Oj babike! Vsakokrat moraš vse liste pregledat in samo na dnu je številka da te spusti naprej… ajaj.. ful gre nepotrebnega časa…
torej…že 4 dnevi so za mano brez čokolad, sladoleda in raznih sladkih pregreh… dobra sem…. je pa res, da si privoščim zaradi tega en popoldanski kapučino z mlekom, tako da se malo pocarkljam…pa kadar sem v gužvi v službi oz. doma delam spijem dve kavi z mlekom. Ne štejem to kot nekaj ful narobe.
Ja Štefka, jaz sem v začetnem pri Patriciji in mi je kul, ker grem še na kolo ali sprehod, pa dodajam zdaj plesne, so mi ok. Samo sem zdanjič pretiravala pa dala vse skozi in je bilo preveč – sem drug dan ugotovila… Grem basic, potem pa si bom dol potegnila pro, tako da bom nadaljevala poleti. Če pa že zdaj pro, pa mi ni za delat istih vaj, se naveličam. Itak pa mi je basic ok, delam pa brez pavz, oz. 1-2x pijem vmes. Se pa vaje kar stopnjujejo iz tedna v teden.
Danes upam, da bom uspela še na kolo, da bo vreme zdržalo. Za kosilo bo pečen losos in solata, za moje pa seveda še zraven peteršiljev kropir v kosih.
Ojla Sladkorcek, super, tudi jaz sem tako ugotovila in se odločila za basic, s podobnimi razlogi.
Danes na primer imam odbojko in ne bom naredila še treninga, ga bom jutri. In super, da stopnjuje. Potem bo pa kmalu že težko. Zaenkrat mi gre brez težav, nimam splošnega musklfibra, še vedno pa čutim malo mišice, ko spet delam vaje.
Hrana tudi pri meni super. Mi je všeč, ker ima Patricija toliko “sladkih” receptov, da potem nimam potrebe po pravi sladkarijah.. Upam da to ni samo slučaj.. Ker imam PMS/MS, bi sicer mogla noret od želje po sladkem, pa ne 😂😂.
Punce, se mi zdi, da so nekaj popravili, Sladkorcek in post sem videla, da je odobren. Mogoče bo tudi moj in bomo lahko videle, če katera kaj napiše. Moram jim samo še rect za te strani, da ne bo treba čez vse, da prideš do zadnje objave…
Lep petek vam želim!
Štefka, hvala da se trudiš z urejanjem foruma. 🙂
Pa super sta s Sladkorčkom tole zagrabili in počasi tudi sama voljo dobivam, da grem v prave tire. Mini korakci. Ta teden poleg hoje še 3x 20 min joge, en malček plesa in en dan celo 20 min telovadbe iz spletne strani dm (no, link je tam). Pri hrani pa je kompas še v popravilu – ampak bo pravo vreme pripomoglo, čutim to. 😃
Lep in uspešen vikend vsem!
Ps. Bogve, kje sta Bralka in sam hvalim se…
Prvi alt, bravo tudi tebi. Te športne minute se slišijo odlično, samo nadaljuj!
Midve s Sladkorckom, nimava druge, prvi teden res še ne smeva obupati 😂.
Jaz sem danes zjutraj čisto polomljena od včerajšnje odbojke. Kar mi je čisto všeč.. Dobivam kondicijo in upam, da bo kmalu še kaka kila manj, potem pa bo vse skupaj še bolj podobno temu, kar znam 😂😂
- Danes me čaka včerajšnji trening, en šoping, malo druženja.. Se veselim dneva! Punce, uživajte tudi ve..
Oj!
Tudi jaz danes opravila zadnji trening za ta teden.
prvi alt, tudi ti si super! Step by step… če bi bilo boljše vreme bi bilo miganja se več, tako pa ni ravno za sprehode in kolo. No če imaš psa, moraš. Mi imamo pa samo morskega prašička, pa zajcka pa hrčka… s tem pa ni veliko sprehodov☺️ Sem pa danes že cel dan pospravljala in pucala.. jem pa že tri dni sparglje… ni kaj moram porabit. Samo sine jih se je z jajcko, drug pa nobeden. Tako je to.. sem pa pekla mafine danes in sem od 30h zaenkrat pojedla samo enega, juhej…
Evo jaz sem zakljucila en mesec treninga. Sedaj to ponovim in pocakam se dva dodatna tedna (ker sedaj petra ne more snemat zaradi poskodbe). Bom pa vsekakor to vse ponavljala se naprej, ker so zelo intenzivni treningi in rezultati so dobri. Da o pocutju (predvsem to da si zadovoljen s sabo kar pocnes in kako) niti ne govorim. In ja, pozna se mi ful 😀
Ve, ki ste v fa4 ste se kaj merile na zacetku? Kako jeste – jeste vecinoma po jedilniku ali svojo hrano?
Ej, a ima katera probleme, da pokajo sklepi in to npr ze v mirovanju oz ko lezite in se obrnete pa v kolenu poci? Me ne boli, samo poka. Mi gre na zivce 😀