Motel?Hotel? Kam???
Ok prosim za kaksno idejo, in sicer kam bi se lahko dva dala cez dan, ko se jima zahoce sexat?
Ker ne ziviva skupaj (sva se doma), za valjanje po avtu nama ni kaj prevec ravno v teh letih (skoraj 30), si morava poiskati druge moznosti. Nekajkrat sva sla v Motel Medno, pa so ga zaprli, poskusila sva tudi Motel Grosuplje pa je malo dalec…torej kam v Ljubljani ali bliznji okolici za urco, dve…
Zakva bi bil Motel Medno predalec? Sam 10 min. voznje iz Lj. je. Ja tolk casa bosta pa ze lohk krotila svoje neznansko prvinske strasti, da prideta komot do tja, a ne?
Ajd, uzivajta!
Hej, slabo si prebrala. Motel Medno so ZAPRLI, motel Grosuplje je pa PREDALEČ.
Sem ti že na onem forumu odgovorila… storitev “dnevni počitek” imajo skoraj v vseh hotelih. Je pa kar precej drago.
Da ne bo pomote – nekaj časa sem delala v hotelu, zato vem, da to obstaja. Dnevno počivala pa nisem še nikoli. :))
Pardon, pardon! Saj tko je blo misljeno, res! Saj je res po mojem kazalcu redno do Motela Grosuplje ( ko vozim mimo ) iz Lj. le 10 minut ne prehitre voznje po obvoznici……..
Temu se rece popoldanski pocitek. Mislim da ga imajo povsod. V M – hotelu v Siski pa sigurno. Vzameta sobo s francosko posteljo in placata samo za eno osebo. Drugace pa so cene kar visoke.
Drugace pa se je vcasih lahko najela soba za 2 uri v gostiscu Cirman, to je na desni strani ob cesti, ko se peljes iz Ljubljane proti Medvodam, mislim da glih nekje pri Mednem. Za zdaj nisem sigurna.
tudi v gostišču Žibert+ugodne cene!
Vem, ker sem tam že spala!
Katka katka..
Kolk pa je to ugodno? In kje je ta Žibert?
Ne vem, ne vem, če nisi tudi malo počivala tam, ne samo delala. :-))))
Sicer pa, nikoli ni prepozno za to … maš kaj časa popoldne :-))))))))
Lp, Mišek
No za M-hotel lahko kar priporočam. Pa Austrotel ima tudi super, samo je pa tako drago, da je že skoraj nenormalno. Postelje so nekje tudi vodne, se da enkratno uživat pri kakšnih radostih, se ja pa treba navadit nanje.Tako da, takoj probat, … :-)))))
A to je name letelo? 🙂
Mism HALO….a pri tebi doma ali pa pri njem doma pa ni mogoče???? Pa pri 30tih se da menda že kak stanovanje najet, pa skupaj zaživet …?!
Ma ne, kje pa, na eno drugo :-))) Ja valjda, da na tebe, sem dobil takšen občutek, kot da ti je žal, da še nisi probala ta “popoldanski” počitek, pa sem si rekel, da to željo ti pa moram izpolnit pa naj stane kolkor hoče, magari eno večerjo.:-)))
Zdaj pa ne vem, danes sem že pozen, mogoče jutri, kaj praviš?
Lp, Mišek
No, Mišek, in kje bova popoldansko počivala? Pa mora biti hotel z dobro kuhinjo, da bova združila prijetno s koristnim. :-))
Izbiro prepuščam tebi glede na to, da boš ti financ minister, hihi.
Ne, doma ni mogoce.
Ja tudi taki smo, ki smo pri skoraj 30. se doma in ne bomo na vrat in na nos leteli najet takoj na zacetku necesa lepega, kar se lahko razvije v se kaj resnejsega nekoc, stanovanja sam zato, da bomo pa lahko seksali…
Edin, ce nama najdes stanovanje, ki te pride na mesec ceneje kot tile “dnevni pocitki” na vsake tolko cajta…
Zanimivi predlogi…tnx!
Ce se pa se kdo kaj spomne pa U r welcome!
Jaz sem bil v Austrotelu, Unionu (btw. enkratne receptorke), pa tudi M-hotel ni slab … hmm tu je bilo še posebej zanimivo z bivšo :-(((
Zdaj je pa tako: Hotele k sreči nisem plačal jaz, vem pa, da sem skoraj vkup padel, ko sem dobil račun pri receptorki, razen v M-hotelu.
Ker pa bom zdaj plačal jaz, bi pa lahko skraspal skupaj recimo za M-Hotel, več žal ne bo šlo :-))) Pa še to ne smeš kaj velikega pojest, mogoče kakšen sendvič ali pa čokoladico in minibara :-)))
Imam boljšo idejo: Jaz pridem lepo po tebe, zrihtan ko maneken (tako, da se mi ne boš mogla upret :-))) in te povabim raje k meni domov, pa ti JAZ kaj dobrega skuham in ti poleg hrane serviram še kozarček odličnega refoška.
Ker pa bo ura že pozna bi bil za sladico kar jaz, saj ne smeš dobivat preveč kalorij v telo. Bi pa definitvno našla način, kako pokurit nabrano energijo od večerje, jaz vem, da bi se potrudil še pa še !!!:-)))
Kaj pa praviš na to? Zdaj se mi pa ne moreš več upret ane? :-)))
Lp, Mišek
Taki ponudbi se je pa res nemogoče upret… mislim dobri večerji in kozarcu refoška.
Za sladico pa še ne vem… upam da me ne bi pričakal namazan s smetano in s češnjo v popku… bi kar zbežala, če bi kaj takega zagledala. :))))
Uf … to si pa čisto mimo usekala. To pa nikoli in nikdar, res …
No pa pustiva sladico (zaenkrat) :-)))))
Ja nič, povej mi kdaj se dobiva, pogoj pa je, da si elegantno obločena, vendar pa ne sme imeti obleka preveč gumbkov, ker je lahko nerodno, mislim pri večerji :-)))))
Čakam na tvoj odgovor in hitim na kuharski tečaj :-)))
Lp, Mišek
Pejt proti Brniku,po avtocesti do Vodic,potem pa še 10 minut do Vopovlj,tam imaš fina dva Motelčka.Pa še cene niso pretirane( do 10.000 SIT)
pa lepo se mejta:-)
Forum je zaprt za komentiranje.