Najdi forum

Moška depilacija

Vprašanje za ženske in moške
Ženske zanima me,če vam je všeč poračenost
Moški na CNN je bil prispevek za trajno depilacijo moških dlak sprej organska snov,ki uniči korenino.
Kaj menite bi se depilirali ,moški mora biti moški ali so zdaj moderni časi pa si lahko depiliran.
Mnenje obeh spolov prosim.

Osebno ne maram ljubavnega tepiha spredaj in zadaj, pa brade ali brkov vse ostalo pa mora bit…Mogoče le pristrižene dlake pod pazduho ker je res bolj higiensko…Da pa bi bil tip kot kak golič, povsem brez dlake…to mi pa ni všeč…

Meni je pa všeč, da je gladek, naj bo kot jaz. Ej samo kje bi se pa dobila takšna depilacija???

poglej pod, ultra hair awayčira čara je pisal/pisala:
>
> Meni je pa všeč, da je gladek, naj bo kot jaz. Ej samo kje bi
> se pa dobila takšna depilacija???

Meni so depilirani moški smešni, ne morem pomagat. Seveda mi tudi ni všeč, če je moški pretirano kosmat… tako normalno poraščen. Edini del telesa, kjer ne sme biti kocin je hrbet. Vse ostalo toleriram. :))

meni osebno je bolj vsec, ce ima moski pristrizene dlake in pod pazduho in spodaj, tudi ljubavni tepihi kjerkoli mi niso vsec, tako da….ampak to te ne sme voditi v zivljenju, saj so pomembnejse druge stvari….

Mene bi motilo, če bi bil čisto gladek, tepih mora bit…..hm……razn “spodaj”, tam je fino in pa seveda po hrbtu, tam bi me fuuul motilo…sam so pa druge stvari bolj pomembne, tako da bi zamižala na eno oko…….

Ja, jst sm gladek na vseh mestih. Punce se z jezkom precej raje sprehodijo po gladkih prsih, da o ritki in kur.. niti ne govorim. Ne bi si pa želel trajne depilacije. Brije me moja punca in je to eno zlo vznemirljivo doživetje. Dišeča kopel, ful velik pene, kakšen dober vinček in midva gola. Uf! Priporočam vsem.

kje te pa pobrije?

men je pravzaprav vseeno, vse pa naj bo v mejah normale ;))

LP, Anita

Vsepovsod. Začela sva seveda na najpomembnejšem mestu (to je bla tudi njena želja). No pol je pa nekako čudno zgledal čist gladek po kur… noge pa precej dlakave.. No pa sva prišla do stopnje ko na meni ni več nobene dlake. Osebno mi ful paše ko me brije po prsih, penisu in ritki, vse ostalo je pa bolj higiena. Respa je tut da kr neki časa traja tole najino britje. Okoli 1,5 ure z vsemi dejavnostni vred :-))

pa kdaj pomislis kaksen bos ce pustis da zdaj vse to zraste nazaj :)) ??

lp ajs

Raje ne. Nimam časa razmišlajt o tem kako mi dlake rastejo, pa ti? ;-))

strinjam se s Kleopatro , da mora vsak dober maček imet brke , pardon , dlake 🙂

:)))) mas prav, sem prevec zaposlen s tem ko poslusam travo rast :))))

lp ajs

men se pa zdi, da bi tule še lahko kater moški kaj napisal… ??? …

Mora biti pa res grozno – čisto gladek moški brez vsake dlake. Me zanima, če si takšen upa na kopanje med ljudi. Pa kar naprej se je treba brit saj dlake kar naprej rastejo, že čez tri dni jih pošteno čutiš. Po mojem zgledaš tako kot, da hodiš na kemoterapijo, ko ti odpadejo vse dlake in lasje. Samo to je sedaj tako nobel, bog ne daj da bi imel svoj stil, treba je sledit čredi.

tena je pisal/pisala:
>
> “Mora biti pa res grozno – čisto gladek moški brez vsake
> dlake. Me zanima, če si takšen upa na kopanje med ljudi.”

majkl:
Si upam. Pa tut v kratkih hlačah hodit po Ljubljani, pa po telovadnicah… Sem pogumen, kaj?

” Pakar naprej se je treba brit saj dlake kar naprej rastejo, že
> čez tri dni jih pošteno čutiš”

majkl: čutiš jih že drugi dan. Prvič je blo to moteče. Zdaj pa ni več.

.” Po mojem zgledaš tako kot, da
> hodiš na kemoterapijo, ko ti odpadejo vse dlake in lasje”

majkl: po mojem pa ne veš o čem govoriš.

Samo to je sedaj tako nobel, bog ne daj da bi imel svoj stil,
> treba je sledit čredi.

majkl: točno nasprotje tvojga prvega stavka. Če bi bli vsi pobriti, zakaj nas bi blo pa pol sram it na kopanje? A ne bi pol moral bit sram poraščenih? Ne vem no.

Live and let live…

Zanima me zakaj pa potem gre evolucija v to smer,da smo manj poraščeni?tena je pisal/pisala:
>
> Mora biti pa res grozno – čisto gladek moški brez vsake
> dlake. Me zanima, če si takšen upa na kopanje med ljudi. Pa
> kar naprej se je treba brit saj dlake kar naprej rastejo, že
> čez tri dni jih pošteno čutiš. Po mojem zgledaš tako kot, da
> hodiš na kemoterapijo, ko ti odpadejo vse dlake in lasje.
> Samo to je sedaj tako nobel, bog ne daj da bi imel svoj stil,
> treba je sledit čredi.

hja jaz se … sicer se mi zdj tu in tam kak trdovraten mazoljcek pojavi pa vseen….

delam na tam da bo frizurca .,,,,;)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close