Mostiček,…?!
Pozdravljena.
Pred 7 leti,mi je moja zdravnica dala mostiček za 7 gornjih zob,zaradi krivih in po njenih besedah bolj slabih zob.Kmalu po namestitvi,so mi zobje začeli postajati črnkasto-modri in pa tik pod dlednijo zgleda kakor da bi mi rastel mah…tako zelenkasto,…….zdravnici sem to omenila in je rekla,da tako pač je,…jaz pa vem ,da nebi smelo biti tako,da o luščenju zob na notranji strani ne govorim.Opažam,da mmi ti zobje dobesedno smrdijo,kljub rednemu umivanju,….Sedaj sem v čakalni vrsti za drug mostiček,pa me zanima ali lahko zamenjam zdravnika,ali moram počakati,da mi ona najprej naredi mostiček? In na kaj naj bom pozorna?
Naj še povem,da za vsako stvar ki jo vprašam,se naredi da kakor ne sliši,če pa že -me pa nadere,mene še zelo rada,češ kakšna sem,da se pri 30. še vedno najbolj bojim zobarja,…
Hvala za vaš dragocen odgovor!
Lep pozdrav Klavdija.
Pozdravljeni,
kaj se dogaja z vašim mostičkom, dlesnijo in zobmi bi težko sodila, saj bi vas morala videti. Po sedmih letih ste upravičeni do nove protetične rehabilitacije, zato lahko izberete tudi drugega zobozdravnika; vsekakor si zaslužite prijaznejšega in pozornejšega zobozdravnika. Kvaliteta zobnoprotetične storitve zavisi od natančnosti izdelave in izbire materiala. Svetujem vam nadstandardne materiale; porcelan, plemenite kovine ipd.
Srečno.