Sladkorček, tebi bo zagotovo uspelo še ta dva kg dol spravit. Sama sem v stanju, ko sem kar nekako zadovoljna sama s sabo oz. nimam velikih planov za hujšanje. Upam seveda, da bom z normalno prehrano in gibanjem prišla pod 72 kg, kjer sem bila spomladi. Moram pa zaradi zdravja narest kak premik pri gibanju – dodat jogo/vaje za moč ipd. Upam, da je še katera motivirana za javljanje in ti bo bolj konkretna družba, Sladkorček.
Ojla. Če še katera bere tole – kako vam gre?
Jaz po starem, kar se prehrane tiče, sem pa v septembru še izkoristila vse dane možnosti za plavanje v naravi (malo morja, malo Kolpe) ter za skok na Slavnik in Viševnik. Skratka, uživanje v naravi. In, kar mi je res res TOP, danes se po dooooolgem času odpre “moj” bazen za rekreativce. Za tole sem pa tako vesela, da sem morala povedat. :)))
Ojla punce! Da se še jaz javim in pohvalim. Prispela sem na svoj cilj. 69-70kg mi kaže, ko sem sita kot balon. Zdaj me čaka vzdrževanje teže. Samo, da nadvladam ta nori občutek potrebe po sladkem. Ta me se občasno napade. In spet sem ga začela biksat s kavo. A verjamem da bo. Bistvo je, da ko sem nehala razmišljat samo o hrani in hujšanju je slo lepo dol, ko sem imela pa samo to v glavi me je pa morilo. Spet se je začela fit akademija. Tokrat nisem zraven, bom pa morda naslednjič, imam že dve in vaj kolikor hočeš, samo migat je treba. Srečno punce. Se še spomnim, ko je lani pikapolonica tarnale kako ni volje, poglej jo zdaj. Bravo!
Sladkorcek razturas tudi ti, bravo! In le pridno vzdrzuj. Bos videla, da ti bo uspelo 🙂
Ce te napade ful velika zelja po sladkem in da ves da ne bos nehala po treh piskotih, poskusi pit gurmar. Seveda ce zelis. Enkrat sem to probala in deluje. Je ogabno za pit, ampak ucinkovito prezene zeljo. Spijes, poskusis nekaj sladkega in je npr slano. Tako sem pokusila nutelo in je bila slana 😃🙄 in seveda nisem vec jedla. No, res je ogabno za pit in komaj spijes, je pa edino kar ti po moje res pomaga, ce ves da v glavi nisi dovolj mocen. Traja pa par ur, tako da tudi pri ostali hrani zna bit da cutis “narobe”
Pikapolonica, sem mislila da je gurmar samo v kapsulah, da pogoltnes in to je to, samo tablet takih in drugačnih se ful izogibam. Pogledam, pa morda probam. Gre v bistvu za to, da jaz dokler ne poskusim enega koščka je vse ok, če pa pojem malo in se malo, se pa ne morem brzdat. Kot bi bila zasvojena, zato mi je lažje biti brez.
O punce! Pa ko nazaj 🤣🤣🤣.
Sladkorcek jaz pa sem v Fit akademiji. Tokrat s parimi prijateljicami in vem, da bo lažje. Z eno celo skupaj telovadiva. Vem da mi bo tokrat uspelo se navadit redno migat. To mi je cilj! Prav paše…
V vmesnem času sem občasno delala njene treninge vmes.
Zakaj me ni bilo? Sem imela nek zdravstveni zaplet, s športom sem nehala čez noč. Me je kar pretreslo. Zdaj je ok in z veseljem spet migam, ampak počasi.
Pa še kej drugega se je dogajalo. Ampak saj to je življenje, a ne?
Kile niso dosti od cilja, kar je pa super, dajmo!
Sem pogrešala klepet z vami 😉
Sladkorcek bravo za cilj! To je pa izvrstno! Držim pesti, da bo vzdrževanje šlo. Itak si skoz v gibanju in boš po mojem vse zdržala. Pomoje si čista suhica 🤣.
Jaz se spomnim sebe pri 170 in 60 kg, ko sem bila presuha. Ker imam zaradi športa mišice in športno postavo. Tudi ko se imela 85 kil so se ljudje čudili, da imam toliko, ker je izgledalo manj. Mišice vseeno naredijo razliko. Jaz sem živ dokaz.
Pikapolonica tudi tebi vsa čast, neverjetna si! Si naredila preobrat za dol past! Čestitke!
Prvi alt, juhu za bazen. To je pa za tvojo dušo. Uzivaaaaaj.
O Štefka super. Jaz mam toliko programov zakupljenih, da lahko celo leto delam različne pa ne pridem do konca. Najslabša je bila popolna bejba, moj prvi nakup, kjer so samo prikazane vaje. Mam raje to, ko trener dela s tabo. Drugače pa je res večji del v prehrani. Tri mesece se moraš kar kontrolirat in pol gre fajn dol, razen če obupaš. Nisem suhica, tej bi morala imet spet 62 Kg. To pa mi ni cilj. Važno je, da sem fizično aktivna vsaj 3-5x na teden. Pa nekako se res kontroliram glede sladkega. To gre, sem lažje brez kot pa da pojem košček ali dva ker pol nimam podna. In ja, končno sem prišla do spoznanja, da res ne smem imet doma sladkega za vsak slučaj, se črne čokolade ne. Kupim samo kar je dobro otrokom. K sreči imamo drugačne okuse in me njihove čokolade ne ganejo. Aktivna sem pa res skoz. Tudi novo kolo je super.