Sicer nova tema, jaz pa se ze ponavljam… vceraj sem imela en tak grd padec motivacije. OHje sem mlatila kot za stavo, testenine pa se kruh v kombinaciji s salamo, sirim seveda 🙁
Edina pozitivna tocka je, da je bil tak padec po kar dolgem casu. Ampak vseeno, ni bilo ok.
Ampak glavo gor, danes sem mocnejsa in grem dalje.
Oj punce! Pa kaj je zdaj to? Tudi meni ne gre?? Cel teden nisem migala, zdaj mam uno tetko…bv… Birmo smo opravili skladno s korona omejitvami, je bilo lepo, samo moja mama je manjkala od bližnjih pri kosilu, ker ji še zdravje ne dopušča. Imeli smo veliko torto, potem pa smo jo pač morali pojest sami domači in sem se zelo potrudila, da je je hitro zmanjkalo…pa malo ostalega in penina, pa smo kjer smo… ampak se ne dam. Novo kolo je prispelo včeraj in planiram sestavljanje čez vikend ter dodatno opremo moram nabavit – nosilec za bidon, pedalne kovinske, so plastične sedaj itd….ker s starega ne bom kaj jemala, bom imela za rezervo dokler se ne navadim novega menjalnika.
Štefka, tudi jaz sem se prijavila v fa4 in komaj čakam. Sem tudi v fb skupini, samo ne objavljam kaj. Zdaj nimam samo 4 kg za oklestiti temveč 5,5… še je upanje do julija… danes pa len dan da je kaj.
Imejte se lepo!