Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Prebavila Urologija Motnje erekcije in ostale tezave

Motnje erekcije in ostale tezave

Spoštovani,

Pred 1.5 leta sem obcutil, da z mojimi uroloskimi zadevami nekaj ne stima. Izostala je jutranja erekcija, dobil sem obcutek zmanjsanja moci curka urina za kaksnih 20%, veckrat me je tiscalo pa je bilo potem urina zelo malo. Sledile so še tezave z erekcijo pri odnosih, zmanjsana trdnost, tezave pri vzdrzevanju erekcije…

Situacijo sem pojasnil osebni zdravnici, ki me je napotila k urologu. Pregled je bil razocaranje, pregledana prostata, izmerjen curek in praznenje mehurja, vse bp oz. nadpovprecno glede na povprecne paciente, s komentarjem, da sem prvak med vsemi v cakalnici. Predpisan je 5mg Tadalafil, ostalega nic.

Sedaj se situacija še slabsa, erekcija je komaj zadastna kljub tablekam s tem da je doza povecana iz 5mg na 10mg, pogojno zadostuje za 10 min spolnega odnosa, potem ni vec mogoce priti do zadostne erekcije za penetracijo.Podobno je glede kolicine urina in ostalih simptomov. Zadnje case je dodatno prisotna se bolecina v modih (predvsem levem), neke vrste utripanje v predelu med presredkom in modi. Celotna zadeva me skrbi, saj menim, da je nekaj narobe, kar ne bi smelo biti in so vse to le posledica necesa bolj skritega. Ne zelim biti hipohonder ali panik, vseeno pa bi rad cim prej prisel zadevi do dna, saj menim, da se mi to ne bi smelo (še) dogajati.

Sicer sem star 43, zdrav, sportnik, nikoli kadil, alkohol oz kaksen kozarec vina ob redkih priloznostih, ne pijem piva. Spolno aktiven.

Prosim za nasvet, na koga se naj obrnem in kaksni naj bodo se koraki, da pridemo zadevi do dna.

Hvala

New Report

Close