morje in jaz
Nevem zakaj sem se sploh odločila da pišem na ta forum?! Verjetno zato, da spravim iz sebe to kaj me muči!
Jezna sem sama nase, ker enostavno sem lubusumna!!!
Imam krasnega fanta, ki je trenutno z starši na morju! Muči me ker nevem kaj dela, če je kog spoznal ali me kaj pogreša…… Saj me pokliče vskavečer in prav rada ga slišim, samo nevem zakaj si delam utvare da pa me mogoče na morju vara! Ker se toliko žrem sem se odločila, da ta teden ko še je on na morju, grem jaz tudi s kolegicami, mogoče mi bo lažje ker se bom z nečim zamotla in bo hitrje minlo! Strah me je kaj bo ko bo prišel domov, ali me bo vesel…… Ko ga nekaj časa ne vidim se mi zdi kot da mi je tujec ker se slišima samo enkrat na dan in to je to!!!!
Ja, lahko rečem, da imaš problem, ljubosumnost. To je eden velikih vzrokov, razdora marsikaterega para, ker eden ne prenese, da gre drug drugam, ali pa s kom drugim, kamorkoli. Kako lahko sploh pomisliš, na ljubosumnost, če ga imaš rada? kajti če imaš nekoga resnično rad, mu želiš dobro in prav vse, se pravi tudi izlet z starši ali pa s kom drugim in če ga imaš resnično rada, potem mu tudi zaupaš in se ne obremenjuješ, kaj bo storil, kajti ljubezen do njega, ga bo varovala vseh neumnosti.
vem, da je težko ne misliti, samo največkrat ob takih situacijah, sami naredimo največjo neumnost in ne tisti na katerega smo ljubosumni, zato, ker smo takrat ranljivi, gremo ven s prijateljicami in slučajno vleti en fejst tipček, tebi po glavi pa še vedno roji misel, kje te on vara in si veliko bolj ranjljiva za neumnost.
Ljubezen, iskrenost, zaupanje, odpuščanje……
primož
Senička, zakaj sama sebe matraš? Verjamem, da je težko iz svoje kože, ampak tako boš počasi in definitivno zastrupila vajin odnos. Ljubosumnost in maščevanje….. zelo slaba kombinacija.
Če fantu ne zaupaš, potem ne vidim nobene skupne prihodnosti za vaju. Vedeti moraš, da ne bosta nikoli 24 ur dnevno skupaj. Ali boš potem vedno gruntala, kaj pa počne zdajle, ko mene ni zraven???
Zaupanje je temelj ljubezni.