Najdi forum

Pozdravljeni,

Imate kaksno idejo, kako moskega spraviti iz votline in ali naj mu povem se za svoje tezave? Namrec stal ti bom ob strani malo izveni, ko gre moski zaradi tezav v sluzbi v votlino. Meni draga oseba pa ima resne tezave z zdravjem naj miu povem ali ga pustim s svojimi tezami, ki jih ima oz. rada ga bi spravila ven iz te votline.

spet ena, ki bi se rešiteljico igrala.
da se vam ljubi vedno ene in iste igrice.

Ma nocem bit resiteljica. Miskim, da bi zdele jaz njega potrebovala pri svojih tezah.

Radovedna12345

Težko sodim kakšna je vajina situacija, vendar v zvezi morajo biti tako meje kot komunikacija.

Če ima on svoje težave, ki ga bremenijo in se z njimi spopada tako, da je sam – se spodobi, da spoštuješ njegovo zasebnost. Vsak si zasluži svoj varni osebni prostor, v katerega se drugi ne vsiljujejo, in svojo “zasebnost” tudi v domačem okolju.
AMPAK
Da se ne moreš zanesti na partnerja, da ti bo nudil podporo v težkih trenutkih je grozljivo.

In še enkrat – ne poznam vajine situacije.

*Če ti potrebuješ nekoga, ki te bo 4ure poslušal ponavljati in gobezdačiti in napihovati in moralizirati itd.itd.itd. o tem kako je ena 3x zakašljala, potem se k sebi vzemi in delaj na sebi.
*Če je vajina zveza zanj samo “ti kuhaš, jaz jem” oziroma je enostranska/neuravnotežena, potem razmisli o razhodu.
*Če je on v stiski zaradi bremen v službi, na račun katerih vama grozi vse od odklopa elektrike do osebnega tečaja, pa res ne moreš pričakovati, da bo vse spustil in tebe poslušal kako je ena XY uboga.

Upam, da najdeš rešitev – pa ne pozabi, da se tudi prijateljicam lahko zaupa skrbi.

New Report

Close