Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost moski na stranskem tiru…

moski na stranskem tiru…

Na forumi Starsi starsem je bila debata o tem, da otroci spijo v postelji svojih starsev, eden hodi obcasno tja se pri svojih 13 letih. Menda je spolnost postavljena na stranski tir – kar je razumljivo ce so v postelji trije. Zenskam se zdi to logicno, mene pa zanima, kaj si o tem mislijo moski, se predvsem ocetje, ki imajo te izkusnje. Vam je to ustrezalo??

To je ena izmed napak staršev. Otrok mora spati v svoji postelji. Dobro je, če ga dajemo spat vedno ob isti uri (ko je majhen) in dovolj zgodaj. Ko je malo starejši pa mu določimo kasnejšo uro a se je naj drži. Otrok se bo navadil reda, ne bo sitnaril in hotel v našo posteljo. Tako bo ostalo še vedno dovolj časa, da se partnerja posvetita drug drugemu in ne bo slabe volje v postelji.

Moramo pa vedeti, da so prav otroci tisti , ki se včasih radi tudi malo pocrkljajo. Takrat ga vzamemo k sebi , da se malo pocrklja potem pa smuk v svojo posteljo.

Če ste opazili, v tistem forumu sem tudi jaz sodelovala in sem bila (do vašega odziva) edina, ki sem si upala reči, da otrok spada v svojo posteljo, čeprav še nimam otrok. Strinjam se z vami, da moški (oče) in ženska (mati) nikakor ne smeta biti prikrajšana za zasebne urice. Vem, da je otrok vedno na prvem mestu in da se celo življenje prilagodi ritmu dojenčka, vendar kljub temu si je potrebno vzeti čas za drug drugega (ne samo za spolnost). Čeprav moški večinoma ne pokažejo, kaj jim ne odgovarja, verjetno težko doživljajo drastično spremembo v odnosu s partnerico. Marsikateri zapostavljen moški (poznam takšnega), zaradi pomankanja časa svoje partnerice oz. ker se počuti odrinjenega, skoči čez plot. Nikakor ne odobravam tega početja, vendar pa mislim, da je potrebno, v izogib konfliktom v zakonu, tudi malce gledati še na svoje življenje, pa naj se še to sliši ne vem kako sebično. Otročiček, ki bo imel srečna, zadovoljna in zaljubljena starša ter bo spal v svoji posteljici, bo verjetno bolj srečno odraščal, kot pa tisti, ki ima razražljiva in nesrečna starša, ki si očitata pomanjkanje časa in spi v njuni postelji.

Zdravo!

Imam dva otroka iz dveh zakonov, pa z nobenim ni uspelo, da bi spal celo noč v svoji postelji. Namreč otroci že zaspijo, ampak ponoči, ko se zbudi in ko noče zaspati, ga pač zato, da imaš vsaj malo počitka in spanja pustiš, da zaspi pri tebi.
Veliko sreče imajo tisti, katerih otroci spijo celo noč, jaz je nisem imel.
Kar se pa tiče spolnosti, se pač moraš znajti, saj so tu še drugi prostori, konec koncev ni v spolnoti vse omejeno samo na spalnico. Kdor se ima rad in se znajde mu to ne bi smelo delati problemov, drugo pa je, ker se nekatere ženske preveč prepustijo otroku in zanemarjajo svoj odnos s partnerjem.

Pozdravljen!

Že v redu, če otroka vzameš k sebi kadar joka. Kaj narediš ko zaspi? Upam, da ga odneseš nazaj v svojo posteljo in če se med tem zbudi ga lepo položiš in skoraj verjetno bo zaspal nazaj v svoji postelji.Tako ga boš navadil, da ne bo spal pri vama. Pri nas je bilo uspešno

Lep dan

Ocitno sva edino me tu enako mislece. Mi tudi nimamo problemov s spanjem. Dobro da imas tudi ti take izkusnje, ker sicer bi ze mislila da je kaj narobe pri nas doma :o))

Seveda ga nesem nazaj v njegovo posteljo, razen, če sam prej ne zaspim!

Ko je ena že omenila, jaz sem tista, katere sin je star skoraj 13 let in še pride včasih na sredino. To ne pomeni, da spimo vsi trije skupaj po cele noči, vendar ima kdaj hude sanje ali je v kakšni stiski in pride po varnost. Če je star 13 let, še ne pomeni, da ni več otrok, predvsem pa moj otrok. Gre za to, da smo starši tu ne samo zato, da jih vzgajamo ampak da smo jim zatočišče. Kar se pa tiče srečnega otroštva in podobnih debat, bi rekla, da je le-to odvisno še od marsičesa bolj relevantnega, ne pa od tega, kje otrok spi. Jaz pravim, naj mu bo lepo. Potem pa še- da zaradi tega trpi spolno življenje. Kakor je napisal Jan, ja kdo za hudiča pa pravi, da je seks samo za ponoči in samo za v spalnico?

Še pred kratkim sem se hodila greti k mami v posteljo, pa sem bila starejša od tistega 13- letnika. Z največjim užitkom sem čakala vikende, ko sem lahko spala skupaj s starši. Enkrat pa se je zgodilo, da me je sredi noči postalo strah in sem odbrzela proti sobi staršev. Skoraj me je kap – kajti soba je bila zaklenjena, jaz pa sem seveda vedela zakaj. Sedaj pa si dragi starši predstavljajte, kaj bi šele občutila, če bi bila stara toliko kot vaši ljubi otroci in se mi ne bi niti sanjalo, zakaj ne morem spati pri vas!
Pa tudi tisti , ki sodite med “SREČNEŽE”, katerih otrok spi celo noč v svoji posteljici – ali se res ni nikoli v otrokovem življenju zgodilo, da je hotel spati pri vas ? Pomislite , zakaj je hotel…
Trdno sem prepričana, da se da spolno življenje urediti tudi če otrok spi pri starših in močno zagovarjam trditev, da otrok potrebuje tudi ponoči telesno bližino svojih staršev!!!!

in zakaj si se nehala hodit gret k mami??

Tudi jst mislim, da mora otrok spati v svoji postelji. Moji spijo od prvega dne. Saj ne rečem, da se ne pride sredi noči pocrkljat, ampk gre čez pet minut nazaj v svojo posteljo, ker smo tako zmenjeni. Imela je tudi slinavko, in je cel teden spala pri meni. Stara je bila eno leto, tako, da še ni razumela, zakaj mora po bolezni spat nazaj v svojo posteljo. Bilo je joka eno noč, drugo že manj, tretjo pa sploh ne več. Tako, da z malo potrpljenja in vztrajnosti, se da narediti marsikaj.

lp in mirne noči Lela

Potrpljenja in vztrajnosti?Saj ne dresiraš psa, ženska!

TOČNO TAKO EVA!!!!!
Pa še odgovor dolgujem : pri mami sem se nehala gret, ker sem se poročila in se sedaj grejeta pri meni dva – moj mož in sin.

TOČNO TAKO EVA!!!!!
Pa še odgovor dolgujem : pri mami sem se nehala gret, ker sem se poročila in se sedaj grejeta pri meni dva – moj mož in sin.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close