Najdi forum

moška depilcaija

zdravo.

mene pa zanima kako se moški brijete spodaj…in predvsem to kako si (če si) brijete tisti del proti riti.

hvala za odgovore

Živjo!

Tudi mene zanima to, saj se tudi sam želim pobriti. Pa me zanima kako, ker mene je “strah”, da bi se kej porezou, sploh tm po modih. Kako? Britvica ali brivnik??

zelo enostavno je briti jaz se brijem že od 14 ega leta okoli penisa in po jajčkih ter okoli rite je zelo enostavno pena pa britvica pa gre 2x sem se sicer mal urezal ni nič hudega verjamte samo nežno preko jajčk in gre rajši 3x preko jajčk na nežno in se ne urežeš nikoli. pa prej se fajn namočte lažje se brit ko si moker

Fantje, tudi dlake imajo svoj pomen ali funkcijo. Recimo tiste okoli jajčk, če bi hodil nag recimo na FKK se koža drgne ob kožo in pride do vnetja, dlake pa to preprečijo oz. ublažijo. Enako je tudi po riti ali pod pazduho. Torej evolucija bo verjetno poskrbela še na kakšnem mestu. Poglej na obrazu in glavi smo še bolj poraščeni – šarmantni. Dlake so tudi eden od znakov spolne zrelosti. Pa še bi verjetno kaj našli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close