Najdi forum

spoštovani,

ne vem sicer, če ste pravi naslov, upam, da mi lahko odgovorite na moje vprašanje: imam zelo intenzivne sanje, sanjam skoraj vsako noč, sanje so večkrat tudi precej bizarne, skoraj vseh pa se zjutraj tudi spomnim.Že dalj časa(nekaj let) pa zelo pogosto sanjam o mojih nekdanjih partnerjih, na vrsto so prišli že vsi(ki se potem tudi ponavljajo), kljub temu, da čez dan nikoli ne mislim na njih, torej je spomin na njih popolnoma v moji podzavesti.V sanjah sem spet z njimi v zvezi ali pa oni želijo in me prepričujejo, da se spustim z njimi v zvezo. Takšne sanje so zdaj postale že moja pogosta mora, zato me zanima, kaj lahko storim oziroma, kaj to pomeni. V resničnem življenju sem že dalj časa v zvezi, s partnerjem se zelo dobro razumeva, nimava nikakršnih problemov, edini, ki je, je težava: ne morem zanositi, zato sva tudi že v postopkih umetne oploditve, ki pa do sedaj niso bili uspešni. Sicer pa vse bp, kaj pravite?

hvala, dora

Spoštovana Dora,
bilo bi preveč drzno iskati asociativno zvezo med vsebino vaših sanj in vašimaktualnim problemom, vendar podzavest,ki tke sanje, razmišlja predvsem mimo naše zavestne cenzure.

New Report

Close