Najdi forum

MOTIVACIJA ZA VSAK DAN 2.DEL

Oh no, končno!

Očitno sem nekaj delala narobe, ker mi je non stop metalo napako in ni nič objavilo, kar sem napisala, na koncu sem obupala…

Sicer nimam nič kaj posebnega za napisat, dnevi prehitro minevajo, sploh tile poletni, ki so mi pisani na kožo.  Nekaj dni morja je že za mano, čakam “ta pravi” dopust, ki pa bo šele konec julija. Se pa trudim, da si vsak dan naredim lep in po svoji meri.

Počutje je ok, zdravje družinskega člana se je občutno popravilo in smo vsi skupaj lažje zadihali. Sedaj pa res že odštevamo dneve, ko dobimo našega kosmatinca, to bo za vse velik izziv in zelo se ga veselimo.

Kar se tiče kilogramov niti ne vem kje sem, glede na to, da jem manj in pretežno sadje in zelenjavo bi moralo biti ok, tudi oblačila so čisto “komot”. Moja šibka točka je itak gibanje, trenutno razen čofotanja v domačem bazenu tako ni…Ni tudi Matruške, ki bi me zbrcala na tenis, kolo tudi še čaka, da ga popeljem naokrog. Saj bo, poletje je še mlado in še bo priložnosti…

Punce, vse ste carice tako in drugače, kilogrami so samo številke, ki nas ne definirajo. Prav je, da skrbimo za zdravje, kar pomeni tudi prehrana po pameti – ampak!!! No pa povejte, kakšno bi bilo življenje brez piknikov, brez ledeno mrzlega piva na vroč poletni večer, sladoleda v razgretem mestu, gin tonika v družbi prijateljic? No, kakšno? Zdravo in zadovoljno prav gotovo ne.

Upam, da bo objava uspela, čeprav sem malo v dvomih…

Vroč pozdrav vsem!

“…kakšno bi bilo življenje brez piknikov, brez ledeno mrzlega piva na vroč poletni večer, sladoleda v razgretem mestu, gin tonika v družbi prijateljic? …”

MaiaS, se bolj ne bi mogla strinjat, :))

In lepo, da si se oglasila in še novice imaš lepe. Super.

MaiaS, lepo napisano.

Jaz sem na dopustu s hrano in gibanjem – se vedno. No saj nekaj se gibam, samo ni to to kar bi rada da je. Imam pa 68kg. Nekje se 8 dol in bo. Bo pa dolga pot do tja. Tudi ce ostane tako, boljse kot 80 ali vec 😊

Pikapolonica bravo! Kar si ti naredila, je samo za pozdravit! Verjamem da ti bo uspelo!
Jaz končno na 73.  Zdaj pa na dopust🙈. Upam, da bom vzdržna kar se tiče hrane in pijače. Ampak malo si je pa treba tudi privoščit, tako da avgusta bom spet v domačih tirnicah.

Hvala sladkorcek. Ma ves kaj, ce si ne bos nic privoscila, je skoda. Treba je zivet, se pravi tudi kaj spit in jest za duso. Ne rabimo biti manekenke, moramo pa uzivati zivljenje 😊

Oj! Ja, seveda. Komaj čakam da odrinemo.

Lepo se imejte in uzivajte 100/h, kam pa greste?

Babuske! Jaz na morju, uživaj na polno.. In jem zelo dobro in ravno prav! To sem rabila… Se še javim, zaenkrat pa pozdravčke iz morja za vse!

Oooo, uživačke. Vse na morju, al kako? 😎 Ste na Jadranu?

Midva pa sva včeraj iskala lepo vreme v SLO in pristala na Koroškem. Bi se dalo ostat tam par dni, prav fajn ponudba.

Hrana/miganje, pri meni nič kaj posebno novega. Štefka, bravo za “klik”.

Prvi alt, koroska je lepa. Škoda da nisem vedela bi vama pripravila seznam destinacij za obiskat. Kako dolgo bosta? Prespala? Gore? Kmečki turizem… Ivarčko jezero je zdaj scisceno in je kar zanimivo. Skratka je zanimivo, če sta se pri nas sporoci.

Sladkorček, dnevni izlet sva imela. Ampak bo res treba kak podaljšan vikend prit nazaj v tvoje kraje. 😊 Mi je to najmanj poznan konec Slovenije. Pa je res lepo. Na Ivarčkem sva bila pred cca 20 leti. Tokrat pa v plavalnem ribniku v Radljah. Sva ga imela skoraj samo zase. 😎

Uuu… med vikendi je kar guzva tam.. no pač… imajo pa dobro ledeno kavo🙈🙊. No se bova kaj dogovorili glede na želje in Zanimivosti. Drugače pa na morju smo. Sem pričakovala manj ljudi kaj naj rečem. Se pa vidi da je postrežba slabša, da je korona naredila svoje.  Skušam ostati v nekih okvirjih, samo večerje so okrog 20h… ma, bo že.

Punce, aje to možno, da od 7.7. Ni nobena nič napisala?

Jaz na dopustu, jutri zaključujemo.. Lepo je bilo. Na vago ne bom stopila se kak teden. Vem po oblekah.. Ahahahaha.

Upam da ste vse super in da spet malo več napišemo kmalu!

Helou, tehtnica je bila prizanesljiva z mano 😂. No ampak zdaj pa spet planiram malo bolj zares z miganjem.

Morje…hm..prve par dni sem še nekaj migala, potem pa je vročina naredila svoje.. Samo plavanje in sprehodi s kužkom.

Kako ste ostale?

Pozdravljene,

Danes sem vas našla. Ravno prave za mene.  Rabim podporo.  Kako ste začele s hujšanjem, učinkoviti dnevni jedilniki. To rabim, ker sama samo begam.  Na kaj moram biti pozorna. Od kar ima težave s ščitnico se redim, čeprav hujšam…najbrž jem nepravilno. POSIM, POSIM VAS ZA POMOČ. MAYA

Evo se malo javljam. V bistvu nic novega. Sem pridna pri treningih, pri hrani malo manj, ampak ni slabo. Nekako drzim 68kg, morda kak dag vec ali manj no.

MAya, jaz sem imela milijon poizkusov hujsanja. In nobeden pretirano uspesen. Oziroma prevec sem bila pridna, nato popolnoma popustila… In tako.

Pred meseci sem se lotila vsak dan ogromno hodit, nato pa kupila program od petre parovel (oziroma spletna stran bossbabe) in treniram po tistem programu. Pri hrani se poskusam izogibat sladkarijam, ker sem v pred diabeticni fazi (menda se tako rece) in poskusam jesti nekje 2000 kalorij na dan. To si razporedim po obcutku in kar mi pase, npr kak dan pojem vec mesa in zelenjave, drugi dan vec hidratov. Imam 4 obroke dnevno, lahko tudi 3, odvisno. Od marca do sedaj sem iz 82 na 68kg.

Odgovor na objavo uporabnika
MAya, 18.07.2021 ob 22:12

Pozdravljene,

Danes sem vas našla. Ravno prave za mene.  Rabim podporo.  Kako ste začele s hujšanjem, učinkoviti dnevni jedilniki. To rabim, ker sama samo begam.  Na kaj moram biti pozorna. Od kar ima težave s ščitnico se redim, čeprav hujšam…najbrž jem nepravilno. POSIM, POSIM VAS ZA POMOČ. MAYA

Draga moja, tukaj ne boš našla bolj malo pametnih nasvetov, saj so ženske ves čas dva koraka naprej in tri nazaj. Poglej malo za nazaj. Ogibaj se ogljikovim hidratom in začni migat, to je vsa umetnost.

Štefka, na tem forumu je vse možno, tud kaka daljša pavza 🙂 Super, da si uspešno ohranila težo na dopustu in da imaš voljo za naprej.

Pikapolonica, ti si res z velikimi koraki uspešno konkretno oklestila kilograme. Letosi si zagotovo vodilna v naši skupini in dokaz, da se da.

MAya, če drugega ne, smo si v tej temi v oporo za razne tegobe življenja. Hočeš nočeš, naše kile so sestavni del naših življenj, pa tudi odraz našega stanja. Zase vem, da če se ne bi tule oglašala, bi morda sedaj v kakih širokih oblačilih sama sebe tolažila, da ni tako hudo, tako pa vsaj vzdržujem težo. Ni idealna, je pa očitno moji sedanji situaciji primerna.

Enax, kako gre pa tebi? Si že uspela shujšat al tud “samo” vzdržuješ težo?

Ooo, prvi alt in pikapolonica sta nazaj! In Maya je nova, dobrodošla! Enax je pa tudi vedno blizu, da posvari prišleke 😂.

Jaz sem v dobri energiji. Nov zagon. Bom začela še en krog telovadit po Fit akademiji. Da malo bolj redno delam.

Včeraj sem bila sicer na odbojki in v četrtek grem spet. Kondicije mi ni veliko pobralo. Tako da je vse ok.

Imam pa še vedno cilj enkrat spet prit na 72.

Pikapolonica čestitam se enkrat za tvoj uspeh, res sem vesela zate.

Maya tebi pa tudi vso srečo in uspešno pot. Povej kaj več o sebi, kako trenutno ješ, kje vidiš da imaš težave.. Pa mogo e skupaj kaj pametnega namislimo.

Meni ustreza več aktivnosti in manj pazit pri hrani. Ampak tako gre počasi.. Sem pa uspešna v svojih očeh vseeno, kar je na koncu pomembno. Zame 😂. Upam, da najdeš svoj pristop, ki se ga boš lahko držala na dolgi rok.

Stefka in prvi alt hvala. Ma saj vesta…. Razpad zveze je bil glavni razlog, da sem se res konkretno lotila, ker drugace bi znorela. Nekam sem morala vlagati, da se zamotim,dam ven iz sebe. Pa je slo. Ko te potegne noter potem ni tako tezko. Je pa res, da imam trenutno nezanimivo zivljenje in se lahko v veliki meri posvecam samo temu.

New Report

Close