MOŠKI PROBLEM
Spoštovani,
star sem 40 let, drugič poročen..s sedanjo ženo se zelo lepo razumeva, najini trije sinovi (en moj in dva njena iz prejšnjega zakona) se lepo razumejo in res smo si ustvarili družinico, ki je naše zavetje.Z ženo sva si zelo želela še enega otroka in po letu dni prizadevanj je zanosila in je v drugem mesecu nosečnosti..V zadnjem mesecu imam težavo, ki zelo vpliva na moje samouzaupanje in mojo psiho.Pred mesecem dni sem si v penisu zatipal neko zatrdlino v veelikosti majhnega lešnika..seveda me je to zelo razburilo ampak sem predvideval, da je mogoče kakšna žleza in bo minilo..po štirinajstih dneh sem za to povedal ženi, ki je tudi zatipala enako zadevo..zatrdlina se ne spreminja, je enake velikosti in ob pritisku ne boli, vendar me kljub temu zelo skrbi..začel sem doživljati prave nočne more in dobesedno izgubil vso željo po ljubljenu z mojo drago..veliko se o tem pogovarjava in žena mi res stoji ob strani..včeraj mi je že ne vem kolkič rekla, da bom moral k zdravniku..seveda je to zelo neprijetna zadeva ampak očitno mi drugega ne preostane..Lepo bi prosil za nasvet kakšnega strokovnjaka oz. kam sploh naj grem na pregled, ali rabim napotnico itd…
Za odgovor se vam že v naprej najlepše zahvaljujem