Dobro jutro punce! Tole tukaj pa bolj sameva… meni je tale forum sedaj slabši…
Danes grem v vrt, potem kuhat za 10 ljudi, moških, ker delajo… popoldne pa bom videla ali kolo ali vadba. Raje bi kolo, pa upam, da mi uspe koga prepričat, da mi sestavi novo kolo… je se zapakirano , haha…
Prvi alt hvala za lepe besede, ja, želje so eno, realnost pa drugo. Samo res nekaj več pa ne naredim da bi dosegla teh 70, sem raje v coni udobja, kot korak ven… jezna sama nase.
Joj Sladkorcek, res je žalostno. Ampak dajmo vsaj me zdržat, da nas ostale najdejo, potem pa se prestavimo nekam.
Vidim da Šnitka očitno ni našla teme 😔. Maia in Matruska sta se vsaj 1x javili, da vemo da nas teoretično lahko najdejo.
Dajte mi vsaj ve pisat na [email protected], da se ne zgubimo.. Meni bi bilo res hudo. Če nočete pravih podatkov dat, pa si naredite en extra mail. To vzame par minut..
Tud jaz sem se včeraj vrtela po kuhinji, skupaj z možem sva najprej pripravila žar južno za 13 ljudi, potem pa na drugi lokaciji še hrano za en piknik odrihtala za 30 ljudi. In tole narediš enih korakov… 😅 Pred tem sem jo pa zjutraj na moj vrh mahnila, tako da res aktivno. Ampak… pri hrani se pa tud nisem kaj dosti nazaj držala.🙈 Danes počitek od obojega-pretirane hoje in hrane.
Forum…ja, poleti je res večkrat pride zatišje… lahko pa vztrajamo, shujšamo, kolikor res želimo, in ko nas v jeseni spet najdejo, bomo fit in v top kondiciji. 😁
Pa lepo nedeljo vsem.
O prvi alt ti si pa zgodnja… Jaz mam se danes kosilo za 10 ljudi… upam, da bo popoldne mirnejše. Zdaj pa tudi že perem in malo berem, ko je mir in tišina. Včeraj zvečer sem končno uspela priti in poskusit novo kolo. In kaj ugotovimo? Da sem si kupila premajhno. Sicer po tabelah pridem na L, samo imam precej dolge roke in bo treba pogledat za XL. Tako da bom počakala in ga zamenjala za večjega, je pa ostal se zapakiran… samo ne vem a so sploh na zalogi al kako, ker letos neverjetno kupujejo kolesa. Bomo videli. Pa imam spet eno dodatno pot v LJ ali MB … tako si clovk zrihta nepotrebno delo.
Kar se tiče hujšanja ali miganja, Jaz definitivno vztrajam s svojimi vzponi in padci naprej. V najslabšem ostajam na istem, kar pa ni slabo. Seveda ni pa idealno…lepo nedeljo vsem
Ojla,
Ja poletje je zatišje. Ampak me se ne bomo dale. Jaz sicer ne hujšam prav veliko, kar se hrane tiče, sem pa pomoje v taki fizični kondiciji, kot že dolgo ne.
Včeraj in danes sem veliko kolesarila. Offroad, se pravi stezice, hribčku in dolini lce, ampak vseeno v glavnem po ravnem. Je pa pasalo in sem prijetno utrujena.. In opečena 😂.
Jao, če bi še hrano uspela po štimat.
Ampak ne bom se pritoževala. Pri meni je bilo ponavadi vse ali nič. Zdaj je vsaj šport ok.💪
- Do morja bi vseeno rada prišla pod 75. Itak je možno, samo se moram zresnit. Imam še 3 tedne časa…
Matr mi gre na živce ta forum. Sem prav gledala, če mi kje vrže te cifre zraven Stefka.. Pa ni nikjer, da bi popravila. Pol se pa kar pojavijo.
Sem pa zašla zadnjič preko FB na starševski čvek – reklame jim pa očitno grejo, če že ostalo ne. No in sem videla, da imajo prav temo, kaj je vse narobe na forumu zdaj.
Haha, folku se trga, vidiš, če greš mal prebrat..
Sladkorček, Štefka, sama nimam toliko energije zadnje čase za vadbo, tako da moram pod mus pošlihtat hrano. Danes začnem s “poletno prehrano” (primerno sadje/zelenjava, ostalega bistveno manj) in se je držim ko klop. Tudi za razne dogodke si moram dat v podzavest, da je point v druženju, ne v hrani. Pa moram tole speljat vsaj 6/7 dni.
Včeraj sem imela res na izi dan, en sprehodek s psom, ostalo pa več ali manj počitek. Se je poznala sobotna celodnevna akcija, potem pa še slab spanec in glavobol (verjetno zarad dehidracije…).
Štefka, super za kondicijo – to šteje zelo veliko. Glede kil pa, I feel you… men se je en tak šlaufek naredil okol pasa…kam se spravi dodatna kila z leti…s pasom in trebuhom pa res nikoli nisem imela težav…
Sladkorček, se strinjam s tabo, migaš dosti, glede kg pa si tud ok, tako da če to obdržiš si prav fajn. 🙂 Za smolo pri kolesu te pa čist razumem, da ti gre na živce. Če bi kje bližje živela, bi prišla jaz pogledat to “premajhno” kolo in bi ti ga odkupila, če bi mi bilo ok… V kateri trgovini kupiješ kolo? Imaš kak link morda do tvojega kolesa?
No, včeraj sem bila na odbojki in sem komaj zdržala.. Tale moja kondicija ni tako perfektna, kot sem mislila. 😂 Haha, ne morem 3 dni zapored nekaj migat, očitno.
Sem pa utrujena in to je dober občutek.
Prvi alt, kolesa so zdaj res v pomanjkanju. Baje do ne vem katerega leta ne moreš več naročiti kolesa. Vsaj tistihbmalo boljših ne. Ker je folk navalil in nimajo sestavnih delov. Proizvajalci ne folgajo. In to na svetovnem merilu. Res noro!
Tko da vso srečo s kolesi. Če vama rata dobit kaj dobrega, sta srečnici!
Dajmo eno akcijo narediti. Da se malo zaktiviramo? Sadni dan? Al pa 3 dni brez večerij? Nekaj kratkega in izvedljivega.. Ste za? Prvi alt, predvsem tebe imam v mislih..
Oj punce! Jaz se že tri dni borim z migreno…noro…včeraj je bila valeta od sina…komaj sem zdržala 2 uri v maski in zaprtem prostoru… Ni bilo slabo, samo so tile naši otroci bili res prikrajšani za en lep dogodek…ni bilo plesa, itak tudi pogostitve ne, samo svečana podelitev nagrad, spričeval in nekaj programa, ki so ga v okviru Covid zadev lahko pripravili…žalostno…ko veš kako je lahko lepo… Sem pa ponosna na dosežke svojega sina. Res je, da lepe ocene niso vse, samo jih je pa zelo lepo pogledat in se jih veselit… če pa je otrok še drugače priden in super pa sploh…skratka res sem ponosna. Upam, da bo tako tudi vnaprej. Jutri pa vpis v sredno šolo.
Počasi se tale gužva ob koncu šole umirja in upam, da bom imela kaj več časa zase, da se umirim in napredujem v smeri hujšanja…malo planiram, da bodo tudi babice pomagale s kosili za otroke…pa če je to en dan v tednu bo super….
Štefka, ni problema. Jaz sem morala včeraj štartat, ker grem v petek na žur 🙂
Sladkorček, res je fajn, ko otrokom gre, ane? Mame smo itak z njimi v vseh fazah, vseh mukah in težavah, ko pa se je treba veselit za njihove uspehe, pa (skorajda) ni lepšega občutka. Sicer pa, mi smo lani še tazadnjega v srednjo šolo vpisali “na daljavo” in imava s sinom še zdaj v dobrem dan za druženje (pri tavečjih dveh mi je dan vpisa v srednjo šolo ostal v lepem spominu)… Delim pa občutke neke praznine, mi imamo letos maturanta, brez kakršnih koli ceremonij, še skupne fotografije iz 4. letnika nimajo… Držim pesti, da ti migrena čim prej popusti.
Kosila med počitnicami? Kaj vse znajo otroci skuhat. Če še niste sprobali, toplo priporočam. :))
Oj, pa je tudi vpis v srednjo šolo uspel. Eno breme manj, eno več…začaran krog…Danes dve kavi, upam, da zdržim brez sladkega… Sem pomerila ene kopalke, pa si nisem všeč v njih… Ma ne vem če nisem tudi čez prsi bolj drobna, kar zna bit težava pri bolj praznih košaricah. Pa tako sem se veselila, da mi ne bo treba novih kopalk kupovat letos… to mi je muka…ker kar mi je všeč je drago…bomo videli.
Od nedelje nisem mogla nič migat, danes migrena popušča, tako da jutri bi lahko začela…prejšnjič sem prehitro in potem sem imela dodatek k migreni, pa ne upam. Načeloma sem imela kar dolgo mir, je pač očitno da vsake toliko me trofi….Danes losos za kosilo, skleda solate in dva kuhana krompirčka. Ostali imajo še sladoled na vrh, jaz pa se bom morala zadovoljiti z limonado. Načrtno sem kupila zdaj sladolede, ki jih imajo radi ostali in ne jaz…tako da me ne pritegne…bom videla kako dolgo me bo držalo nazaj… Dva tedna imam do morja, morda pa pridem na 73…
Prvi alt, zgleda da sva sami… tudi ti nisi od muh haha..meni se ravno izide od dopusta. Če bom pridna itak.
Fit akademijo bom zaključila drug teden namesto ta.. me je zdaj odneslo 4 dni.. danes bi morala spet malo potrenirat ali pa it na sprehod…odvisno od počutja oz..kaj bo z glavobolom…mora čist ponehat.
Pikapolonica kako? Štefka? Maias?
Joj punce. Včasih sem imela prav ritual in navado it pogledat na forum. Zdaj, ko rabim toliko klikov do sem, me kar odbije in grem ful bolj redko. Saj vidite..
Pa tudi po resnici, nisem pridna. Ne vem kaj mi je. Odlašam in prestavljam obljube iz dneva v dan. Groza. Bližje ko sem morju, bolj sem nervozna in mi “teče” voda v grlo in še več jem..
Danes imam eno žurko in tudi to me je obremenjevalo, kao moram do takrat zgubit kkao kilo. Mene to obremenjuje.
Upam, da bo zdaj bolje. Itak je , kar je.
Držita se vidve. Pridem kmalu!