Najdi forum

mostiček

POZDRAVLJENI.
Imam eno vprašanje. Vedno sem se bala zobozdravnika in nisem hodila redno na preglede, zato sem zmeraj imela kakšnega črvička na kakšnem zobu :))) toda zdaj po prvi in po drugi nosečnosti je stanje katastrofalno. Nujno si morem uredit prvo zgornje in nato še spodnje zobovje. Rada bi popolnoma vse zgornje zobe nove, mostiček, porcelan(obstaja še kaj boljšega?), ne želim implantantov. Koliko časa bi trajalo vse skupaj od prvega obiska, do puljenja, brušenja, do končnega rezultata? Kje bi mi to naredili na enem mestu vse hitro in ugodno? Koliko je po navadi potrebno zgoraj zob in kolikšna bi bila približna cena? Bila bi samoplačnik.Lahko mi odgovorite tudi na mail.
lp

Pozdravljeni,

no, niste mi zastavili le enega vprašanja. Predvsem pa vam ne morem odgovoriti, ker je popolna sanacija zobovja lahko zelo zapletena in bi bilo lahko vsako odgovarjanje na tak način zavajanje. Zagotovo bi bila sanacija pri samoplačniškemu zobozdravniku hitrejša kot pri koncesionarju. Svetujem vam informativen obisk pri izbranemu zobozdravniku, ki bi vam lahko odgovoril na vsa vaša vprašanja.

Srečno.

Nataša Prebil, dr.dent.med. Zobna ordinacija Prenadent Draga 1, IG pri Ljubljani tel. 040 934 000

New Report

Close