Moški me privlači hkrati pa odbija=. karmični dolg?
Zivjo
Imam en problem če lohk se tko izrazim. Sploh nevem kje naj začnem. V službi sem spoznala enga moškega ki je star 40 let, jst pa sem precej mlajša od njega 15 let. Službo sem dobila pred dobrim enim letom in pol. Ko sem pršla delat sem do njega nekaj čutila ampak se sama si nisem znala pojasniti kaj čutim. Zdaj se privlačnost še samo stopnjuje. Nonstop je v mojih mislih. On me tako privlači ampak ne tk fizično ker ni nevem kok lep, pc nevem kaj me privlači na njem(to je problem da nevem kaj je tisto na njem) , hkrati pa me odbija ne znam niti pojasniti (ker sem v bližini njega zmedena)
Mi je všeč več kateri moški pa se ne počutim tako.
Ko včasih pristopi do mene, bi najraj zbežala (naj poudarim da se niti ne pogovarjava zlo velik ker ne delava vedno skupi) . Me pa skoraj vedno pozdravi on prvo. Vidim da me gleda, se včasih zadere za mano (moje ime) enmu sodelavcu je reku da sem pridna, zelo vredu. Ko smo imeli službeno zabavo je bil mal vinjen in mi rekel zakaj se nočem z njim nič pogovarjati z drugimi pa se, pa mi tako rekoč “pihal na dušo”( da če nebi imel družine bi men osvajal) Nevem če on isto čuti(js vsaj mislim da ja, vsaj po znakih(ker on hoče vstopit v stik z mano se pogovarjat, ampak je tud že zablokiral) jst pa enostavno zablokiram pred njim oz. se moram kr pošteno trudit da se norlamno obnašam.
Velik sem brala na netu da je to karmični dolg, lahko tudi se vleče iz prejšnjih življenj. Pac da sva mogoč imela že kaj v prejsnih življenjih ali neki tazga.
Nemorem pa se nobenemu zaupat tega pa nevem zato vas prosim za mnenja
A ima kdo podobno izkušnjo?
P. S. Ne pisat da sem se zatreskala ali zaljubila, ker vem kaj je zatrrskanost. To jje kot neka sila ki je nemorem opisat.
Hvala,
Linda H.
Predvidevam, da si samska in da se očitno že nekaj časa nihče ne zanima intenzivno zate, razen postaranega poročenega in rahlo zdolgočasenega sodelavca, ki bi mu ena aferica s toliko mlajšo sodelavko seveda pomenila višek desetletja. Niti ni nujno konkretna aferica, ampak da bi malce očitneje flirtala in bi on imel snov za maštanje.
To ni noben karmični dolg, to je enostavno potreben vezan sodelavec, tip, ki postane korajžen šele, ko je malo opit – slovenska klasika.
V nobenem primeru se ni dobro zapletat v službi, niti “nedolžno” flirtat, sploh se še toliko slabše to izide za ženske, in sploh, če so novinke oziroma če je tip vsaj kak nivo više v hierarhiji.
Pozdravljena,
Hm trenutno sem res samska, moram še poudarit da sem veckateremu moškemu všeč tu kjer delam. Eni so mi sami povedli pri enih sem pa opazila, pa ne mislit da sem zdej nevem kaj, pa samovšečna.
Pač tud več kateri moški mi je reko da bi me rad v postelji s probal(pač če grem seksat in vedno odklonim ker z sodelavci se ne spretljam). Velik žensk dela tu ko jst delam,ampak jih velik pride k men na kak chat pa mi na dušo pihat. nekateri so tudi men simpatični in vsec(to ni nič narobe). Ampak ta moški me privlači (njegova energija ali kaj nevem) že od samega začetka. Sanjarim o njem skoz. Kot bi me urocil.!!
To sem hotla povedat da ne razumem tega kaj jst čutim do njega hudo noro privlačnost,, hkrati pa me odbija.. Ne znam niti pojasniti..
Pa naj se to omenim, ko si napisala da ni nič druga kot potreben sodelavec, ne strinjam se z tem ker jih je drugih veliko vec, ta pa se ne obnaša tako.. Ker mi nikoli se ni rekel za sex ali bilokaj takega.
Sem velik brala o tem pa tud ena slogarca mi je poveddla da je to lahk neki karmični dolg iz prejšnjega življenja..
Težko je razložit tole vse skupi, posebaj če kdo ne izkusi na lastni koži. Ooh res je težko tole, da me včasih prav energijo pobere.. Mogoče bi si pa morala drugje zaposlit
Linda H.
Če je pa šlogarca rekla, da je karmični dolg, bo pa že držalo.
Tip ima mogoče samo malo več takta kot ostali sodelavci, ki ti direkt rečejo, da bi te sprobali v postelji (pa niti ne vem, ali to dejansko šteje pod to, da si komu res všeč, po mojem ne oziroma jaz tega ne bi štela). Vedeti moraš nekaj: v službi je najlaže navezat stike oziroma delat takšne osvajalske korake. Sodelavko poznaš, veš, kako ji je ime, ni se ti treba trudit s spoznavanjem, pravico imaš stopit v njeno pisarno in če si tak moški, vse to tudi izkoristiš in blebetaš traparije/osvajaš. Ker lahko in ker je tako enostavno. In vedno se lahko izgovori, da se samo malo heca.
Verjetno so se druge sodelavke že naveličale teh hecov, zato tipi prihajajo k tebi. Vseeno bi bilo prav, da narediš malo distance. Tudi do tega tipa. Grem stavit desno roko, da on ne čuti nekega karmičnega dolga in posebne privlačnosti, ampak si enostavno tam in na razpolago, pač hvaležna tarča, ki mu malo popestri delovnik. Najdi si simpatijo zunaj službe. Čim prej.
Mene še ni kdaj v službi kdo žical za sex, pa ne izgledam švoh. S tistimi fičfiriči sploh nimamo kaj skupnega, tako niti ne zapadamo v neke debate. Med nami je kot ena nevidna stena. Blizu smo si le z ljudmi, ki izražajo neko dostojanstvo in s temi lahko imamo polno debat. Vse na spoštljivem nivoju.
Vem pa, kako delujejo oz. kakšno energijo izražajo tiste, ki jih tipi žicajo za sex: uporabi in odvrzi. Totalno nespoštljivo. Ne si mislit, da je ta 40-letnik kaj drugačen od vseh ostalih sodelavcev, ki so te direkt žicali. Ker nekdo, ki je korekten in že ima družino, ne gre šarmirat sodelavkam. Ampak ti izražas, da boš padla takoj, če ti bo samo malo bolj zapihal na dušo s kakšno puhlico.