Najdi forum

MOTIVACIJA ZA VSAK DAN 2.DEL

Štefka, je kar je –  sem šla gledat, kaj se ti to greš in … prvi alt se prijavlja na FA7.

Pa da vidim, kaj je to. 🙂

Piše, da v roku treh dni dobim upr. ime in geslo, za vikend me ne bo doma, torej bom kot kaže začela z eno-tedensko zamudo. Ne bi smel biti problem, če prav razumem, ane?

Oooooo, prvi alt, to je pa novica dneva! Si me prav razveselila..

Ni panike, začneš, ko začneš. Najboljše je res s ponedeljkom, če boš probala po jedilniki jest.

Drugače pa pač narediš 5 treningov na teden. Povej, ko dobiš, boš jaz začela takrat kot ti s treningi. Imam itak še dost starih treningov za od delat, mi ne bo dolgčas.

V FB grupi je tudi zabavno, vse so neki pridne, te kar mine.. 🤣 Jaz imam vsako akademijo več znannih obrazev.. Torej mojih FB prijateljic, ki so tudi v grupi, torej so kupile FA7.

Kakorkoli. Povej, kako se boš spravila. Samo treninge ali tudi hrano. Da ti dam kak nasvet.

In fuuuuul sem vesela 💪💪💪. Zate in zame.

Jaz sem plačala v nedeljo, pa sem dobila včeraj.. Pomoje boš dobila jutri. Mal si preglej, preberi, poglej jedilnike, probaj kak recept skuhat cez vikend, pa greva v ponedeljek v akcijo 💪

Moj vikend bo podaljšan na ponedeljek, vsekakor pa se bom prej rezgledala po vsebinah in, zakaj pa ne, tudi prej kaj začela “delat”. Imam lahko pavze med treningi po svoje?

Zaenkrat je tole začetniški entuziazem, ampak, kaj pa lahko izgubim? 35 EUR? Naj bo to teh 35 EUR, ki jih med korono nisem porabila za sobotne kafete. 🙂

Točno tako, nič ne moreš zgubit! Razen kakšne kile, ahahahaha.

Treningov je 5 na teden (prvi teden 4, kar je fino da se mal uvedeš). Priporočam da začneš z basic, da boš mela za dalj časa…torej ko končaš prve 4 tedne, začnem na novo še pro raven. Če ti je basic premal pa vsakič narediš še par dance treningov. Tko sem jaz počela.

Ti si naredi s treningi tako, da bo tebi ok. NAčeloma je od pon-petka, ampak včasih ne rata, pa pol kakega narediš v soboto/nedeljo. Drugače pa maš vikend fraj in greš na kak izlet in se ne ukvarjaš s treningi.

Probaj kak recept, da boš vidla, kako enostavni recepti so. Potem te bo mogoče zamikalo delat več. Tudi za otroke je fajn, pač povečaš količine… Palačinke in kake druge reči pa itak otroci še raje jedo, kot odrasli. Boš videla… ne vem sicer še kakšni so zdajšnji recepti, ker nisem še pogledala, ampak vedno so eni bolj slastni, kot drugi. Izbiraj tiste, ki ti pašejo, jaz nikoli nisem vseh delala, sem pač ponovila kak recept ali ga zamenjala.

Tko ti bom rekla, če se držiš se pozna…ahahaha, meni se je vedno.

Sem vesela, da sva skupaj v tem, bo lažje se spodbujat.

Dobila na mail. Bom zvečer pregledala. Sem pa glih v gužvi.

Dobro sem to zrihtala. 😉

Ma, tja do torka se razgledam, morda že kaj začnem in potem akcija.

Dobro, v torek začneva!

Do takrat bom jaz stare treninge in recepte uporabljala.

Že zdaj sem pridna. Poskušam si s sabo v službo kaj nest, pa naredit kako kosilo po njenih receptih.

Mogoce bom danes pogledala jogo, če bo zvečer še kaj energije.. Mam do 21 delo..

Po 9 urah gledanja v ekran, se mi včeraj res ni dalo še zvečer po računalniku brskat…

Pa še s pirom in grickanjem zvečer sem zabluzila. Ne maram takih dni, ko sem v gužvi, ker potem pozabim mislit nase in kaj mi res paše. Danes še zguram, potem si pa štiri dni privoščim zase. Komp gre z mano, da si FA7 preberem. V torek sem ready 🙂

Glej da boš res ready 💪💪💪.

Ker te čakam..

Jaz sem imela do danes divji teden, jutri sem pa bolj frej in komaj komaj čakam. S hrano sem tudi v tem tednu kar dobro zdržala tako da prehod na FA7 ne bo tak problem.

Joge včeraj nisem naredila. Mogoče pa danes rata.

Zdaj si že na poti na off in ti želim res krasen odklop in polne je baterij. V torek pa res začneva po planu 😎

Prvi alt, si že naštudirala?

Jaz začnem s hrano jutri, da o “ponedeljek” 🤣.

Drugače imam za sabo aktivni vikend, končno malo hoje in kolesarjenja. Toliko, da sem zmatrana. Končno!

Upam da uživaš, da seslocijes, da bova res zagrizle v tale teden 💪💪💪

No, kako smo?

Jaz danes že pridna s hrano. Ti povem, da tale jabolčna omleta je zakon!!

Jutri pa zares s treningi 💪

Evo mene. Spočita. Naplavana. Prebrala, zafela še nič. Od jutri akcija. 👍

Super! Akcija!

Evo, jaz oddelala trening in pojedla ovseno kašo. Zdaj pa v trgovino. Danes imam delo popoldan, zato sem bila pridna zjutraj.

Držim pesti prvi alt, da dobro zaštartaš 💪

1/28 kljukca.

Prvi trening za mano. Fuf, kar dovolj zame, sploh roke… Itak da basic, pa še to kombinacija z lažjo verzijo. 🙃

Hrana – zmerno, južna kot drugi, sam manj.  FA jedilnike, južne, moram preračunat na 3 kom mladine, moža in nase. Se najde kaj zanimivega, marsikaj pa že itak jem.

Škoda, da dnevnik ni digitalni, drugače pa zaenkrat nimam kakih pripomb.

Super, bravo za začetek! 💪

Jaz danes naredila 3.trening (ker sem prvega že v ponedeljek). Jutri bom pa frej treninga. Pavza. Ker gremo na izlet.. V italijo

Aja, danes sem pa še en sprehod daljši naredila in eno partijo košarke s sinom 🤣💪. Super dan.

Za kosilo sem jedla solato z mletim mesom.. Zgleda kar nekaj, ampak je dobro. Tudi preliv sem naredila po receptu. Za večerjo pa taqitose. Danes sem vse obroke jedla po akademiji. Kar je sicer redko drugače zame. Ampak danes je bil tak dan. Če bi to večkrat, bi se verjetno še bolj poznalo 🤣🤣🤣.

No, upam, da si tudi danes pridna in da te ni Lara ubila s treningom 🙈.

Če imaš FB, priporočam skupino, marsikaj zveš. Nas je pa 12tisoc,tako da je zasebnost zagotovljena 🤣

Aha, 2/28. 🙂

Pa redna hoja in mal joge.

Štefka, čestitke tudi tebi za 3. trening, bonus miganje in hrano po planu.

Pri meni bi bila hrana lahko bolje, četudi po svojem jedilniku….

Jutri bom tud jaz brez treninga –  službene obveznosti. Ja, muskelfiber pa me mal daje. 🥲 … FB, morda, zaenkrat še nisem uspela zraven prit…nisem pa niti vešča tega 🙈…

Se tipkava.

Ej, ena stara, si še tu, še kaj prebereš?

Helou,

En dan spet mimo. Sem bila pridna, kar se hrane tiče, razen enega piva zvečer. Treninga nisem naredila. Jutri zvečer, upam, drugače pa v soboto.

Super glede hrane, sploh na izletih zna bit to kar problem, sploh, če imamo v družbi “dobre jedce”. Moj na izletih vedno gleda, kje bova kaj dobrega pojedla. Imajo pa v Italiji (hvala bogu) male porcije, vsaj tam, kjer sva midva hodila. 🙂 … Verjetno je mišljeto, da si dva ali vsaj tri hode naročiš, sam glede na cene, sem jaz pol že po enem hodu sita :))

Tudi moj današnji dan je natrpan, tako da tudi jaz nisem zihr, al bo čas za trening al ne in če ne danes, bo jutri. Glede na “stopnjo pripravljenosti” se mi zdi, da bo morda 3 x tedensko tele vaje delat zame dovolj za začetek. 😉

Ampak, dogaja se, zagotovo 100x boljše 3x tedensko kot nič. 🙂

Tako je, bravo! Sam da sva malo zaštartali 💪

Jaz še nisem obupala nad treningom danes, čeprav je bil naporen dan. Imam sotrpinko s sabo.

Pa pri hrani sva se tudi lepo držale. Fantje so bili pa po svoje in so jedli junk, seveda.

Dajmo! Če ne danes, pa jutri zjutraj trening 💪

New Report

Close