moški žigolo
Pozdravljeni!
Brala sem vaše odgovore na članek o prostitutkah, pa me zanima, kako moški gledate na žensko, ki kupuje usluge od žigolov. Imam pač svoje pomanjkljivosti, zaradi katerih nimam fanta, seks pa potrbujem. Dvakrat na mesec pokličem na določeno telefonsko številko in zadovoljit me pride moški žigolo.
Se vam to zdi vredu in kakšno mnenje imate o takih ženskah?
Svaka čast punca. Tudi jaz bi to naredil na tvojem mestu!
Če ni skrivnost me zanima, kakšno pomankljivost pa maš, da nimaš fanta. In koliko te stane ta žigolo?
ženska kupuje ljubezen… zakaj pa ne, če ti to tako ustreza! sem pa prepričan, da ni take ženske, ki si ne bi mogla najti partneja, ki bi ji ustrezal za spolnost in srčne zadeve… samo obupat ne…
kaj pa si mislim o tebi dekle – zelo si pogumna (jaz ne bi mogel) in č bi ta pogum uporabila pri iskanju partnerja bi ga verjetno našla in še privarčevala…
ah ni to isto:) do potencialnega partnerja imaš drugačen odnos, eni se ne morejo spostit, čutiš neko spoštovanje…do takih ki ti pa pridejo 1x na dom pa ne ker ni nobenega pricakovanja razen dober seks
LP, miki
Vsaka ti čast.Znaš poskrbeti zase.Eni pač ne bodo razumeli, ampak nimajo vsi ti sreče ,da bi lahko imeli partnerja .Zdi se mi ,da je to bolj zdravo ( seveda ,če prakticiraš varen sex )kot ,če bi to zadrževala v sebi.Mislim ,da bi to tudi sama naredila,če bi bila v taki situaciji.
Lep dan ti želim
Kakšni pa so kaj naši žigoli? Je postaven, športen tip ali le fant z ulice, ki se je odločil za profesionalno jebaštvo?
Me zanima kako bo Perla komentirala ta post ;-))))
Škoda denarja. Rajši ga porabi za odpravo manjvrednostnega kompleksa (obisk pri komu ki je usposobljen za to). Vsak človek je vreden toliko, kot si sam misli da je.
Lahko malce bolj poveš,kakšne pomankljivosti imaš??
Al pa vsaj nakaži….če je možno!
Pomoje ti nič takega ne fali,da ne bi mogla dobiti sebi primernega moškega..oz.fanta.Malce več daj na sebe!!Sigurno ni to edina varianta,do katere lahko prideš do sexa.
Pomoje bi tudi zastonj kdo to počel in ti ni treba plačevati.
Vsaka čast punca, nič ni slabega na tem, če moški kupujemo, zakaj ne bi ženske?!!!!!
Je pa tko, ta, ki plača se ne bo hvalil okoli, kakšen drugi se pa mogoče bi.
delaj kar ti paše, pa naj si drugi mislijo kar hočejo!!
Live your life!!
Miha..7, kaj ti fali?Povej,kaj mamo drugi kar ti nimas..al pa obratno..mi navadni smrtniki?
Mogoče to,da mi nimamo tolk denarja..da bi si plačeval vsak sex…ker bi bankrotiral..
pa nč se razburjat..tuki sam debatiramo in izrazamo svoja mnenja v pisani besedi…ja?
Mislim Perla,ej
Kdo se pa razburja, jaz sem povedal svoje mnenje tako kot, ti.
Razburjaš se kvečjemu ti….
LP
bodimo enaki . moški kličejo ženske, ženske pa moške. nič slabega. mala
Perla in ostali, ki očitate, da si lahko “dekle” dobi tudi brezplačnega fanta. Zakaj bi vozila zastonj fička, če lahko najame ferrarija? You get the point?
Andrej
Ah Andrej očitno nismo dovolj zreli,da bi tebe razumeli…raje vozim fička..ferarija imej kar sam..
Nikakor ne mislim nič slabega o tem, a res me matra firbec, zakaj ob množici fantov, ki bi z veseljem stvar opravili brezplačno, ti rajši plačuješ. Pomanjkljivosti imamo vsi. Hkrati me pa tudi zanima, kakšni so ti naši žigoloji. A lahko kaj napišeš?
Če želiš lahko dobiš novo številko in probaš novega tipa.
Ne bo ti žal.
Oglasi se.
To kar počneš je čisto v redu, če ti tako odgovarja, kompleksa manjvrednosti
pa nikar ne imej-si že v redu, če vsaj na takšen način upaš zadovoljiti svoje
spolne potrebe. Oglasi se in probaj z novo telefonsko številko.
Se slišiva.
Čao.
Forum je zaprt za komentiranje.