Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Moško spodnje perilo

Moško spodnje perilo

malo nižje se je razvnela debata o ženskem spodnjem perilu.

kaj pa vam je všeč na moških?
-slip
-boksarce
-tangice

a slip so navadne?

Meni so všeč boxarce ali pa navadne- sam ne čist, kakšne barvne, boxarce pa sive ali črne.

Najbolj so mi všeč oprijete boxerce da mal poudarijo njegova hlebčka :)) Barva pa črna, siva, bordo rdeča :)) Tangice na tipu neeeeeee! 🙂

Boksarce so zakon, tangice pa samo za popestritev posteljnih igric. : ))

oprijete boxerce so zakon, sam jih moj ne nosi ravno rad, nosi pa navadne pisane bombažne širše boksarce…

in zdaj bodo spet nekateri pametni, kako oprijete boksarce niso zdrave, higienske…:))))))))

lep vikend, danes ste full fajni!

Obvezno oprijete boksarce.

lp

Uuu, pol mam odlične šanse :)))))))))) ker pri men samo oprijete boxarce 😉

Vito kdaj pol lahk striptiz pričakujem?? :))

definitivno slip….ali oprijete boxerce…samo ne onih vojaških širokih boxer…tisto pa mi ful ni všeč…
LP Esy

sam da nima tangic, pa je kul:)

Tangice nkuker ne, kakšne oprijete boksarce so pa fajn (sive, črne, bele).

samo ne tangicam!
sem pa za boxarce.. mnjam:)

Zeleno sive, s črnimi vzorčki.. Take nosi fant v katerega sem zaljubljena..

Tangice na tipu so mi OBUPNE, fuj!
Boksarce so najboljse ja:)

Definitivno oprijete boksarce, da pride ritka do izraza! Jam!
Ampak tangice tud v popestritev posteljnih užitkov, kot je rekla Brinetka, samo to tu pa tam, ne zaj skoz. 🙂

Boksarce – OK, vse drugo…. neudobno.

elDiablo

Sem videla enkrat enega tipa v tangicah (kopalkah)…OBUP!!! kljub temu, da je imel telo izklesano kot iz pravljice + ritka taka, da lahko le sanjaš, ampak tangice??? To je bilo pa mimo!

Boksarce so pa super, še posebno s kakšnimi vzorčki, pa naj bodo bolj oprijete ali pa malo manj, da lahko lepo z roko greš od spodaj navzgor….ZAKON!!!!!

Hmm, le če bo enaka storitev sledila iz nasprotne strani…;)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close