moški parfum
Pozdravljeni,
zanima me, kateri parfumi ali vodice po britju so trenutno “IN” oz. katere uporabljate moški? Namreč kupujem darilo in bi rada izbrala takega, ki res vžge oz. mu bo všeč… Prijateljica mi je svetovala Dolce&Gabana ali pa Boss… Meni je všeč tudi Mexx…Prosim za mnenje tudi ženske.
Lep pozdrav, Samy
živjo!
rdeč ferarri – tako ne diši, ampak, ko je gor na koži.. oh ja 🙂 Mexx – Diversity al neki takega…
Draga Samy, isti pafrum lahko na dveh osebah diši čisto drugače, ker nimamo vsi enake kože in parfum različno reagira. Zato je čista neumnost kupovat parfum po modi, ker nimaš pojma, kako bo v resnici dišal na človeku, ki ga bo uporabljal – komot lahko vržeš 10 kSIT + proč (ne se zanašat na vonj na papirju ali katerikoli drugi koži!). Če hočeš res kupit dober parfum za darilo, si izprosi ene tri različne samplerje in jih preizkusi na tistemu, ki mu namenjaš darilo, da preveriš dvoje:
1. kako reagira parfum na njegovi koži
2. če je človeku vonj sploh všeč
ni ti pa treba izdati, za kateri parfum gre. Odločiš se za najboljšega, kupiš in podariš, šele takrat pa zve za ime in firmo parfuma. Tako se dela, če hočeš, da bo vse v redu. Če ti je vseeno za denar in ali bo obdarovanec parfum sploh uporabljal (oz. ga bo dajal nase samo zaradi tebe), pač izberi karkoli.
Hugo Boss….mmmmmmmmmmmm….. Padem na kolena pred tipom…
Ralph Laurent – Polo sport
JPG – Kouros
Gianni Versace – katerikoli
kupi AQUO DI GIO za moške, čez ta parfum ga ni, je pa res da je malo drag (upam da sem prav napisala ime, ker se ne spomnim točno, bi mogla doma pogledat)
Emporio Armani = še na vsakemu fantu do zdej ki ga je imel, je lepo dišal 🙂
Scalpture = zakon od prfumov
CK One = še vedno zakon od prfumov
Nani 🙂
Emporio Armani (bel), Escada Silver Light, BOSS Elements ….so moji top trije 😀
:)))))
Draga Barbara, enak parfum diši različno na različnih kožah – ph!!!
Moji top 3:
Paco Rabanne – Ultraviolet man
JPG – Le Malle
Bvlgari – Bvlgari (srebrno-moder)
Definitivno Givenchy (bordo rdeč pokrovček).
lp
res super vonj
Men 3/4 moških parfumov itak diši…da mi en pride mimo, pa za njem ostane tist vonj…tup… *blondy pade u nezavest* :))))))
Drugač mi imata pa najboljše moške parfume Dolce&Gabanna… :))
1., SUN men (Jil Sander) – diši kot poletje nekje na plaži, v Grčiji ali na Karibih, kot mladost, žurka na nočni plaži, vse to in še več – poletje pač.
2., ESCAPE men (Calvin Klein) – drzna, zelo sveža in aromatična mešanica grenivke, svežih brezovih listov, ciprese, hrastovega maha, pomaranče, smrekove smole,evkaliptusa in še česa. Diši kot pobeg iz vsakdana, nekam v tropske kraje
3., HUGO (Hugo Boss), definitivno najboljši Bossov vonj.Eksplozija!
Ti morš ziher v tej branži delat, če ne, je zadnji cajt, da se prestaviš, ker so tvoji opisi…jaz že kar voham to kar si napisal…
Hmm.. torej je tist mel zlo primerno kožo za ta parfum 🙂
Empori Armani – White poletni vonj, dokaj obstojen in “kompaktibilen” z marsikatero kožo
Christian Dior- Higher vonj na podlagi lubja, zelo obstojen in provokativen
Polo RALPF LAUREN- Blue podobno kot zgornji, le da je nekoliko bolj nežen
men osebno tole sede, če ti kej pomaga, ane: =)
andy warhol – andy warhol
carolina herrera – 212
burberry’s – burberry’s
hugo boss – aqua elements
calvin klein – crave
…to bi blo to:)
drgač so pa res higher od Diorja pa Emporio Armani White nadmočni…sam se jih naveličaš:)))
“moj” parfum je Escape – Calvin Klein
Jaz osebo uporabljam modri Hugo Boss…
Forum je zaprt za komentiranje.