srčni ritem, oziroma, da pride do kratke pavze,potem pa srce zagalopira. To se nekajkrat ponovi, nato se stanje izboljša do konca tekme, le da mi povzroča strašansko utrujenost.
Bila sem pri specialistu, opravila obremenitvene teste, vendar niso pokazali ničesar (pri testih je bila obremenitev veliko manjša kot na tekmi.

Še eno vprašanje, prosim: že osem let sem vegetarijanka (razen mesa uživam vse živalske beljakovine). Morda mi lahko kdo svetuje pripravo jedilnika za športnike

Hvala!

Spoštovani!

Pred enim tednom sem se poglabljala v veliko študijo, ki so jo naredili v Italiji, kjer so proučeveli nenadne srčne zaplete pri športnikih. Predlagam vam, da na Društvo za zdravje srca in ožilja Slovenije, Dunajska 65, posredujete vaš naslov, oziroma telefon, da se dogovorimo za pregled. Dobro bi bilo, da bi na pregled prinesli tudi kopije že opravljenih preiskav.

Srečno!

Danica Rotar Pavlič

New Report

Close