Najdi forum

MOTIVACIJA ZA VSAK DAN 2.DEL

Oj, tudi jaz občasno pogledam tule gor. Nekako sta me otroka okupirala s šolo, neverjetno veliko preverjanj, pol pa tako sodelujem, da ju sprašujem snov. Drugače se držim in nekako mi uspeva drzat Kg in linijo. Zdaj spet več hodim pa manj telovadim..

Bravo sladkorcek, vazno da se miga, pa ni vazno ali je to telovadba ali hoja. Vse je boljse od lezanja na kavcu.

Jaz vse po starem, edino hojo sem ukinila, oziroma grem le na kratke pol urne sprehode 3x na teden. Prej sem tudi po dve uri hodila.

Pozdrav vsem ženskam, bi bila tu kakšna resna ženska ki bi mi naredila golden shower oz zlati tuš?

Ojla punce! Kako? Meni gre ok, se bo pa začelo tole decembersko pečenje prvič in keksov…

Sladkorček, tudi pri meni kar ok, peka pa tudi v planu. Zaenkrat nekako razmišljam, da ne bom pretiravala in delala zaloge, ampak raje sproti naredila kako svežo sladico… Ampak, kolikor se poznam, čisto brez keksov ne bo šlo 🙂

Sicer pa od miganja vztrajam pri hoji, pa občasno dodam elastike k vajam – so pa to bolj raztezne joga vaje.

Pa ostale?

Punce vse lepo vam želim, ostanite zdrave in fit! Srečno!!!

Odgovor na objavo uporabnika
elerial, 19.11.2021 ob 09:49

Če bi imele dovolj kisline v želodcu, ne bi rabile ruputa in ostalega sranja.

Na internetu je dovolj literature in videov, ki govorijo o izboljšanju kisline.

Rupurut in ostala zdravila ZAVIRAJO preveč !!! kisline, ne pa premalo. Si jo pa pridelamo s sladkarijami, kavo in še kaj bi se našlo.

Občasno pogledam sem gor, žal ni volje in forum ugaša. RAda sem vas brala.

Punce, če je še katera tukaj gor..

Srečno in zdravo 2022!

Tudi meni manjka tale forum, ampak na silo še nič ne da. Tako dobra ekipa smo (bile). Upam, da se vseeno kdaj še kje srečamo.

Srečno, zdravo leto želim. In čim boljšo kondicijo. Da uspejo vse dobre stvari. 🙂

Drage gospe/gospodične, jaz vem, zskaj je forum zamrl. Ker niste uspešne! Ker greste dva koraka naprej in tri nazaj! Ker vam gre vse čisto prepočasi. Rade bi shujšale, malo vam je pa tudi vseeno. Škoda. Že dolgo nazaj je obupala tudi strokovnjakinja, ki naj bi komentirala, kar res ni fino, ker bi bil forum lahko res v pomoč s konkretnimi nasveti.

Oj. Če je slučajno katera pripravljena z mano “oživiti temo”, jaz sem za.

https://shrinke.me/c4b0Bu

Prvi alt, jaz sem vedno za 😉.

Počakava, če se javi še katera, drugače greva pa privat 🤣🤣.

Jaz sem pridna, Migam vsak dan. V navado mi je prišel enourni jutranji sprehod s psom in poslušanje podcastov. Čas zame.. Res dobro 💪

Migam tudi po Fit Akademiji zdaj se je začela, vsak dan bo treba malo migat.

Kako si ti prvi alt?

Oj Štefka. Lepo, da se javljaš z lepimi novicami. 🙂

Sama sem v glavnem kar pri hoji, se trudim delat vaje za moč in jogo, pa sobno kolo sem spet privlekla na plan (zarad kolen). Imam pa zaenkrat željo 3 kg dol spravit, z manjšimi količinami hrane, seveda. Včeraj npr. je bil tak fajn dan, ko mi ni pasalo kaj dost jest. Upam, da bo čim več takih. 🙃 Drugače zaenkrat motivacijo še nabiram. 😉

O poglej jo, zdaj pa bova zaštartali temo zares nazaj 😎.

Super tudi zate, saj si vedno pridna. Teh par kilc boš pa do pomladi odvrgla.

Mi smo na smučarskem oddihu in tukaj migam še več.

V vmesnem času sem naredila par konkretnih korakov “na notri” in upam da bo zdaj držalo 🤣🤣🤣. Kile me sploh ne skrbijo, ker počasi padajo brez diete 💪. Celo lačna sem kdaj pa kdaj in preživim 😜.

Upam da so ostale tudi kje v bližini in da se bodo javile..

Res, tolk izkušenj pa že imamo, da zagotovo preživimo en mal prazen želodček. 🙂

Jaz sem tud dala kile precej na stran. Saj so mi oblačila glavni pokazatelj… pa vsake toliko le stopim na tehtnico.  Dokler je takole, ni panike, vseeno pa bi rada Abrahama letos pričakala v najboljši formi. 😊 Jep. To je to. 50-ka trka na vrata.

Drugače pa, uživaj na smučanju. Jaz sem to sezono tud že malo smučala. Pa opremo za tek na smučeh počasi nabavljam. 🤩

O bravo, 50 💪😎

Ja, tehtnica je za vsake toliko, da preverimo stanje. Ni pa vodilo.

Danes sem odgarala en športni dan. Zjutraj trening po Fit Akademiji, potem pa 2 urni vzpon do smučišča. Zaradi kužka se namreč malo menjamo pri smučariji. In meni prav paše. No, zdaj sem pa kaput 🙈. Prijetno utrujena.

Za kosilo tortilja, za večerjo bo pirin zdrob s pečenimi jabolki, mmmmm

Tek na smučeh je tudi moj hobi. Kje tekaš? Prideš kaj na gorenjski konec?

Financiranje poštenega in hitrega

Potrebujete kredit za projekt ali razviti svoje dejavnosti.

Smo finančna institucija, dajemo posojila posameznikom in

podjetjem v finančnih težavah in vse osebe, ki lahko spoštujejo naše klavzule.

Kontakt samo po e-pošti ([email protected]), da izkoristijo finančno pomoč.

Naši pogoji posojila so preprosti in dobro opredeljeni.

S 3-odstotno obrestno mero ponujamo posameznike v višini 5.000 € do 20.000.000 EUR .

Če potrebujete posojilo ali naložbo za izvedbo projektov, kot so:

* Osebno posojilo

* Posojilo za komercialno denar

* Negotovo, hitro in preprosto posojilo …

Kontaktirajte:

[email protected]

Naš uspeh pri delu je 100%

Jaz bom šele začela s tekom na smučeh. Za začetek s hojo, doma, da osvojim ravnotežje. Sam da spet mal zamete. Smo imeli sneg še do 2 dni nazaj.  Sicer pa tud opreme še nimam vse.

Drugače sem imela za danes planiran pohod, zdaj pa me preganja glavobol…

New Report

Close