Najdi forum

MOTIVACIJA ZA VSAK DAN 2.DEL

Sladkorček, je glavobo sedaj ok?

Štefka, sam da si še z nami. Ja, ti mejniki, ki si jih postavljamo – do takrat pa bom… do takrat pa res… ampak zdaj pa čist resno,… poznamo. Kdaj drugič pa je vse tako enostavno, samo pravi klik mora bit.

Pikapolonica, dopust je dopust. Ni enostavno prit nazaj v prave tira, da pa se, ane?

Moj vikend je bil zelo “kulinaričen” in sledijo dnevi s skromno hrano in veliko vode… Štefka, are you with me?

Prvi alt, sem s tabo! Pikapolonica, jaz tudi jem, kot da sem na dopustu. Vam povem, da sem prav trebušček dobila, ne morem verjet. Grozna sem. In ja prvi alt, točno tako. Trenutno prav odlašam. Upam, da kmalu pride tisti enostavni moment, ko bo kar šlo.. Vsaj začet. Jutri grem zjutraj na kolo, mogoče bo to začetek preobrata!

Danes bo moj dan. Pišem iz vrha hriba, kamor sem komaj prilezla s kolesom. Imam čas zase. Si ga bom vzela 💪

Zdaj pa domov na zajtrk.

Imejte lep dan!

Štefka bravo! Tudi jaz sem bila včeraj na kolesu.. mislila sem da je konec z migreno, pa me je danes spet zagrabilo. Zdaj bo že več kot 10 dni, pa me se KR matra. Sreča da sem dopoldne sama doma, mam klimo, temo, kuham nič… službo delam najnujnejše po obrokih. Upam da mine. En nasvet bi ti dala, ki sem ga zadnjič jaz dobila na meritvah… da nikoli ne smeš lačna IT telovadit, trenirat itd… da moraš prej nekaj malega pojest, najbolje eno banano. Jaz sem sicer izgubila nekaj Kg, samo od tega 1.8, skoraj 2 Kg Mišic. Zato mi je rekel, da naj nekaj pojem… seveda malo ne celega obroka, ker to ni ok. Lacen pa tud ne, ker pol kurišča misice.
Drugace pa sem z vami!

Hvala Sladkorcek za nasvet glede hrane pred treningom. Se strinjam s tabo in ponavadi ne telovadim velikokrat na tešče. Tole danes ni bilo planirano, samo zmanjkalo je časa, ker sem še otroke terala v šolo s kolesom. Je pa fino, da si izpostavila, zdaj bom še bolj pozorna.

Upam, da te minejo te migrene, to je kar zoprno!! Si sploh nočem predstavljati.. Drži se

Oj babike…kako? jaz sem bila včeraj na kolesu… tudi novo kolo bo menda zame kar pravo in ne smem imeti večjega…bo že držalo če so strokovnjaki prečekirali…sem kar ponosna nase, da sem sama našla pravo velikost…sej kakšne velike znanosti pa tudi ni, samo tabele moraš znat brat. Občutek ko sem bila na večljem kolesu mi je bil fajn, je pa res da nisem poskusila kolesarit v hrib…tako da tako to je. Prehrano sem zopet malo uredila, gibanje pa tudi bo spet do naslednje migrene… Vroče je…poletje je in komaj čakam dopust..

Oj. Sem bila na mini oddihcu in ugotovila, da so mi kopalke še prav, v eni oblekci pa se ne počutim več tako fajn… pa plavalna kondiciji je bolj švoh… Štefka, bravo za hrib in obema s Sladkorčkom za kolesarjenje.

No, pa imamo poletje… hvala bogu za klimo.

Štefka, kako pa kaj kitara? Še pridno vadiš?

Ojla prvi alt, a veš da bolj mo vadim. Sem bila kar dolgo na “rehabilitaciji” po tistem prvem stiku s kitaro.. Skoraj sem šla k zdravniku 😂😂😂. No, ni bilo tako hudo, ampak je trajalo 1 mesec da sem je umirila bolečina. Kdo bi si mislil… No in zdaj to bolj previdno vadim 🙈.

Drugače pa pridno migam in pridno jem. 😂😂

Bravo Sladkorcek za kolo, tudi jaz sem danes že drugič v tem tednu naredila eno turico..

Prvi alt bravo za kopalke! 💪💪👍👍

Auč, tehtnica danes zjutraj… 🙈🙉

Upam, da ima kaj PMS pri številki… Al pa je očitno preveč “izjem” pri hrani… Bi rada dobila moža na svojo stran, da se še on odloči za hujšanje. Bi blo dooooost lažje.

Vsakič namesto k hladilniku k kitari zavit, pa bi bila dvojna korist… Kaj praviš Štefka? 😉

Zelo dober predlog prvi alt!

Sem že razmišljala kako naj se zamotim…

No danes sem hodila dobre 4 ure, naredila ene 15 km, 500 višinskih metrov.. Prehodila sem cel Golovec. Sploh nisem poznala do zdaj. Prav krasna tura.

No zdaj pa čakam na pico.. Džabe meni miganje, če pa potem predobro jem 😂😂.

Sem pa v dobri kondiciji letos, to tudi šteje in sem zadovoljna!

Oj punce! Bravo Štefka, počutje in zdravje na prvem mestu!! Jaz sem ful vesela ko lahko migam…to ti da motivacije se pa se… ja samo rada predobro jem. Se grem ta teden ostrict, malo tudi frizura naredi svoje. Mene kratki lasje stansajo haha… se mi zdi… drugače pa punce, treba se je tudi nagraditi, ko me takole matrajo migrene se sploh ne spomnim da mam 5 Kg viška. Mejmo se rade… in ja v glavi bi morale preklopit, vsaj jaz, da bi namesto sladoleda vzela korenček… to mi ne klikne… sem pa že marsikaj spremenila in ko gledam okoli sebe vidim da sem za 45 kar ok… oz med boljšimi po Kg. Je pa to seveda daleč od popolnosti. Ene imajo vrhunske postave, boljše kot pri 20.  Samo da jaz ne bom nikoli več 20,30… se že na koži vidi…sem pa definitivno bolj samozavestna danes z 74 Kg kot pa pri 20 z 60….

Štefka, kapo dol za tole miganje. Pa Golovec niti ni na kakšni večji nadmorski višini, tako da vam je bilo verjetno kar vroče. Al je pot po gozdu?

Sladkorček, leta res delajo svoje. Sama drugo leto srečam abrahama in moram reč, da se res vsako leto pozna –  na videz na koži, sicer pa tudi pri gibčnosti, elastičnosti, zanesljivosti. Zadnjič sem iz ene nižje škarpice skočil… bolje, da ne bi. Vem, da hoja ne zadošča, pa tudi par vaj joge in občasno plavanje ne pomagata kaj dosti. Zdaj res ne gre več toliko za same kile kot pa za vzdrževanje neke forme, splošne telesne pripravljenosti,… Vseeno sem premlada, da bi se kar sprijaznila z okornostjo, ki se napoveduje.

Vsaj tale podaljšan vikend sem bila pri hrani vzdržna. Še je volja. 🙂

Lep in uspešen teden vse, ki se oglašate.

Poskus št. 3…pa ravno ko se človk želi pohvalit…

Oj punce..,.sem že napisala, ne shranila pa je šlo…. skratka moj vikend je bil kar se tiče hrane uspešen. Trenutno 73,2 kg. Manjka mi še dobrih 200 g do cilja do poletja… imamo še 3 dni… če dosežem cilj bo vzdrževanje na dopustu kar izziv…poleg 3 odraslih in 5 otrok…sej veste kako to gre…upam, da ne pridem nazaj z 78…ma ne, pozitivno gledamo naprej in se borimo. Samo, da se mi uleži teh 73, potem po dopustu pa napej.

Bravo Sladkorček! Iz srca čestitam. 👏👏👏

Štefka, a je tebe tud tole kaj vznemirilo (pozitivno, seveda)? 😉

Uf ja, prvi alt. Me je vznemirilo…ahahahha, bravo Sladkorček!!!! Vesela zaet, zelo! Tole si super speljala.

Jaz se bolj kot ne pomirjam sama s sabo in s tem, da nisem uspela prit do svojega cilja pred morjem. Ampak po drugi strani se zdaj lahko sprostim in poskušam spucati jedro problema. Zakaj sploh jem preveč? 😀

Zdaj delam seznam knjig za dopust in iščem po knjižnici, kaj imajo za izposodit. Če je katera pri računalniku, bi bila vesela kakega predloga. Zdaj naprimer sem našla seznam, ki ste mi ga ve dale. MOdro okrasje..se mi je zdelo, da je ena omenjala to, pa sem iskala po forumu…ampak to je utopično dejanje v časih tega novega foruma. Včasih je še kaj našlo pod iskalnik, zdaj…no comment.

NO, prosim za kako dobro idejo za kako lahkotni knjigo. Takih “težjih” imam že dovolj.

Modro okrasje sem nekoč predlagala, ni pa to za dobo voljo knjiga. Men so (sploh poleti) ljube od Paassalina, vse po vrsti. No ajde, “Najlepša vas na svetu” ima malo temačena (realističen?) konec. Sicer pa sem na izi za lušt prebrala “Kam bi dala takle dan” in pa “Fanči iz psihiatrije”. Oboje slovensko, kratke zgodbe. Zdaj sem pri Feriju Lajnščku.

Če ima katera še kak predlog, se priporočam tud sama.

Oj, jaz bom vzela poleg se čustveni vampirji, kako se zaščititi pred ljudmi ki vas povsem izpijejo… mam take primerke okoli sebe… ostalo pa plazna literatura ala revije trač, ki jih drugače ne berem…nobene knjige. Sem se mislila vzet poleg nemščino, da bi ponovila, pa verjetno ne bo slo… bom možgane mela na off, pa raje kak sprehod udarila, ne vem se. Poleg otrok verjetno ne bo veliko za počivat…

Ja, saj jaz na morju tud bolj malo berem… predvsem plavam, se sprejam, lenarim…

No, vmes sem se spomnila še na dve zabavni – Mi smo medvedi (sem vlekla vzporednico z našim športnim klubom) in Morilec, ki je hotel v nebesa.

test

ne gre in ne gre objava…

New Report

Close