Štefka, zate je dva sadno-zelenjavna dneva “mala malca”, ker si navajena težjih in daljših postov.
No, jaz sem danes že kar lačna. Včerajšnji dan pokljukan, danes pa bo zame med sadjem in zelenjavo tudi nekaj bolj kaloričnega, saj je slučajno prilika, da greva s tamlajšim sinom nekaj pojest (zihr ne bo nič dietnega, ker sva se menila o enem fast food placu, kjer sva bila nazadnje leta 2019 … ;))
Vikend bo podaljšan na morju – na hitro splanirano (jeeeee) in imam plan, da bom šla najprej k sadno – zelenjavnim skledam. Če mi to rata, sem pa carica. 🙂
S tem forumom so res že en čas težave, očitno je zadeve passe…
No, kakor koli, eni še vstrajamo. 🙂
Za mano je solidno dober podaljšan vikend na morju. Veliko hoje in da, tudi plavanje je bilo uspešno in prijetno. Tole bi lahko ponavaljala. Ko bi le bilo več takih možnosti.
Hrana prva dva dneva bp, tretji dan pa sem ga že začela mal biksat, tako da v tem pogledu dobro, da sem nazaj. In gremo naprej, s poudarkom na sadju in zelenjavi. Maj (in junij) je najin, Štefla. 🙂 🙂 🙂
Če bo kdaj ta forum crknil imaš moj mail. [email protected]
Napiši, da ne zgubiš. Pa ostale tudi! Jaz ga sicer ne uporabljam redno, ga pa bom pogledala, če bo forum dol padel in upala, da je katera kaj napisala!
Skratka, drugi dan po planu, zaenkrat, naredila trening in en 1,5 urni sprehod zjutraj.. Pa je ura šele 11 🤣
Sem vesela, da sem se spravila in da delam dobro zase.
Ena stara, kje si? Pogrešava te..
Štefka, zanimivega odštevanja si se lotila. In dobro ti gre. Te “odštevalne” dni se držiš jedilnikov Fit akademije in telovadbe? To gre za posebno prehrano, z izločanjem katere vrste živil?
Sama se v osnovi držim sadja in zelenjave in imam en glavni obrok, kjer tudi gledam na količino, jem pa zanekrat v tem obroku vse.
Prvi alt, Fit Akademija ima jedilnike in treninge za 4 tedne, 28 dni.
Prvi teden so samo 4 treningu, en dan je pavze. Drugače je pa trening med tednom vsak dan. Jaz jih delam ko imam čas, če mi ne znese čez teden, pač naredim kakega čez vikend, tukaj ne bom komplicirala.
Drugače je jedilnik, ampak spet, jaz še ne držim na piko. Pogledam kakšne so opcije za večerjo npr in naredim tisto kar mi paše. Njeni receptu so mi super in če na začetku tedna kupim hrano po njenem seznamu, potem imam ziher vse v hladilniku in se lahko zmisljujem v tem okvirju. Kar mi je zakon! Živila, ki jih kupim, so itak večinoma taka, kot bi jih kupila v vsakem primeru, recepti pa ful enostavni za pripravit, kar je super.
Zdaj bo štartala nova Fit akademija (FA7). V ponedeljek. Jaz se nisem prijavila, čeprav je znesek bizarno nizek za vse kar dobiš (25eur). Nisem še zato, ker nisem do konca oddelala še nobene do zdej, ponavadi sem pridna cca 14 dni, pol pa kar neham.. Ampak si mislim, da je tudi to bolje kot nič. Recepte pa uporabljam skoz..
Skratka, če bi se prijavila prvi alt (ali kera druga), daj se, potem se bom tudi jaz, da bo bolj zabavno. Drugače bom pa po stari Akademiji šla in mogoče zdržala več kot 14 dni 🤣🤣. Zato odštevam…
Danes super začetek, jajca za zajtrk, zdajle za malico lubenica, in pa ravnokar dodelan trening, ker imam ravno pavzo na delu.
Super, ne? Tudi tebi gre super, prvi alt, do poletja bova kako kilo ziher lažje 💪
Štefka, hvala za odgovor, zdaj mi je bolj jasno odštevanje. 🙂
Seveda nama gre – enkrat bolj, drugič manj super. 😉
Tud jaz se dovolj poznam, da se (zaenkrat) ne bom odločila za delo po programu.
Se bom kar svojega plana držala. Moram že sedaj kar dostikrat stisnit zobe. Se sprašujem, zakaj je ravno meni, ki se me itak vsak viška grižljaj prime, vsa hrana tako dobra… 🙂 🙂