Najdi forum

zdravo!

mene pa zanima, pa po pravici povejte, prosim :), kako bi gledali na to, da punca pri 21 še nikoli ni imela resnega fanta(mela pa dost lupčkov, etc.).

no, kot ste že najbrž ugotovili, sem ta punca jaz. saj ni tako, da si ga nikoli ne bi želela, ravno nasprotno! okoliščine pa so bile vedno neprizanesljive.

izgledam dobro, sem tudi samovezavestna (no, so tudi obdobja, ko nisem ravno, pa takšna imamo vsi, mar ne?). imam pa precej “visoka merila” ali pa izbiram napačne-tega vprašanja še nisem razčistila :))))…

torej-bi imeli za punco – punco, ki še ni imela resnega fanta?! to najbrž je malo moteče oz. ni ravno privlačno. vsi namreč pravijo (vrstniki, etc), da je bolje biti z nekom, ki že ima za seboj resno zvezo.

anybody?

hvala!

To ni nič nenormalnega, da pri 21 nimaš nobenega resnega fanta, je pa vprašanje, kakšne si imela sedaj. neresne, ali je bila samo tvoja zveza neresna, ali ti je to samo neko flirtanje in mladostniška norost, ali resnično želiš izbrati nekoga, ki ga boš imela rada iz vsega srca.

veš merila gor ali dolj, ljubezen jih ne pozna. Ona sama izbere in to največkrat tisto, kar si nikoli nisi predsatvljala. Zato pozabi na merila, bodi to kar si in tisto kar čutiš tisto počni.

Tisto kar pravijo vrstniki, je pa vedno tako. V vsakiem stavku in vsaki zgodbi, v vsaki pripovedi, v vsakem dejanju, v vsaki laži, je vedno nekaj resnice. In človek nikoli ne govori nekaj, o čemer ne bi razmišljal, ali se mu ne bi dogajalo.
In največkrat ljudje kritizirajo tistega česar nimajo, ni vedno tako, ampak v večini. Se pravi, da to govorijo, ker bi tudi oni radi počakali na prvega, če pa vseeno to govorijo, ne glede na prvega, potem pa imajo drugače razgledan pogled na življenje in partnerstvo. Vendar, tako kot je povedala ena naša uproabnica, bilanca življenja se dela žele po 20 letu skupnega življenja. šele takrat lahko vemo, ali smo delali kaj dobro in kaj slabo. do takrat pa naj te vodi le srce in delaj tisto kar resnično čutiš. Pa bo vse prav.

Primož

“…vsi namreč pravijo (vrstniki, etc), da je bolje biti z nekom, ki že ima za seboj resno zvezo.” – se absolutno NE strinjam s to izjavo.

Mislim, da resne in dolge zveze, ki so res temeljile na ljubezni in so bile pac prekinjane iz dolocenih razlogov, niso predpogoj za nadaljnjo srecno ljubezensko zivljenje. Velikokrat se izkaze, da potem v novi ljubezni opazis, da mogoce pa tista ta prva “resna” zveza pa le ni bila tako napacna. In razmisljanj na to temo je lahko OGROMNO. Zapomni pa si, da tvoj zgornji stavek ni pravilo. (vsaj za vecino ne).

Vsekakor pa dopuscam moznost, da imamo ljudje drugacne poglede na te stvari. Uzivaj zivljenje!

LP Teja

Vprašanje je ali so bili tvoji fantje neresni ali bila sama neresna oz. sli si še vedno. Odvisno kaj želiš, resnega fanta ali neresnega. Če želiš resnega je spet vprašanje, če si res pripravljena na to. Odvisno pa spet od fanta, kaj on želi. Če želiš bit resna, verjemi da bo resen fant to hitro opazil. Dovolj o resnosti.

sej sem rekla, da sem si sama zmer želela resnega fanta. pač kadar sem se zaljubila, sem se res do konca! in takrat si valda želiš, s tako osebo biti.

težko govorim o smoli, ko gre za izbiro fantov. se mi zdi, da ponavljam nek vzorec. sama (na nezavedni ravni, seveda) izbiram napačne. na koncu pa vedno zlomljeno srce in besede “kaj je narobe z mano”?

ne vem. veliko hodim vn, poznam veliko ljudi, kot sem že rekla-ne izgledam slabo… mal mi je čudno vse skupaj!

prave (osrečujoče) ljubezni še nisem doživela. vedno enostranske. bolj na strasti grajene afere.

upam na najboljše! in seveda…ostajam zvesta sebi!

Hoj!

Mislim, da je povsem odveč, da si s tem beliš glavo. Kot ti je že Primož napisal – ko “udari” ljubezen, je nič ne ustavi (prijetno pa je, če je obojestranska).

Sama sem si kot najstnica po neuslišani ljubezni (nedolžni najstniški ljubezni) razočarana “obljubila”, da se NIKOLI ne bom spuščala v trajnejše zveze, da bom živela sama, da na svetu ni moškega, v katerega bi se spet zatrapala in bi me lahko prizadel … (o zarečenem kruhu …)
2 leti sem res preživela v stilu – sem sama sebi dovolj. Potem pa smo nekega zgodaj-jesenskega dne s prijateljicami v Dubrovniku naletele na skupino turistov, ki jim je vodič razlagal, da če se dalj kot minuto obdržiš na enem od zlizanih kamnov na pročelju mislim da tamkajšne cerkve na Stradunu, boš v enem letu spoznal/a osebo, ki ti je usojena … Polna sama sebe z ogromno plezalskimi izkušnjami sem izjavila, da sama lahko visim na tistem zidu kot pajek 1 uro, če bi se mi dalo … Pa so me sprovocirali. Zlezla sem gor in se “odlepila” šele takrat, ko je četica Nemk za mano sklenila, da bi tudi one poizkusile. Ves čas nas je iz sence opazovala v črno oblečena dubrovniška mama … Stopila je k meni in mi z zelo resnim obrazom rekla, da so “vraže” resnične in naj si zapomnim vse skupaj … Polna svojega negativneg prepričanja sem se ji samo smejala …
Čez 3 mesece sem se “zapletla” s svojim sedanjim možem, ki je mimogrede povsem v nasprotju z mojimi takrat postavljenimi ostrimi merili. Zmešal me je do onemoglosti, zmešana sem še vedno – po dobrih 14 letih skupnih norčij in dveh prekrasnih sinovih.

Če je imela dubrovniška izkušnja kaj veze z vsem skupaj ne vem, vem pa, da se ljubezni enostavno ne moreš upreti. Šele kasneje pa ti postane jasno, da so vnaprej trdno postavljena merila ena velika traparija.

LPM

Čau!

jaz sem tud 21 let stara in tud še nobenga resnega fanta nisem imela….Dolgo sem se sekirala zaradi tega in na konc prišla do tega…Ko me bo udarl (prava obojestranska ljubezen namreč) me bo udarl in ne bom razmišljala o tem ali je moteče ali ne…
Če bo nekdo ZARES zaljubljen vate mu bo vseeno ali se že imela koga ali ne!

Tko si jaz predstavlam zadevo!!!

Pa-pa!

sam recimo čist tko…

da nek tipo še ne bi nikol mel nobene punce-men osebno to ne bil problem, je pa dejansko tako, če bi imel neko ful hudo mačko ali še bolje več dobrih bejb, bi mu to “nabilo ceno na tržišču”.

a ne gre nekak tako? 🙂

in enako za punce. ker se mi zdi, da je to nekak začarani krog. tisti, ki majo dobre bejbe, jih majo skos in obratno. does it make any sense?!

New Report

Close