moška neplo.
Niram jaz te popolnoma razumem,kaj preživljaš,tud meni je bilo grozno,ko sem vsak mesec upala,pa je sledilo razočaranje.Vsaka preiskava ki sem jo opravla mi je dala nov pogum in upanje je vedno obstajalo,nakar sem se sprijaznila,da pa res ne gre po naravni poti in bo treba it na umetno oploditev.Kar naprej sem bila na forumih in se tolažila s tem da nas je velik takšnih in da nisem edina.Verjemi,da bo tud za vaju enkrat sonček posijal,močno upam,da kmalu.Res ti iz srca želim,ker vem kako ti je in kaj preživljaš.
Bodi močna in vedi,da smo ljudje ki ti vsaj z lepo besedo lahko polepšamo dan če že drugo ne moremo naredit.
Lp,Nataly
Niram meni je po petih letih uspelo,sem nekje v petem tednu nosečnosti seveda še čakam na pregled pri ginekologu,da pove če je vse ok,sem pa februarja letos tusi zanosila vendar se je končalo s spontanim splavom,tako da me je strah kaj bo sedaj,upam na najboljše.Tud jaz sem svoje težave zaupala neznancem,ki so me bolje razumeli kot pa moji najbližji,lažje se mi je bilo z njimi pogovarjat,sem imela občutek,da me bolje razumejo.Ko boš žalostna in potrta,ti se kar javi sem vedno tukaj,vedno pripravljena pomagati.
Te smem vprašat od kod si? Jaz sem iz Rogaške Slatine.
Barbara,lepo se imej,se slišimo.
Lp,Nataly
Potem pa držim pesti, da boš donosila in da boš imela lepo nosečnost ter zdravega dojenčka. Jaz sicer še tudi čakam na test nosečnosti, ampak ker mi je rekel, da ni velike verjetnosti, da zanosim, tokrat nimam prevelikega upanja. Upam, da bo naslednjič boljše. Hvala za ponujeno pomoč, tudi jaz sem pripravljena pomagati ali na voljo za klepet.
Doma sem cca 8 km iz Maribora smer Ruše.
Lep dan Barbara
Bom držala pesti da bo tako kot si želiš,jaz sem že tud mislila da ne bo ta mesec nič,ker mi je menstruacija zamujala test pa je kazal negativno,šele osmi dan po izostanku mi je pokazal pozitivno,tako da skoraj nisem mogla verjet.Barbara saj bo,boš videla takrat ko najmanj pričakuješ se zgodi.Maribor pa mi je poznan ker sem tam delala,pa še v shooping včasih grem v MB.
Kdaj pa naj NE BI dobila menstruacijo?
Ajd,držim pesti zate,ti pa uživaj koliko se le da.
Pa,pa,Nataly
V ponedeljek naj bi bil dan D, če slučajno Utrogestan ne bo povzročil kakšnih sprememb. V vsakem primeru imam 18.6 test betaHCG v bolnici.
Zdaj boš lahko prišla po nakupe v MB za dojenčka:) Mene sestra skozi po trgovinah vozi, da mi pokaže voziček, ki si ga je nagledala, pajaceke, previjalno mizico… Toliko o nestresnem okolju doma:) In to traja že odkar sem povedala, da ne jem več kontracepcijskih – torej že kakšna tri leta.
Papa Barbara
Ja to pa je res nestresno okolje,ko hočeš nekatere stvari odmislit pol pa tako.Glede nakupov še bom pa morala počakat,prej bom pa res morala nabavit nosečniška oblačila,če bo vse ok.
Držim pestke zate,da bo vse vredu in da se bomo skupaj veselili.
Ko boš pri močeh in volji,pa poročaj o rezultatih.
Nataly