Včeraj lepo uredila hrano.
Danes zjutraj dober zajtrk, potem pa kolo z mulci, dobra urica. Doma pa 2 plesna treninga in nato joga.
Vse nekako mimogrede. Otroci dajo mir in ko ima mama čas, je vse lažje.
Kuham zelenjavno rižoto iz 1.tedna in gledam TV. Danes sem že toliko naredila, tudi v stanovanju, da tud če cel popoldan sedim na kavču 🤣🤣🤣
Hm, prvi alt, a si ti kej napisala vmes? Meni kaže, da je zadnja objava 13.6. Moja zadnja je pa od 12.6…
Ta forum, adijo pamet..
Skratka, jaz tudi danes pridna. Oddelala zjutraj 1.trening drugega tedna in en ples zraven. Potem pa zajtrk in zdajle s sabo testeninsko solata s tuno… Mmmm, dobre so tele solatne variante, to bom večkrat prakticirala za s sabo vzet.
Kkao gre tebi prvi alt?
Oooo prvi alt, pridna!
Saj potem si čisto v ritmu. Tudi jaz sem danes naredila 5.trening. In še plesala si, carica!
Dajva midve tole zrihtat!
Kako se ti zdi? So ti všeč treningi in plesne?
Jaz sem ravnokar prišla z odbojke in predvidevam, da bo jutri musklfuber in dvomim, da bom naredila trening. Mogoče jogo popoldan. Oziroma bomo videli kakšno bo počutje.
Hrana danes super. Manjka mi večerja, ampak zdajle je prepozno za jest. Bom jutri malo več.
Aja, po enem tednu imam več kot 1 kilo manj 💪💪 Samo zdaj bo treba nadaljevati v ritmu.. Vedno sem bila pridna na začetku, pa potem popustila. Mogoče sem letos pogruntala kje sem delala napake in mi rata zdrzat brez problemov 🤣🤣.
Aja, plan je 3 kile do dopusta.. Čez 3 tedne 🙈. Sem jih nekaj dobila vmes. Če mi uspe, bom spet na 75..
Daj napiši mi mail… Tole je res mimo. Samo še midve sva tukaj..
Ti forumi so itak pase, so bolj kaka druzbena omrežja, kar predvidevam, da ti ni..
Mail bo pomoje najbližje temu, kar imava tukaj..
Poklapano se javljam. 🙈 Sem se širila hitreje kot covid 😉 to je vse kar lahko recem.
In seveda, zdaj se spet “treznim” in zelim ponovno zagnat kolesje v pravo smer, tja proti zdravju, kondiciji, veselju.
Vidim da sta Stefka in Prvi alt presedlali na mail. Meni vseeno forum najbolj sede, ceprav je tale prenova foruma morda se vecja polomija kot moji novi kg.
Vseeno mu bom poskusila dati priloznost 🙂 Tudi sebi. Again, i know 🤦♀️
Plan je da napisem kaj vsake tolko. Mogoce pa se vseeno najde se kaksna soborka po poti…
pa pejmo na zacetek, oh kako dobro ga ze poznam 😂
No do danes nisem naredila prav nic posebnega 🙂
Tisti napad iz motivacije iz konca oktobra je kmalu minil in evo ze hitimo proti koncu decembra.
Zdaj sem ubrala novo strategijo 🙂 Kupila sem si glukomanan kapsule, da vidim ce si morda lahko na tak nacin malo povecam motivacijo. Ce bo vsaj malenkost ucinkovalo, da bom pred obroki imela nek obcutek polnosti v zelodcu, potem bo menda lazje pojesti manj. Kar potem pomeni nekoliko lazji zacetek… No pa da vidim. Ne pricakujem cudezev, me je pa ze sam nakup kapsul nekoliko dvignil, da je nekaj vec zelje prisotne, da se lotim bolj zdravega nacina prehranjevanja.
Živjo, zelo dobro da ste na novo odprli temo. Ampak motivacija je bedna, boljše je imeti disciplino / navade. Zakaj? Zato ker motivacija pride in gre, včasih smo zelo motivirani včasih nismo, ponavadi je tko da si zadamo neke cilje in smo vsi veseli povhni motivacije zagona, ko pa po 1 tednu počasi motivacija zgine je pa težko kaj narediti, ker se zanašamo samo na motivacijo, seveda je uredu ampak bi jo kombinirala z disciplino / navadami. Ker ko si disciplinerana tudi če ti ni do tega pač narediš in greš, stem pa pride potem tudi navada, ponavadi traja 1 – 2 meseca al pa več odvisno da se uleže in potem se zgodi da nam je čudno če ne naredimo. Podobno kot imamo navado od malega da si umivamo zobe, pač včasih se ti tud ne da pa si jih vseno umiješ in če si jih ne se počutiš čudno, podobno je z opravili – telovadbo ko smo vnesli navado nam je naravno da gremo narediti trening tudi če se nam neda. Ker se počutimo čudno če ne gremo. https://atelierrebul.si/shop/spf-30-soncna-krema-za-obraz-in-telo-150-ml-260