Najdi forum

Moški noče…

Pozdravljeni!
Z možem sva stara nekaj čez 30let,od tega 5.let v vezi…Tudi na zaćetku ni bilo nekega divjega in pogostega seksa..sem mislila da se mora prvo sprostit in da bo potem boljše..a bilo oz.je samo še slabše..na vse načine se trudim okoli njega pa ne pomaga nič.Ko se poskušam pogovorit z njim pravi da noče da pritiskam nanj,če pa ga pustim pri miru pa on kr pozabi da seks obstaja..pravi da sploh nima potrebe po njem..niti po samozadovoljevanju..in da ne ve zakaj!?ko pride do njega,itak na mojo pobudo potem včasih “rata” včasih pa ne gre..nekako bi razumela da zaradi teh težav se raje umakne pred problemom samo zakaj potem nima niti želje po samozadovoljevanju?Trudim se pogovarjat,prekrit razoćaranje ko ne gre..vendar ne morem se sprijaznit da bom celo življenje brez seksa,oz.da bom mogla prosit zanj..nočem pa ga iskat drugje..kaj lahko storim???On pravi da naj mu dam čas,da bo boljše..samo ni nič boljše..samo čas beži jst pa zmeraj bolj nezadovoljena..

Napisal vam bom nekaj vprašanj, ki vam bodo morda pomagala umestiti vašo zgodbo in najti točko za premik naprej. Vsekakor v položaju »pat pozicije« prav dolgo ne funkcionira noben odnos.

Koliko časa bo še potrebno, da bosta definirala sedanje stanje kot nekaj, kar je lahko motnja v kvaliteti vajinega odnosa?
Ali je nezadovoljstvo s spolnostjo samo vaš problem ali je to nekaj, kar zadeva oba?
Kako vaše spolno nezadovoljstvo vpliva na vajin odnos? Kako bo to vplivalo v prihodnje?

Kako je z empatijo v vajinem odnosu?
Kako rešujeta primere, ko je kdo od vaju razočaran na drugih področjih? Ali imata način funkcionalnega reševanja in medsebojnega razumevanja?

Kako resno vas partner sliši, ko vam svetuje, da počakajte?
Kaj bi se moralo zgoditi, da bi se zavedala, da je spolnost in zadovoljenost v spolnosti vam pomembno področje življenja?

Ali je partnerjeva pasivnost nekaj, kar vidi kot svoj sram, kot nekaj, kar pomeni zanj kritiko in se zato izmika?
Kolikšen je pri partnerjevem izmikanju tudi vaš delež?

Lep pozdrav,

New Report

Close