Najdi forum

Pozdravljeni!

Rada bi povprasala moske tega foruma, pa tudi vse ostale seveda.

Namrec, mi znate povedati, zakaj nekateri moski bodisi po dolgoletnih zvezah ali razpadlem zakonu ne zelijo resnih zivljenjskih razmerij tudi po dveh, treh letih? Ti so seveda bolj zadovoljni z obcasnimi ljubicami, s katerimi ne vidijo in ne zelijo imeti nic vec kot kratko posteljno poprestritev.

V zadnjem casu sem imela priloznost spoznati ali slisati kar nekaj takih primerkov. Enostavno, strga se jim!

Postavlja se mi vprasanje ali se bodo ti moski sposobni se kdaj oz. KDAJ vezati ali predati normalnemu partnerskemu odnosu? Mislite, da clovek lahko postane odvisen od taksnega lova na vedno nov plen?
Gledano s stalisca, da je menjava partnerjev bolj vzburljiva, hormonska… stvar.

Hvala za mnenja!

Tissa,

100 ljudi sto čudi pravijo, isto bi lahko govorili za ženske.

Če sedaj odgovorim na vprašanje, mogoče so jih pa prve ženske tako močno razočarale, da nočejo nikoli več imeti podobne izkušnje. res je da moški ko se s kom razidejo, nočejo pokazati čustev, v resnici pa jih boli še bolj kot ženske. In ker so ravno tako občutljivi, nočejo pa, da bi ostali okoli njih mislili, da so mevže.
???????????????

uh koliko bi lahko razmišlajli zakaj, mogoče otroke že imajo, nočejo več plačevati za eno žensko, lahko si jih tako privoščijo več, z nobeno ne bodo imeli več obveznosti, če se bodo tako odločili. namesto, da bi varali imajo tako odprte roke, da se prepresto odločijo in gredo drugam.

To, da so se pa poročili , je pa samo dejstvo, da smo bitja, ki bi radi spoznali kaj nam novega življenja prinaša, vsi v veri,d a se njim pa ne more zgoditi kaj takega kot ostalim in da oni že vedo, kako se zakonu streže. No pa so se zmotili in sedaj ne bodo nikoli več rekli, tega pa se meni ne more zgoditi.

p.s.

Isto velja za ženske.

Življenje je ena sama šola, samo šola ni vedno življenjska.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Kogar je pičila kača, ta se še zvite vrvi boji!

Je pa že Primož napisal povsem dovolj dobro. Različni smo. Res se nisem ločil, sem se pa razšel po ne ravno kratki vezi, a nisem obupal. S “pravo srčno damo” sem se pripravljen resno vezati. Ampak samo s pravo. Ki pa še ni prišla mimo. In zaenkrat sem pač še dovolj načelen, da si časa ne krajšam z občasnimi “ljubicami”, katere bi mogoče moral tudi malce zavajati (kot mogoče počnejo kakšni moški iz tvojega opisa). Ne vem pa kdaj bo načelnost popustila pod težo nakopičenih hormonov, prave pa še ne bo mimo. Ampak poletje sem preživel, to bo že dober znak (ob vsej tej goloti kar na ulici)….

Ej, res zanimiv fenomen, ki si ga opisala. Že nekaj časa nisva več skupaj z bivšim. Imam resno zvezo, medtem ko on hodi s pol mlajšimi puncami, ki ga obirajo za denar, poleg pa se dobiva še z eno poročeno z otroki, ki tudi ni obvezujoča… Ne vedo ena z adruge. Mislim, da hoče dokazati, da je še vedno moški (na meni nerazumljiv način), poleg tega pa se boji novega resnega razmerja…

No ko berem vse skupaj se mi je utrla misel, predvsem pa pisanje vseh tistih žensk, emancipiranih,seveda, ki zagotavljajo, da NIKOLI več, ne prestopijo praga zakona.Vse tiste, ki na to prisegajo in seveda pišejo v javne medije, so okusile “okove” zakonskega jarma.
Potem pa se sprašujem, zakaj moški ne bi smeli biti isti.Zakaj tudi mi ne bi živeli “svobodno”, tako kot se zaobljubljajo vse te dame in gospe.
Morda se sliši preveč mačistično, morda blesavo, toda tako pač je.
Lahko povem iz lastnih izkušenj, da je po propadlem zakonu, lepo uživati ob svobodi, pa čeprav, je beseda svoboda mišljena na svobodo duha in srca.Čas brez travm in stresov, čas, ko se lahko posvetim sebi in svojim potrebam.Ne letam za drugimi kiklami, verjemite mi, ,ne želim dokazovati nekomu, še najmanj bivši ženi, da sem mačo, moški in da imam lahko mlajše od nje.Niti želim živeti takšno življenje v katerem se bom tresel, kdaj me bo kdo videl z nekom in to prenesel drugam.
Živim mirno, spokojno,predvsem pa ljubezni polno življenje v katerem sem našel svoj notranji mir,ljubezen, zaupanje in srečo.
Zakaj to počno nekateri, ne vem in jih ne razumem, a verjetno je tako, da želijo pokazati, da še niso za v staro šaro.Ne zavedajo se svoje zapadlosti, po roku uporabe.
Je pa res tudi to, da mislijo kot lovci, moški lovci, ki so vedno na preži.A to jemlje denar, čas in seveda samospoštovanje.Če pa se ne spoštuješ, ne boš spoštoval nikogar drugega.

Nasmehni se, nekdo te ima rad................

Oh, ti si pa res izjema v moškem svetu. Kolikor poznam moške, po ločitvi letajo od cveta do cveta se lepijo na mlajše in tako izkazujejo bivši svojo “mladost” in prerojenost v novi zvezi. Na otroke iz prejšnjega zakona so seveda ob tej preokupaciji pač pozabili. Izguba spomina.

Ja, takih hribovcev nam manjka v naši vasi.

LP

Ja Nivka, res je.A verjemi, da si to ne štejem v čast.Velikokrat dobim pod nos, da taki moški nimajo perspektive.Ženske v današnjem svetu so bolj agresivno do moških, verjetno emancipacija.In povedala mi je ena, da rabite ženske “mačote”, močne, zavojevalske tipe, ki z njimi operirajo.
Sam pa nisem tak.Res resnični romantik,ljubim naravo in zdrav odnos.Prisegam na zvestobo in iskren odnos med partnerjema.
In zakaj bi spreminjal sebe.Sebi sem všeć takšen kot sem, Cenim sebe in zato tudi druge ljudi.

In seveda, kje je že ta vas????Morda pridem na obisk 🙂

Nasmehni se, nekdo te ima rad................

New Report

Close