Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Čutila Oftalmologija moten vid

moten vid

Spoštovani,
pred 14 dnevi sem dva dni čutila bolečino v desnem očesu pri odtsranjevanju make-upa ob pritisku vate. Nato je čez noč oko postalo čisto vneto, rdeče, zasolzeno , a brez gnojnega izcedka. Splošni zdravnik mi je dal Maxitrol kapljice in mazilo. Že naslednji dan se je stanje (rdečina in boolečina) izboljšalo. Zdravila sem okrog 6 dni. Vid sem imela tedaj na tem očesu moten, zamegljen. Zdravnik je rekel, da zaradi kaplic. Sedaj sem že 6 dni brez kapljic, pa še vedno megleno vidim. Zdravnik pravi, da ni nič hujšega, dal pa mi je napotnico za okulista. Prosim za nasvet: je ta zamegljenost res le prehodna in ali je nujno čim prej do okulista (in kam), ker so gotovo čakalne dobe za pregled.
Prosim gospo dr. Mikek, če mi lahko odgovori po emailu.
Hvala in lep pozdrav.
Vesna

Brez pregleda težko odgovorim za kaj gre. Ena od možnosti so seveda lahko tudi kapljice. Ali je oko še rdeče? Če vas skrbi in se stanje ne izboljša je res boljše obiskati okulista.

mag. Kristina Mikek, dr.med. spec. oftalmologije Morela okulisti d.o.o. Center za očesno refraktivno kirurgijo Tehnološki park 21, stavba D, 3.nadstropje Ljubljana Tel: 01 5102340 www.morelaokulisti.si

New Report

Close